Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
мили мами моля ви отговорете ми на вас кога ви показа ясно втората чертичка,колко време след закъснението на мц
        пусни кръвен тест

# 151
  • София
На мен ми дадоха 14 дни болничен, но аз ползвах само 7...След това просто имах нужда да се върна на работа за да се разсея от случката.

# 152
Аз пък ако може и 5 месеца не бих се върнала на работа, даже от другата седмица мислех да излизам вече в непрекъснат боничен, и да ме няма на работа поне 2 години и половина, но.......... Tired

Златимира, да, най-добре е с кръвен тест през 48 часа Peace Стискам ти палци  Hug

# 153
благодаря ви за отговоеите тези дни ще пусна кръвен и дано да е бебче

# 154
Polincheto това за първи път ли ти се случва ?Аз съм сигурна че болничен няма как да ти откажат но аз лично веднага след кюртажа си бях супер.Минава много бързо и безболезнено няма да имаш проблем Simple Smile

# 155
Меги, за пръв път  Tired, дано и за последен  Praynig
Надявам се и аз да съм добре физически, то психически е ясно, че е по-трудно, но не искам да се връщам на работа, колкото се може повече.  Confused

# 156
Дано, Полинче, аз съм в такава ситуация в момента, взех си максимално дълъг болничен (при мен абортът стана след издаването на болничния), разчиствам си къщата, отървавам се от максимално количество непотребни вещи, чета книжки, гледам си децата и броя дните до връщането ми на работа... Трудно е, но ще се справим Hug

# 157
Polincheto разбирам те и аз се надявам на същото старая се да мисля положително даже ще отида скоро на преглед и смятам да не чакам 6 месеца а да пробваме имам силно чувство ще всичко ще е наред Simple Smile дано  Praynig Praynig

# 158
  • София
Здравейте момичета. Имам един въпрос, някоя от вас пие ли масло от вечерна иглика. Как се пие? По колко на ден? И има ли значение кога се започва да се пие спрямо МЦ?

# 159
Здравейте момичета. Имам един въпрос, някоя от вас пие ли масло от вечерна иглика. Как се пие? По колко на ден? И има ли значение кога се започва да се пие спрямо МЦ?

Аз я пих този месец от началото на М, до О, по 2 на ден- сутрин и вечер! Вчера видях  EFP.
Успех на всички  Hug

# 160

Аз я пих този месец от началото на М, до О, по 2 на ден- сутрин и вечер! Вчера видях  EFP.
Успех на всички  Hug

# 161
  • Варна

Препоръчвам ти да се включиш в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818925.120;topicrefid=20
denis и другите са много отзивчиви и обясняват важни подробности за добавките  Peace
Пожелавам ти успех!

# 162
Йеееее, лека и безпроблемна бременност, Del_Marnewsm19

# 163
Здравейте момичета, Hug
Може ли тихичко да се намърдам при вас, днес мина и моя кюретаж.
Чувствам се добре, сега две седмици ще си почивам в къщи Heart Eyes

# 164
 Hug Бързо възстановяване!

Вчера ходих на имунолог, олекнах с 350 лева Cry Не запомних точно какви изследвания ще ми правят, в Геника ще ги пращат с куриер. Стискайте ми палци резултатите да са добри  bouquet

Йеееее, лека и безпроблемна бременност, Del_Marnewsm19

И от мен  bouquet Успех!

Общи условия

Активация на акаунт