Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 38 688
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви за отговорите!  А към какъв лекар да се обърна за изследвания на каквото е необходимо. Аз съм от София и ми се иска да ида на място, където да се занимават предимно с подобни случаи. Търсих информация за клиника д-р Щерев, но не намерих почти нищо и не знам да ли са подходящи. Ако имате други предложения за място или специалист ще е супер. Гинеколожката ми от Софиямед изобщо не знае къде трябва да ходя и какви изследвания да правя.

# 721
  • Варна
Гинеколожката ми от Софиямед изобщо не знае къде трябва да ходя и какви изследвания да правя.

Смени я!

Кашмир. леко и бързо раждане! И аз съм за нормално раждане, въпреки, че имам две операции. Толкова плаках и се молех да се обърне баткото, то не бяха упражнения, лазене ... никакъв шанс ... намаляващи води още в 32 седмица и така и не се обърна.

# 722
Нигел, успех на прегледа утре! Дано е станало чудо  Praynig
Стане, Igg по принцип означава, че си изкарала инфекция, но не знам дали не трябва при бременност да има някаква терапия ...  Thinking питай инфекционист.
За тези, които скоро ще видят бебенцата си им пожелавам бързо, лесно и безпроблемно раждане  smile3535
за всички останали -  Hug

# 723
  • Tам през Атлантическия океан
Не пиша но ви хвърлям по едно окО  Hug

Леко раждане perunika , kashmir Hug

Моя юнак расте дългуч и още се кърмим  Wink другият месец му предстои презокеански полет , дано мине леко  Simple Smile
връщам се с децата за малка 'ваканцийка'  Grinning

# 724
Жени, благодаря за отговора!

Десс, да ви е лек полета!

# 725
Да ви се похваля - контролата за Листериоза ми е отрицателна newsm18 Юхууу

# 726
Честито, Жени!
Хайде сега бързо забременяване и успешна бременност!

# 727
Кашмир, Перу, леко и безпроблемно раждане! Джени, честити хубави резултати!
Маце, кога ще има нова промоцийка, че и аз изпуснах предишната?
При мен всичко е наред! Бременея и дебелея Simple Smile Излязоха и вторите резултати от БХС, били идеални. Сега си чакам ФМ, за да видим официално какви са ни гащите.
Нигел, отново да ту кажа, че мислено съм с теб и силно стискам палци!

# 728
  • На остров
Нигел стискам плаци Praynig !

Кашмир, Перу, леко и безпроблемно раждане  Hug !

Браво за всички добри резултати!

На мен вчера ми се появи ц. на 36 ден  Simple Smile .

# 729
Нигел,силно стискам палци,дано утре ни зарадваш и всичко е наред   Praynig
Аз си изпращам лелката и с нови сили почваме да се трудим за бебче  Simple Smile

# 730
  • София
Jeny, браво за резултатите  Peace
One, честит Ц  Misc Ghost
Мишле, дано стане още този месец и този път бъде една успешна бременност  Praynig
Колкото до мен - нямаше изненада на прегледа вчера. Сърцето беше спряло и сака се беше деформирал. Констатира се отново мисед. След като излязох от кабинета си бях приготвила първото хапче и го изпих, така че официално съм започнала аборта. Тази вечер към 3:30 - 4:00 ще си сложа и таблетката Цитотек вагинално и се надявам както предния път да се изчистя до 3-4 часа след нея. Взех си и аулин като обезболяващо - надявам се че няма да навреди. Иначе си купих още таблетки Цитотек, така че имам достатъчно, ако не се получи от една.
Съвсем щях да забравя да ви почерпя за рожденния ми ден! Днес ставам на 35 години!   party023 Tada

# 731
  • На остров
Нигел много съжалявам Hug.
Честит рожден ден   bouquet пожелавам ти всичко да мине бързо и на другият рд да си много много щастлива !

# 732
  • В градината...
Ех, Найджъл, нека товеа ти е последният такъв рожден ден и на следващия да ни зарадваш  Hug

# 733
Nigel честит рожден ден ! Жалко. ,че се налага да преживееш тези болки именно днес Sad Бъди силна и не се отказвай ! Знам ,че ще успееш !

# 734
  • София
Мерси много за подкрепата, момичета. Дано наистина на следващия ми рожден ден имам само поводи за щастие  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт