Лидл ::61::

• 81 247
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Извинявай vivi** да те питам от кой лидъл си взе гофретника и дали би имало още? Търсих го днес на две места, но без успех...

# 181
Ще има препарат с хлор за 2,49  лв

Освен това ще има и вълшебните гъби за  2 лв

# 182
  • Бургас
Ще има препарат с хлор за 2,49  лв
Чудно! Там съм в понеделник. Благодаря, KaRoLa!

# 183
Ани, гофретника го взех днес от Лидл на бул.Скобелев, близко е до Мола на Стамболийски(ако не го знаеш)  Peace

# 184
 Снощи малкия хареса и си взехме силиконовите формички за мъфини  от жълтите  за 6бр.  Тази вечер с малкия ги пробвахме. Първо измих и подсуших формата, леко намазах със олио и напълних със смес около 2/3. Използвах една много лесна и икономична кексова рецепта, ето я:
1чч кисело мляко
1чч захар
1/2чч олио
2чч брашно
1пак бакпулвер /може 1чл сода/
5-6сл сладко/мармалад
по желание-
 2сл какао, 1чл канела
настъргана портокалова или лимонова кора
шоколадови капки
1ванилена захар
Всичко се разбива заедно с лъжица и се насипва във формичките. Изпичат се на 180градуса до суха клечка. Аз поръсих с пу,дра захар и веднага се изядоха  Simple Smile
От тази смес ми се получиха 6 кексчета от силиконовите формички и 12 бр от тефлоновата ми форма.  6 кексчета от силиконовите формички ми се получиха доста едрички и мекички.

+ за детското бельо, имам от есента и съм много доволна особенно от потниците- страхотни са.
Имам и въпрос, пуснаха ли от пълнителите за влагоабсорбатор?

# 185
  • софия
Благодаря много, vivi**  bouquet Утре ще мина от там, дано да има Simple Smile

# 186
  • София
Купих си много хубава формичка за кекс. Изобщо каквото съм купувала от Лидъл винаги е било много хубаво.  Simple Smile

# 187
+1 за кърпичките Фрото в жълтата кутия. Купих ги преди 2-3 седмици, дано сега не са ги развалили. newsm78
Карола, кои са "вълшебните гъби"? Laughing
Някой ще пусне ли линк към каталога с Акция Блясък, моля?  bouquet Не го намирам...
Виви, на мен ми е най-удобно да слагам силиконовите форми в тава и така да пека. И иначе става, но поставянето, ваденето е по-трудно когато формичките са по-малки. При големите пък има вероятност да се разлее част от сместта. Намазнявам силикона- по-лесно ми е миенето после. Wink
Да спомена само, че в някои Лидъли шоколадовите топчета трябва да ги търсите отляво, до шоколадите. Аз все още не мога да свикна, че в някои магазини подредбата е точно огледална на тази с която съм свикнала в "моя" си Лидъл..... Mr. Green
Тази вечер се върнах разбита вкъщи- обаче друго си е като си направя малко масаж с шиатсу възглавничката и после с масажната седалка от тази седмица. Mr. Green Много полезни уредчета. Simple Smile
Днес забелязах, че са преместили ядките и сушените плодове- вляво, срещу плодовете и зеленчуците и преди кроасаните и рулата май.... newsm78 Преди бяха набутани до щанда с намалените нехранителни стоки и честно казано толкова набутани бяха там, че редовно си имаше "дегустатори" които си похапват бадеми и т.н. Crazy

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 00:57 от dolce miele

# 188

Ей те тия
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20094

Аз лично не останах доволна от тях..

# 189
  • София

Ей те тия
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=20094

Аз лично не останах доволна от тях..
-1 и от мен за гъбите

# 190
  • Бургас
Не виждам хлорния препарат в електронната  брошура. Sad Току-що се връщам от магазина, но нямаше от новите брошури ... Ще съм разочарована, ако нас са ни подминали. При румънците го имаше ...  Confused
От днешните оферти взех кутията с инструменти за велосипед и стойка за велосипед.  Crazy

# 191
Какво чистите с този препарат ? Мухъл ли ?
 Не мирише ли много? /Едно време като болниците и училищата и други общ. заведения се чистех с препарати с хлор получавах пристъпи на задушаване - сега избягвам препарати с подобно съдържание./

# 192
Бельото е много приятна материя, а ако и шевовете са здрави, всичко ще е ок

# 193
Аз пък искам да питам,някоя дали е ползвала препарата за почивстване на перални  newsm78
И се надявах на кърпичките за почистване с кутия,че не ме огря на предната промоция  Sad

# 194
  • Щастлива мама на 3 слънца
От новия каталог харесах само чантата.
За 1 път пускат.сега имам за лятото ще взема май цветна .не харесвам гъбите
Нито пяната за килими.

Общи условия

Активация на акаунт