Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
    Ще ме убиете! Не искам да споря, но... Само Марк Стронг може да бъде образ на Найтли, а този до Ромола е меко казано смешен! А и тя е твърде бозава... За мен версията с Кейт Беккинсейл и най-вече Марк Стронг е най-правдоподобна.

# 616
  • Вестерос
Аз на Емма съм гледала 3 версии и ги подреждам така. За мен филмите са винаги по "не любими ", отколкото в сериална версия.

Скрит текст:
1

2

3

А за Джейн Еър коя ви харесва най-много, на мен сякаш последната от 2011 година, въпреки че е филм, май от 2 части беше

# 617
  • Варна
    Ще ме убиете! Не искам да споря, но... Само Марк Стронг може да бъде образ на Найтли, а този до Ромола е меко казано смешен! А и тя е твърде бозава... За мен версията с Кейт Беккинсейл и най-вече Марк Стронг е най-правдоподобна.
Тази ми любимата Ема и  на мен Simple Smile

# 618
Ама, минисериала е точно с Ромола Гарей. От 2009, нали за него говорим?
Версията, която аз не съм гледала е явно тази с Кейт Бекинсейл.

# 619

Miss_Bingley, да, една кръвна група сме Grinning Ама от редките Wink 
Харесвам Кийра и по принцип, и като Елизабет, защото Елизабет точно диване си я представям Grinning - диване от онази епоха, но все пак диване Grinning  И да си кажа- Матю също много го харесвам като Дарси- ами точно такъв е Rolling Eyes Студен, интровертен, дистанциран- докато някой го "разледи" Прекрасно си я изигра ролята Матю  Peace
Присъединявам се към призивите за нова екранизация на  Гордост и предразсъдъци!  Simple Smile Време е! И ако може да е към 100 серии Laughing

# 620
  • на кого му пука
Като сме на тема Остин и Кейт Бекинсейл.Love & Friendship.Екранизация по Лейди Сюзан.Ако някой срещне торент някъде ,да свирка.

# 621
    Изглежда обещаващо, с хубави актьори. Чакаме!

# 622
гледайте екранизацията на Гордост и Предразсъдъци от 1980 г.

http://www.imdb.com/title/tt0078672/?ref_=nv_sr_6

аз всички екранизации харесвам, защото намирам все нещо различно, но тази е класика.

и зомбитата гледах Joy Joy Joy няма такъв потрес Joy Joy Joy защо така Лили Джеймс хич не я харесвам newsm78

# 623
гледайте екранизацията на Гордост и Предразсъдъци от 1980 г.

http://www.imdb.com/title/tt0078672/?ref_=nv_sr_6

аз всички екранизации харесвам, защото намирам все нещо различно, но тази е класика.

и зомбитата гледах Joy Joy Joy няма такъв потрес Joy Joy Joy защо така Лили Джеймс хич не я харесвам newsm78

А аз се усетих,че е Лили Джеймс някъде на половин час  от началото на филма😄
Заради косата.Викам на моя,ама тая ми е много позната бе,а хем съм я гледала само в Пепеляшка.И като видях веждите,вече взех да зацепвам,че си е тя.
Веднага ще ти отговоря на въпроса защо тя-еми защото много ни я пробутват напоследък,тя е едва ли не някаква бързо изгряваща вървежна звезда в момента.
Не знам аз откъде се появи.Ми не е лоша,ама ми е малко безлична.И да й дават още отсега подобна сериозна роля-Елизабет Бенет,толкова класическа и култува литературна героиня,па макар и в такава пародия ми е меко казано несеризно и странно,знам ли.
А Дарси хич не ми хареса,не мога даже и да го коментирам,че лошо ми става.
Ама иначе репликите-едно към едно на места.Придържали са се към сюжета 😃

# 624
  • Вестерос
Веднага дръпнах от 1980, намерих от 1940  Joy

# 625
  • София
Веднага дръпнах от 1980, намерих от 1940  Joy

Самият сър Лорънс Оливие е в ролята на Дарси!  Grinning
Много забавна екранизация, но роклите нямат нищо общо с епохата, която пресъздават.  Laughing

# 626
  • Пловдив
Сядаме да вечеряме, пускаме телевизора, кино Нова, гледам Венеция, гондола ... някакъв нинджа с черно наметало скача да спасява една девойка и се представя - Арамис  Shocked
Та както преди няколко дена казвах, че няма да гледам този филм ... направо се хвърлих в него. Дават го в момента.
Никога не казвай никога ...  Laughing

Веднага дръпнах от 1980, намерих от 1940  Joy
Самият сър Лорънс Оливие е в ролята на Дарси!  Grinning
Много забавна екранизация, но роклите нямат нищо общо с епохата, която пресъздават.  Laughing

Имам чувството, че сър Лорънс Оливие заради икономии през войната е използвал роклите на жена си от "Отнесени от вихъра"  Grinning

# 627
Имам чувството, че сър Лорънс Оливие заради икономии през войната е използвал роклите на жена си от "Отнесени от вихъра"  Grinning
Ха, ха, ха, много свежо предположение Laughing

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
някакъв нинджа с черно наметало скача да спасява една девойка и се представя - Арамис  Shocked
hahaha hahaha hahaha

# 629
Цитат
Имам чувството, че сър Лорънс Оливие заради икономии през войната е използвал роклите на жена си от "Отнесени от вихъра"  Very Happy
;

хахаххаха, роклите са голям смях, тя и цялата екранизация е безумна за мен, нищо общо, че и Елизабет е руса, по моя преценка де  Mr. Green
С
Цитат
ядаме да вечеряме, пускаме телевизора, кино Нова, гледам Венеция, гондола ... някакъв нинджа с черно наметало скача да спасява една девойка и се представя - Арамис  Shocked
Та както преди няколко дена казвах, че няма да гледам този филм ... направо се хвърлих в него. Дават го в момента.
Никога не казвай никога ...  Laughing
Joy Joy Joy много се развеселих с поста ти,Зла Вещице
"Тримата Мускетари" е такава измислица, че няма накъде. Образът на Милейди ми дойде твърде свръхестествен.Тъкмо превключваше мама каналите и видях, че го дават.
 Изгледах тази най-нова версия още като излезе с голям ентусиазъм.През тези близо два часа се чудех какво точно аджеба гледам аз.
Накакиви летящи неща, кораби, чудесии. Много неправдоподобна, твръде съвременна може би.

Общи условия

Активация на акаунт