Лидл ::61::

• 81 319
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Със сода каустик , плюс мазнините по канала и може да си направите сапун, което е още по-гадно, защото означава запушване..

# 646
  • София
Хлебопекарната с колко години гаранция е?!
Не разбрах и за какви количества хляб става... Смисъл малък/среде/голям хляб или само малък и среден?

П.С. Искаме да направим подарък на едни наши приятели и ми допада тази хлебопекарна.

# 647
  • софия
Здравейте дали според вас са останали мъжки дънки, не знам дали има смисъл да се разкарвам, удобен ми е магазина на Раковска.

# 648
  • Варна
Хлебопекарната с колко години гаранция е?!
Не разбрах и за какви количества хляб става... Смисъл малък/среде/голям хляб или само малък и среден?
Нашата е от предното пускане, струва ми се, че само по цвета се различават. Грамажите са 3: за първия не съм сиг, май е 750, втория(него ползва най-често) е 1кг., а третия 1,250. Относно гаранцията, мисля че е 3 години, да ме поправи някой ако бъркам.

# 649
Подкрепям сода каустик,но има една по-ефективна,на люспи е(а не течна,в пластмасови бурилки,към 4 лв)Слагам вечерта във всички канали,сифони,леко пускам вода и тя до сутринта се е стопила и е отпушила всичко.Не се свързва с мазнините,а ги разгражда,изключено е да запуши,напротив.Взех си стъклените мелнички от малките Delux серията,от др.верига(55 гр.).Страхотен аромат,регулира се мелничката(колко ситно да смила подправките) и най-важното отваря се и се пълни отново,за многократна употреба е.😜

# 650
Момичета, лазанята, която е намалена от вчера хубава ли е? Благодаря!

# 651
  • Русе
Както писах 15 години ползвам сода каустик. Проблем с канализацията нямам, включително и на село, където сме със септична яма и канализацията ми въобще не е с такъв наклон, какъвто е в жилищните блокове.

Тази сутрин намерих новата брошура в пощенската си кутия. Все по-малко и по-малко намалени хранителни стоки Crossing Arms
dolce miele, размера на брошурата отново е различен Wink Сменили са си печатницата явно Laughing

За лазанята имаше противоречиви мнения. Купувала съм последно преди 2-3 години от нея. Мазна ми дойде.

# 652
Имам глупав въпрос.  Simple Smile Мога ли да използвам препарата за почистване на съдомиялна, когато вътре има полиращ препарат или да изчакам да свърши някой ден и тогава да правя почистването?

# 653
Момичета, лазанята, която е намалена от вчера хубава ли е? Благодаря!
Както е писала viki_1974 мненията са различни. На нас също не ни хареса, но пък имаше и положителни отзиви, така че опитай  Peace Ние я взехме заради похвалите тук във форума, но вкусове различни.

# 654
Някой купувал ли си е туристическите обувки от Лидл? Поръчах си ги по телефона и ми се обадиха, че са пристигнали, обаче в друга тема ми обясняваха колко не били хубави. Каква им беше цената, че не си спомням?

# 655
  • София
Ето отговора на Лидл, с
Скрит текст:
лед последното ми гневно писмо до тях относно резервите за влагоуловител, който те ни продадоха: Уважаема госпожо ......,

Благодарим Ви за интересa към Лидл България и нашите продукти.

По-голямата част от нехранителните стоки, които може да намерите в нашата магазинна мрежа, се предлагат на акционен принцип - всяка седмица предлагаме различни артикули, а предложенията важат до изчерпване на количествата.

За съжаление интересът към този артикул беше слаб и поради тази причина не се предвижда да се предлага отново.

И пак не ми става ясно как ще продаваш нещо и после ще спреш да поддържаш консумативите за него.  newsm78  newsm61

Е, това е абсолютно некоректно! Направо нагло... На твое място, разпечатвам отговора и отивам да им върна джаджата, независимо, че е изтекъл срока за връщане.
Щом пускаш нещо с консумативи, което не е за еднократна употреба, щом тези консумативи не са универсални, ще ги продаваш...
дет` се вика - ай, сиктир! 

# 656
  • оттам, откъдето започва България
Вярно, не съм се сетила за такъв вариант.  newsm62 Ако имаше от някое друго място да си купя резерви въобще нямаше да се занимавам с тях.

# 657
Това писмо направо трябва да се изпрати до централата им. Те са длъжни, при проявен интерес от потребител за консуматив на тяхна стока, да намерят начин и да го доставят.

# 658
Препаратът за канали съм го предвидила за дезинфекция на канала в банята, която в моя случай е обща с тоалетната и понякога адски мирише. В мивки и пр. няма да го ползвам, наистина пише да не се ползва за алуминиеви части или тоалетни чинии, предполагам е доста силен  Thinking
Ако не бъркам, тур. обувките са 40 лв.  Peace

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 13:49 от Merlinski

# 659
  • София
Това писмо направо трябва да се изпрати до централата им. Те са длъжни, при проявен интерес от потребител за консуматив на тяхна стока, да намерят начин и да го доставят.
Ами, да. Изпрати им го по пощата с обратна разписка. Обясни казусът и и им пиши, че ако не реагират адекватно, ще се обърнеш към комисията за защита на потребителите.

Скрит текст:
Признавам, че и аз трудно се навивам да реагирам и предпочитам да е "от мен да мине", ама в случая дразнещото е, че са използвали клише да се оправдаят, вместо любезно да ти се извинят за неудобството  Peace

Общи условия

Активация на акаунт