Лидл ::61::

• 81 292
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Чери доматите ги гледах тази седмица, при нас бяха над 3лв.

# 676
някой питаше за лазяната - отвратителна е за нашия вкус. точно тази вечер направих и познайте къде отиде накрая  Stop

# 677
Мъжът ми се подвел по съседа и ми носи по НГ мини чопър. Онзи купил и той да не остане назад, и той. Ползвах го 5-6 пъти за лук и моркови, но е толкова шумен и чатка неестествено, че си седи да украсява интериора. Днес го загледах и го пробвах на празен ход, да не би да опира някъде и от там да е това чаткане. Направи ми впечатление, че металната резачка е започнала да ръждясва в основата до пластмасата. Бутнах с нокът, да не би да е мръсотийка, която не се е измила, но не, на ръжда ми прилича. Въпросът ми е дали мога да го върна, и каква е процедурата?

# 678
  • София
Може да го върнеш с касовата  бележка. На влизане в магазина се обаждаш на охраната, че носиш чопъра. После отиваш на касата и там ти връщат парите.

# 679
ОК.Ще пробвам. Благодаря.

# 680
Връщането става в рамките на месец след покупката, доколкото разбирам в случая е минало повече време.

# 681
Може да го върнеш с касовата  бележка. На влизане в магазина се обаждаш на охраната, че носиш чопъра. После отиваш на касата и там ти връщат парите.

Няма да стане, защото е закупен по НГ. ММ така ми купи миксер, който не ползвах може би 2-3 месеца и, когато реших да го вкарам в употреба, при първото разбиване на яйца и захар, просто спря. Върнахме го, казаха ни, че не могат да ни върнат парите, защото е минал срокът за връщане. Трябвало да го видят и да решат ще го ремонтират или  нов ли ще ни дават. След време ни връчиха нов, който поне засега работи, надявам се да продължи, общо-взето добри са отзивите. Но попитай все пак управителят. Ето тук за потребителските права. Peace

# 682
Днес потърсих спортния каталог за 2015 да имам идея какво ще се предлага и за моя изненада артикулите са само за първото тримесечие. Знаете ли дали има качено продължение, все пак март месец е към края си, а уж каталогът е за цялата 2015?

# 683
Купен е на 29.12. , за 20 лв. Не държа да ми върнат парите, нито да ми го сменят, защото новият ще дефектира по същият начин. Искам да го снимат и да го сложат на витрината с надпис, примерно- " Мили дами, не купувайте от нас евтина и нискокачествена техника. Ако е за един- два пъти може. После го изхвърлете, защото няма да Ви върнем парите, нито ще Ви го сменим."

# 684
Купен е на 29.12. , за 20 лв. Не държа да ми върнат парите, нито да ми го сменят, защото новият ще дефектира по същият начин. Искам да го снимат и да го сложат на витрината с надпис, примерно- " Мили дами, не купувайте от нас евтина и нискокачествена техника. Ако е за един- два пъти може. После го изхвърлете, защото няма да Ви върнем парите, нито ще Ви го сменим."

А сигурна ли си, че е ръжда? newsm78 У дома имаме мини чопър /точно мини си пише на кутията, 260 вата, 500 мл вместимост/ който майка ми купила миналата година и доста време не използвала. По същия начин имаше нещо оранжево в основата, там където казваш /беше от моркови- едва забележимо имаше от същия цвят и горе където се завинтва- а там е само пластмаса и няма как да е ръжда/, доооста засъхнало което обаче се изми с доста зор, но все пак се изми и оттогава мини чопъра си работи перфектно. Никога не е имало странни звуци или пък прекалено силни- турбо функцията е малко по-шумна, но не мисля, че повече от аналогични чопъри. Кълца всичко екстра, дори и лед, има и приставка за разбиване на белтъци и подобни /може пък моят модел мини чопър да не е същият като твоят? newsm78 , моят беше 24,99 лв /. Както и да е, не ми стана особено приятно, че най-вероятно някой е използвал чопъра преди да си го купя... Confused Та в този ред на мисли, ако наистина е ръжда значи би трябвало металните части да са имали досег с влага, вода....някой да ме поправи, ако бъркам. А едва ли фабрично ги мокрят и после ги оставят така, че да ръждясат... newsm78 Досега не съм имала проблеми от типа на ръждясване с никой уред закупен от Лидъл, а те са доста. Честно казано, не знам има ли магазин който да изпълни това което искаш /повечето дори не предлагат едномесечен срок за връщане/, но пък имат добра политика на гаранционно обслужване и , ако това наистина е ръжда не се съмнявам, че ще ти го сменят/ремонтират. Peace Ако си случила на дефектна бройка може да останеш доволна от новия чопър. Grinning
Тъкмо днес се канех да похваля моят мини чопър Laughing - кълцах подправки за замразяване- за рязането стана ясно, че съм много доволна. Обаче си е голям кеф, че моторчето се поставя отгоре и под него си има отделен капак. На старите чопъри ми беше много пипкаво миенето отдолу на моторчето... Grinning

# 685
Скрит текст:
има ли пресен спанак и на каква цена е ?

500гр. е и е повече от 2 лв., предния път взех и не поня цената.

Влизам да помрънкам. Днес взех чери домати, цената пишеше, че е 2.29лв. за 500гр. Малко по-евтини от Кауфланд, но прибирайки се вкъщи, на касовия бон ... 3.29лв. - прецакана. Много рядко ми се случва да не си прегледам бележката на момента и ето ... Та, проверявайте си касовия бон на място.

Дами и аз да помрънкам малко... Днес купувам две неща по 1,15. На самия плик с цената, после  виждам, че е написано  2.98 лв . Shocked (след касата)Как е възможно това?
Не става въпрос за няколко стотинки. За това и не повдигнах въпрос като бях в магазина. Какъв е смисъла от тия лъжи на дребно? newsm78

И сметката съвсем не беше 2 по 1.15. Другото не го и гледах. 

# 686
Разбирам, че се оплаквате, но стават грешки. След касата винаги си проверявам бележките. Да, случвало се е на етикета цената да е една, а на касата да излиза друга. Проверяват, извиняват се и ми връщат парите.

# 687
  • Варна
Разбирам, че се оплаквате, но стават грешки. След касата винаги си проверявам бележките. Да, случвало се е на етикета цената да е една, а на касата да излиза друга. Проверяват, извиняват се и ми връщат парите.

И аз уж така правя, но точно като имам пропуск и се случва. Simple Smile За една развалена риба се връщах, дори щяха да ми върнат сумата без намалението, защото беше минало, а аз я взех намалена, но им казах за цената. Не съм за 2-та лева, нито в случая за един. Яд ме е на мен си. Simple Smile

# 688
Когато стоката е примерно по 1,15 лв на килограм, а тежи повече от 2 кг тогава е възможно цената да е 2,98 лв. Аз преди време не разбирах коя цена да гледам на едно цяло пиле- беше и намалено с 30% и съвсем не ставаше ясно, даже касиерката се чудеше много време. Накрая разбрахме, че едното е цена за кг, а отдясно е цената според измерения грамаж /съответно над тях бяха цените без 30% намалени?. Crazy Иначе възможно е да се получи грешка и при стоките които не са на кг, а на брой, но там вече или е някакво объркване, или някой се е разсеял и не си е догледал работата като е слагал етикетите. Не мисля, че е нарочно или поне ми се струва безсмислено да го правят нарочно... newsm78
Аз също съм от тези които си проверяват бележките и обикновено когато не проверя има разминаване в цените..... Laughing
Да похваля шоколадовите близалки- зайчета! Heart Eyes Взех от тези комбинация от млечен и бял шоколад- много вкусни и зайчетата са красиви /мислех, че ще са малко по-претупани, но се изненадах колко много детайли имат зайчетата/. Grinning Ще взема и от близалките с млечен шоколад. А колко вида са общо- има ли само бели или пък от натурален шоколад? newsm78 Тези от двата вида шоколад ги видях съвсем случайно, бяха забутани в по-горна кутия...

# 689
  • София
Момичета, малко офф....но се нуждая от помощ.ДОсега  рових  из форума в търсене на рецептата за сладкиша с ананас  и други лидълски продукти, но - не го откривам.Моля някоя добра душа да се смили и да   ми го прати Praynig

Общи условия

Активация на акаунт