Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 857
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Някой има ли инфо за суб за последния епизод на Изабел?

# 481
Тъй като Кранфорд ми допадна много, потърсих други екранизации по романи на Е. Гаскел.
Сега гледам
North & South
http://www.imdb.com/title/tt0417349/?ref_=fn_al_tt_1
Много се радвам, че ти е допаднал Hug и на мен ми хареса!
Да попитам относно Север&Юг-навихте ме да го гледам, но искам да си го изтегля, търсих в замунда, но го няма, друг сайт за торенти(където е качен) да има? newsm78

# 482
  • Пловдив
Има го в Замунда - "North & South" (2004)

# 483
Пак потърсих, излиза ми нещо съвсем различно, от други години, с други актьори... #2gunfire Аз ли нещо не мога да се оправя Close
Edit:намерих го. Защо при изписване "North and South" не излиза? newsm78 Но с &  се получи.  Благодаря bouquet

# 484
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз горе написах как се изписва в замунда и как точно да го търсите  Grinning

# 485
  • Пловдив
Аз само да вметна, че другият "Севера и юга" е американският с Патрик Суейзи и също е много хубав.

# 486
Съгласна съм. И двата "Севера и Юга" са прекрасни филми!

# 487
Ние още от първата тема обсъждаме "Север и юг" и въздишаме дружно по Ричард  Laughing

Сериалът ми е любим Peace.
Ричард също Simple Smile , но откакто прочетох книгата на Гаскел намирам образа му във филма твърде постно представен. Той наистина е красавец, но го намирам малко студен (с тези тънки устни впечатлението е още по-силно). В книгата  героят е доста по-пламенен и страстен вътрешно, а външно - суров и сдържан. Ричард не успява много добре да представи това и изглежда просто студен. Освен това има твърде аристократичен вид, съвсем не прилича на фабрикант с тежък живот.

Маргарет я намирам за невероятен образ на екрана. Госпожа Торнтън - също.
В компанията на тези две силни жени Ричард може да си позволи да бъде просто красив  Grinning.

# 488
Някой има ли инфо за суб за последния епизод на Изабел?

Субтитрите за последния епизод вече са качени в юнаците Simple Smile

# 489
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, за мен Ричард направи перфектно образа - очите му казваха всичко, което беше в душата му. Те са причината да се влюбя в образа.

# 490
  • Вестерос
В книгата  Корагин от какво умира?

в сериала

Скрит текст:
само споменаха , че е умрял, а в предната серия уж беше жив , но с един крак

# 491
Същото, няма промяна по тази линия.
Скрит текст:
Пиер чу слух, че е умрял, но нямаше никакви подробности, не стана ясно и дали слухът е верен

# 492
  • Вестерос
Ясно, мерси  Peace

# 493
  • София
А защо никъде в българските торент сайтове няма 6-ти епизод на Война и мир? Нали го излъчват в Неделя?

# 494
  • Вестерос
И аз това се чудих. Изтеглих го от кикаса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт