Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Честит прекрасен син на Мацето Simple Smile Да й е жив и здрав малкия Калоян и бързо възстановяване на нея Simple Smile

# 211
  • NE

Честито момченце на мама Маце! Да е жив и здрав Калоян и да носи много поводи за гордост и щастие на мама и татко. Маце, успя! Hug Бързо възстановяване. Hug

# 212
Честит прекрасен син- Калоян на Мацето и на цялото семейство!

# 213
Маце  честита рожба !

# 214
Здравейте момичета,
Знам, че въпроса ми не е за тази тема, но в темата за Инталипид, от много време не пише никои и няма никакъв отговор.  НК клетките ми са около 14% ( изследвания след мисед аборт) и доц.Русев в клиника Малинов ми назначи вливания с интралипид след + тест.
В случаен разговор с гинеколог от др.клиника, получих следната информация:
Понеже в интралипида основно има мазнини, и при бременност жените "задържали" мазнините си, ако се правят приливки с интралипид по време на бременност, след раждането, поради цялото това количество на мазнини, ще трябва да се премахне жлъчката, защото тя след това ще създава проблеми. Та, чудех се дали някой който е минал по този път вече, може да сподели дали това нещо е вярно, имал ли е горе описания проблем? Знам, че има много жени които са карали бременността с преливане на инталипид и бих била много благодарна ако ми отговорят, понеже не мога никъде да намеря тази информация никъде.

# 215
  • NE
Ооо това със жлъчката е толкова рядко, че точно интралипида не би довел до такива проблеми.
Аз съм с махната жлъчка след бременност. Ако трябва да съм точна месец след като родих. Не са ми вливали интралипид. Peace Жлъчката ми се скапа от хормоните. Всъщност много високите нива на прогестерон и естроген могат да доведат до образуването на жлъчни камъни, но не и това лекарство.
НК клетките съм чела, че се повишават ако в организма има инфекция, така че интралипид е често ползвано лекарство за задържане на бременност. Досега не бях чувала чак жлъчка да махат. Та то на мен едвам се съгласиха да ми я махнат с кризи на по-малко от 24 часа. ooooh!

# 216
Маце, честито. Да е жив и здрав малкия Калоян и много да ви радва  Simple Smile

# 217
  • Варна
Честито, Маце, да ви е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet   bouquet   bouquet

# 218
Привет, привет момичета, кокичета   bouquet
Най-напред честито на Мацето   bouquet Да ти е жив и здрав Калоянски Wink Да ви радва много и да продължава македоно-българската дружба  Sunglasses

Както вече Феичка ви е казала (тя е прекрасен вестоносец  Hug) моята мечта се сбъдна и сега реве и пръцка в ръцете ми  Crazy
Благодаря ви за милите думи   bouquet
Тааа, момичета, винаги има недежда, просто не трябва да се отказваме и да се борим с всички сили и средства за да сбъднем нашите мечти.

# 219
Честит син на Мацето още веднъж! Да расте много здрав и щастлив!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Честит син на Мацето HugДа е здраво, усмихнато и спокойно бебче Simple Smile А да, и много хубаво име, аз съм и пристрастна де Mr. Green

# 221
Честито бебе на Мацето, нека бъде най - вече здрав!  Tada

# 222
Честито, Маце, ти успя, мамче! Бъдете и двамата здрави, много щастие на цялото семейство. Предстоят ви трудни ранни дни, но знам, че ще бъдеш и много, много щастлива. Чакаме снимки!!

# 223
Привет, привет момичета, кокичета   bouquet
Най-напред честито на Мацето   bouquet Да ти е жив и здрав Калоянски Wink Да ви радва много и да продължава македоно-българската дружба  Sunglasses

Както вече Феичка ви е казала (тя е прекрасен вестоносец  Hug) моята мечта се сбъдна и сега реве и пръцка в ръцете ми  Crazy
Благодаря ви за милите думи   bouquet
Тааа, момичета, винаги има недежда, просто не трябва да се отказваме и да се борим с всички сили и средства за да сбъднем нашите мечти.

Честито, Маре, бъдете благословени и щастливи! И много, много здрави.

# 224
  • София
Маце честита рожба!!! Да е жив и здрав и много радости и гордости да ви носи.

Общи условия

Активация на акаунт