Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 38 682
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Nigel, честит рожден ден! Съжалявам, че днес ти се случва това! Желая ти от все сърце в най-скоро време да имаш много поводи за радост и усмивки!

# 736
Нигел честит рожден ден пожелавам ти на следващия вече да си имаш едно малко бебешоче, което много да обичкаш и да ти е здравичко както и ти. Съжелявам за това което ти се случи отново. Поне го приемаш мъжки и не се отказваш.
На нас ни дадоха зелена светлина за бебеправене, но ще посетим и друг лекар преди това.
 Успех на всички стискам палци всички да си народим по едно здраво бебенце :*

# 737
  • Враца
NiGeL, Честит рожден ден и от мен. Съжалявам, че така се стекоха нещата. Силно вярвам, че след всички мерки и изследвания които ще направи, това ще е последния помрачен празник в живота ти  Praynig

Момичета, да попитам нещо. Пуснах изследване за хламидии, но четох много противоречиви мнения за начина по който трябва да се изследва и затова пуснах и кръв и микробиология. Микробиологията ми е чиста, а кръвните резултати са това
Хламидия трахоматис IgA       0.2 (-)negative            < 0.8,(-) negative, 0.8-1.1 граничен резултат, >1.1 (+) positive   
Хламидия трахоматис IgM       0.6 (-)negative            <0.8 negative; bordline 0.8-1.1; >1.1 positive   
Хламидия трахоматис IgG       10 (-)negative            <16 (-) negative, 16-22 граничен резултат, >22 (+) positive   

Има ли някакво друго изследване или на базата на това да заключа, че нямам и да приключа темата? Simple Smile

# 738
  • NE
Честит рожден ден на Nigel!  bouquet Пожелавам ти много здраве, щастие и мама следващата година. Надеждите последни умират, не спирай да мечтаеш защото ще бъдеш мама. Hug
Честит цикльо на One11!
AneliqDi Всичко е отрицателно. Peace
Veninka92 Успех! Praynig

# 739
Честит рожден ден и от мен Нигел   bouquet
Силни прегръдки, и знай, че няма невъзможни неща, щом искаме нещо силно и го преследваме до край, то ще се сбъдне.
Пожелавам ти на следващия рожден ден да сте трима, а защо не и четирима  Hug  Party

# 740
  • София
NigeL, честит рожден ден!  bouquet Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет. Съжалявам много за това което преживяваш отново, пожелавам ти да е за послено. Бъди силна!  Hug

# 741
Благодаря ти много Нигел
Честит рожден ден на теб,пожелавам ти само радостни вести за напред,много здраве и едно,а защо не и две бебчета да гушкаш на следващия ти рожден ден! Praynig

# 742
  • Варна
Нигел, Честит рожден ден! И аз ти пожелавам, след всичките тези разочарования, да ти се усмихне щастието да гушкаш едно здраво и пухкаво бебче.   bouquet

# 743
Nigel, честит празник! Пожелавам и аз следващия рожден ден да го празнувате поне 4-ма. Прегръдки!

# 744
Честит рожден ден и от мен, Nigel! Бъди здрава, не се предавай и знай, че ще се сбъдне мечтата ви.
 Hug

# 745
  • София
Nigel, честит рожден ден и от мен  bouquet. Желая ти много здраве и никакви разочарования повече!
На всички със скорошен термин - леко и безпроблемно срещане с бебоците  bouquet.
Ние започваме с опитите този месец, да видим този път Crazy  Praynig.

# 746
  • NE
Позволявам си да пусна тема, че се изписа тази.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт