Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 857
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • в морето до колене
... Лили Джеймс категорично не мога да я възприема като Наташа, [...], нито е невинна, нито е наивна.
Добре де, британската (и друга световна) публика по-иначе ли възприема нещата?  newsm78
Ако сте я гледали като Пепеляшка... вероятно можете да ми обясните, ЗАЩО Кенет Брана е решил да ги събере пак двамата като Ромео и Жулиета. Той поне очевидно не смята да набляга на "невинност и наивност".

Това дали ще го пуснат и у нас от NT Live на 7 юли?

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 22:35 от мячик

# 496
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честно, не разбирам защо се лансира толкова това момиче. Досега не я бях гледала и от снимки имах усещането, че поне е неземно красива. А то какво- уста, пълна с прекалено много зъби, странна захапка, а всичко останало твърде обикновено. Излъчване- нула. Сексапил- малко над нулата, ако броим усещането за "винаги готова' за такъв. За актьорските и способности няма нужда от разпростиране и ако за Пепеляшка такива не са кой знае колко необходими, то "Ромео и Жулиета" (ако не е на Баз Лурман) и е твърде висока топка. Може би Кенет Брана е започнал да склерозира, друго не ми хрумва newsm78.

п.п. това Кралят на Севера ли е? От толкова фотошоп трудно се различава.

# 497
  • Вестерос
Той е да  Heart Eyes Heart Eyes

На мен Лили ми харесва, има някакъв чар това момиче за мен. Просто аз я знам от Даунтън, а там беше много сладка.

Чакам с нея Гордост, предразсъдъци и зомбита по някакъв роман, ще играе Лизи Бенет  Laughing

# 498
Защо само българската, доколкото виждам и по чужди форуми споделят повечето от мненията ни?
Точно тези дни си чатих с американски скромен блогър по въпроса Бондарчук дали е направил визията на Людмила така, че да прилича на Одри.
Пък за руските оценки да не почвам, сигурно си ги мернала  Joy

Зомбита са забавни там може и да ми хареса  Peace

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 10:07 от Mrs. Swift-Kloss

# 499
  • София
За персонажа й в "Даунтън" си беше идеална Лили Джеймс, но и на мен ми прави впечатление, че от там нататък започна голямо лансиране и се опитват да я напъхат във всевъзможни класически образи. Най-вероятно се прави опит за налагането на "нова" Кийра Найтли или нещо подобно.

# 500
Зомбитата и аз ги чакам, макар, че голяма измишльотина ще да е, ама ми се видя  поне забавно  Simple Smile
Извинявам се кой е този краля на севера, че на снимката не го познавам, да няма нещо общо с Троновете  newsm78
много симпатичен  Heart Eyes

# 501
  • Вестерос
Да, РОб Старк  Heart Eyes

# 502

еее, че той направо неузнаваем, едва го познах  Simple Smile а съм луда фенка та Троновете

# 503
  • Вестерос
Ела в темата тогава  Mr. Green

# 504

ох, не смея, ще настане едно объркване, че ще е страшно, преди време бях... Joy
главата ми гръмна, а толкова неща не си спомням от книгата, със сериала съм зациклила/4-ти сезон йок, щото много ме дразни как сменят тотално нещата и още не съм се навила да го гледам/, а е пълна каша и в главата ми  #Crazy
та едва ли ще взема адекватно отношение в дискусията, та така се въздържам

# 505
  • Вестерос
Поне се припомнят неща от дискусиите  Laughing

# 506
Цитат на: simpatikonia
" но откакто прочетох книгата на Гаскел "
[/quote
Simpaticonia, тази част от изречението  запали у мен една плаха надежда- да не би да я има преведена на български книгата на Гаскел "Севера и Юга" Rolling Eyes
Предполагам, че на английски си я чела обаче...  Peace

# 507
Леле, какъв пропуск! Знаете ли издателство, момичета, да я търся онлайн?

# 508
  • в сърцето на един мъж...
Цитат на: simpatikonia
" но откакто прочетох книгата на Гаскел "
[/quote
Simpaticonia, тази част от изречението  запали у мен една плаха надежда- да не би да я има преведена на български книгата на Гаскел "Севера и Юга" Rolling Eyes
Предполагам, че на английски си я чела обаче...  Peace

Има я, миналата година мисля я пуснаха преведена.

Скрит текст:

В хеликон със сигурност я има.Издателството е апостроф.

https://www.helikon.bg/books/76/-%D0%A1%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80- … D0%B3_184976.html

# 509
  • София
Скрит текст:
Само да спомена, че романът на Елизабет Гаскел се намира и електронно, ако ползвате МБ.

Иначе по темата нямам какво да кажа, защото почти нищо не гледам  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт