Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Била си в ранна седмица, така че може да са 3 месеца. Лекарят ще ти каже най-добре Simple Smile

# 181
  • Варна
Не мисля че Славчев ще те кара да чакаш 6  месеца, ако всичко е наред разбира се, аз бях в по- напреднала Б и пак на втория Ц ми каза да действам, е аз изчаках 3 - страх лозе пази, трети аборт нямаше да преживея Simple Smile  Успех!

Нигел, стискам палци скоро да се похвалиш  Hug

Честити ви цикли на всички оциклили се  Hug

# 182
  • NE
Изчакването е според възстановяването.

# 183
  • София
Мерси за подкрепата, момичета   bouquet
Да си призная доста ме е страх..от една страна искам да забременея, но от друга имам голям страх от това да не се потрети случката...  Confused

# 184
  • Варна
Изчакването е според възстановяването.

Знам  Peace  имах предвид че той не е от лекарите които казват 3-6 месеца щото така е прието, а в момента в който всичко е оки ти казва да действаш  Peace

# 185
здр момичета  и аз да си разкажа мойта случка,преди една седмица ми прокървя и то много когато отидах на лекар той ми каза че плода няма сърдечен пулс и трябва да се направи кюртаж бях в 10г.с докторите в болницата ми казаха че след 2м може пак да се правят опити,но мен сега ми е много притеснено защтото не искам да ме сполетява същото ...някой ако може да ми препоръча доктор или да ме посаветва нещто бих била благодарна  Hug

# 186
от кой месец след аборта да започне бебеправенето всеки доктор има различно мнение при мен първия кюретаж бях в 17 г.с ми казаха 6 цикъла ,втория 10 г.с 3 цикъла сега 21 г.с но при друг лекар ми каза от 2  май по скоро не съм се възтановила психически отколкото физически  Weary

# 187
  • Варна
Здравейте!

Все пак отидох днес да си взема епикризата, хистологията и да мина преглед. Всичко е наред, матка и тръби чисти. Да изчакам два цикъла и може да подновим опитите. Питах и за изследвания дали трябва някакви да направя, отговорът беше, че няма нужда.
Така че, ще си чакам мъжа през юни и каквото сабя покаже. Simple Smile
milena89, съжалявам, че и ти трябва да се запишеш тук. Аз за тези две седмици, разбрах, че повечето лекари, чак след 3-ти мисед започват да търсят причината. Не знам доколко е  правилно обаче.

# 188
Моят доктор ми каза да се пазим поне три месеца след кюретажа (в 11г.с.) Каза още, че не иска да ми предписва хормонални противозачатъчни, да не се разбутва допълнително организма.

Антониетка, по едно и също време горе-долу сме се мъчили Hug, аз загубих бебето на 18,02, първият цикъл започна вчера, 19,03, и съм много щастлива, че дойде преди да се върна на работа.

Успех на всички Hug Стискайте ми палци, днес ще излязат генетичните ми изследвания...

# 189
  • София
Montessori, стискам палци всичко да бъде наред с генетичните ти изследвания  fingerscrossed

# 190
  • NE
жочка Изследвала ли си се за тромбофилия?

# 191
Жоцка, хубаво е да пуснеш всички изследвания, изброени на 1-ва страница.  Hug
milena89, Pepsilight, съжалявам, че сте в темичката, дано занапред да се включвате само с хубави новини!

# 192
И аз мисля да отида на един преглед при Славчев др месец ще е 3-тия ми Ц дано всичко да е наред и да даде зелена светлина. но има нещо което ме притеснява.Досега чета из форумите относно забременяване след аборт, но всички с нормална следваща бременност са изчаквали много повече от 3 месеца?..? Не знам дали да поизчакам и аз как мислите?

# 193
  • Варна
И аз мисля да отида на един преглед при Славчев др месец ще е 3-тия ми Ц дано всичко да е наред и да даде зелена светлина. но има нещо което ме притеснява.Досега чета из форумите относно забременяване след аборт, но всички с нормална следваща бременност са изчаквали много повече от 3 месеца?..? Не знам дали да поизчакам и аз как мислите?

Ако всичко е наред и док ти разреши, и ако ти се чувстваш психически готова, не виждам защо трябва да чакате...пък то кога ще стане е Божа работа  Hug  Аз след първия трябваше да изчакам 6 месеца, на 7-мия забременях и всичко беше оки. След втория бях готова след 2-рия Ц, но забремех след година и 3 месеца, така че....Божа работа (и малко изследвания и лечения)  Mr. Green

# 194
Да права си знам че  е така аз съм готова психически и съм сигурна че другия път всичко ще е наред поне силно вярвам в това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт