Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 10

• 92 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Аз пък убийството много го харесах  Heart Eyes Никога не съм си представяла Лизи някаква супер красавица, нито Дарси, но все пак образите им в главата ми, докато четях, най-много се покриват с тези от версията с Колин Фърт  Heart Eyes

# 601
  • София
Стига де, англичаните - грозни?! Толкова готини мъже актьори имат, а и актриси! Но верно, че всичко е въпрос на възприятие и вкус! Аз в такива спорове обикновено не влизам, но не се сдържах.  Peace

Фърт си е Дарси forever!  Heart Eyes

# 602
Аз пък убийството много го харесах  Heart Eyes
+1

# 603
    "Па вкус и цвет...", ама като Колин Фърт е"Дарси форевър", как тогава харесвате такива бозави копия като в останалите екранизации?!?

# 604
  • Вестерос
Rolling Eyes Възприемам всяка екранизация по различен начин и това, че харесвам с Фърт ,не означава, че не се наслаждаваш на този с Кийра Найтли примерно или някои други. Харесвам, обожавам историята, героите, винаги се радвам на нова екранизация.

Все едно да кажеш, че много обичаш дадена песен, но веднъж изпята от един и край не може да й се наслаждаваш като се пее от друг  Tired

# 605
И аз съм като Тифани.Харесвам и се кефя на всяка една екранизация. Просто съм така вманиячена в тнази книга, че майка ми веднъж ми каза, че ми е промила мозъка  Joy Joy Joy и затова искам още и още екранизации да се правят.
Обожавам и Колин и Матю. Само не ми харвсва версията с Лорънс Оливие-там никак не ми се вписваха героите с представата за тези от романа.
Същото е и с Разум и Чувства.Много харесвам Алън Рикман по-старата версия,но и новата много ми допада. Гледала съм ги и тях има няма по пет пъти.
Чакам с нетърпения следващата екранизация-време е да има на ГИП още е една.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 08:58 от Miss_Bingley

# 606
  • Вестерос
А за Ема? Най ми харесва тази с Дж.Лий Милър

# 607

Аз съм гледала тази с Гуинет и Ромола. Гуинет не ми хареса.Ромола ми е любимка и пак мога да я гледам. Simple Smile

# 608
И аз гледам всичко, което е по Остин. Simple Smile Хич и не претендирам.  Party "Гордост и предразсъдъци" най ги харесвам във версията с Кийра и Матю.  Кийра най-много се доближава до представата ми за Елизабет Бенет.  Но, както казах- не придирям и на други версии, само да е Остин, особено ГиП  Grinning
Да ви питам друго- чува ли се нещо за нов сезон на "Полдарк" ?

# 609
  • Ямбол
Четох, че през септември ще тръгне втори сезон, но няма още обявена дата.

# 610
И аз гледам всичко, което е по Остин. Simple Smile Хич и не претендирам.  Party "Гордост и предразсъдъци" най ги харесвам във версията с Кийра и Матю.  Кийра най-много се доближава до представата ми за Елизабет Бенет.  Но, както казах- не придирям и на други версии, само да е Остин, особено ГиП  Grinning

Най-после някой да мисли като мен за Кийра.Аз много я харесвам като Елизабет.Значи oncee,и ти си в мойта кръвна група.
Вярно,че версията пт 2005 не е толкова правдоподобна и някак по-осъвременена,но все пак си е доста хубава.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 19:50 от Miss_Bingley

# 611

Може ли линк, че не мога да се сетя за коя точно версия говориш. Гледала съм две, но се боя да не съм изпуснала най-добрата  Grinning.

# 612

Може ли линк, че не мога да се сетя за коя точно версия говориш. Гледала съм две, но се боя да не съм изпуснала най-добрата  Grinning.
И,аз не я знам.

# 613
  • София
Минисериалът (4 части) на ВВС от 2009 г.
В Замунда и Зелка го има - Emma (2009)

И за мен Ромола Гарай е най-добрата Ема.  Wink

# 614
Минисериалът (4 части) на ВВС от 2009 г.
В Замунда и Зелка го има - Emma (2009)

И за мен Ромола Гарай е най-добрата Ема.  Wink
Супер,ще го видим. И за мен Ромола е най-добрата.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 22:56 от Miss_Bingley

Общи условия

Активация на акаунт