Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 38 681
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Хайде, да е на късмет новата тема и списъка със бременни и родили да се множи!  Praynig Hug Hug
Суити, честита дъщеричка! Успя и ти!   bouquet
Маце, леко раждане, когато и да е момента!  Heart Eyes
Успех на всички и без новозаписали се вече!  Naughty

# 16
Благодаря за новата темичка  bouquet Да донесе много късмет и сбъдната мечта на всички!
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, мислете позитивно, бъдете обичани и обичащи и вярвайте, че мечтите се сбъдват! Hug

# 17
Благодаря за темата,честито на мама суити   Hug

# 18
  • София/Стара Загора
Здравейте, момичета и честит празник, скоро всички да чуем най-сладките думи "мамо"  Hug

Преди 2 години бях в темата, продължавах да ви следя, но днес реших, че искам пак да се включа, нищо, че съм го преживяла вече. То си остава за цял живот, само болката отминава, но всички гледаме напред и се надяваме на нашето чудо...

Знам, че тук ще намеря подкрепа, ще получа съвет и много положителна енергия, а и някои от момичетата ги познавам от други теми  Hug Hug Hug Hug Hug
Решила съм да се заема сериозно с проблема, докато си чакам последната заповед по фонда, пък току-виж, че се справим и сами с ММ  Laughing

# 19
Честит празник дами !!!

# 20
Честит празник момичета
Искам да помоля да ми препоръчате някой добър генеколог във Варна.
Благодаря

# 21
  • NE
Меги Чувала съм добри отзиви за д-р Славчев в Окръжна. Peace

# 22
  • Варна
Меги, аз препоръчвам д-р М. Яков. Днес той ще ми плави кюретажа. Имам няколко приятелки, които благодарение на него се радват на бебчетата си, едната след 2 миседа.

# 23
Много благодаря момичета и аз за Славчев съм чувала добри отзиви но имам на предвид че моите приятелки не са имали проблемни бременности не знам дали е добър в по рискови бременности Simple Smile Ще отида на една консултация пък да видим
Хубава седмица на всички

# 24
  • София
Запис и от мен в новата страхотна тема
Пепси, съжалявам че се записваш тук. Надявам се кюретажа да мине добре и след това да се възстановиш бързо психически  Hug
Аз си чакам третия Ц след аборта и след това мисля да се почваме с ММ...

# 25
  • Варна
Момичета, да си вземам ли нещо като вода, шоколад, превръзки след манипулацията? Тръпна, още час и тръгвам към болницата. Чудя се и с колата ли да отида?

# 26
Pepsi превръзки си вземи ! Вода същи може макар че на мен не ми дадоха да пия близо два часа ... уж заради упойката . А после се прибрах и чааак вечерта ядох (беше ми много зле )

# 27
  • NE
Пепси Вземи си нощни превръзки и нещо за обеболяване като Нурофен например. Вземи си нощница или туника и чехли. Ако ще те оставят под наблюдение си приготви багаж. Peace
Успех! Надявам се знаеш да си гладна и жадна. Hug

# 28
  • Варна
Казаха ми, че всичко ше приключи за два часа и ще се прибера вкъщи.
Има ли болки след това? Да, гладна и жадна съм.

# 29
  • NE
Боли колкото менструален цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт