Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
И от мен честито, най-сладката и лека бременност ти пожелавам  Hug

# 286
# 287
честито лека и безпроблемна

# 288
Благодаря на всички  Hug
Този път ще е до финал. Е няма да е августинче ще е декемврийче, но това няма значение. newsm30

# 289
И аз ти го желая - ДО ФИНАЛ!  newsm10
и нека се случи на всички, които го желаят  Hug

# 290
  • София
Бременна съм  EFP newsm44. Днес вече чертичката е наситена. Не знам дали ще имам търпението да изчакам до другата седмица или още тази ще отида на лекар.

един съвет от мен- следи  за всякакви болки, стягане ниско долу- аз имах такива първите седмици от бременността и се наложи да пия
Скрит текст:
Утрогестан

# 291
  • Tам през Атлантическия океан
Миналата година по това време и при мен бяха двете чертички  Flutter

Честито лека и безпроблемна  Hug

# 292
 Hug до финал Peace

Повече такива новини искам в тази тема Hug

# 293
Здравейте!  Нямам много време и не съм ви чела подробно, но хвърлям по едно око през телефона  Wink Честито на виделите две чертички, само хубави новини да носите в темата   Hug
Днес моето съкровище става на един месец и по този повод ви черпя виртуално и пускам една промоцийка  newsm38

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 13:28 от Sweetɣ

# 294
Да ти е жива и здрава! Прекрасница малка Simple Smile))

# 295
  • София
Сладурка малка - да е жива и здрава и да радва мама и тате  bouquet

# 296
Miss mimi, честито и от мен. Прекрасна новина. Лека и до финал Hug
Суити, честита месечинка! Да расте все така красива и прекрасна тази принцеса. Невероятна е!  Heart Eyes
Аз днес официално приключих 12 седмица и вече съм малко по-спокойна. Вчера бях на ФМ и БХС, още нямам пълен резултат, но според доки всичко е чудесно с бебчо Praynig Даже изказа предположение, че на 75% е момченце. Плацентата каза, че е задна, което позволявало бебо да се усети по-рано, все още била ниско, което било съвсем нормално за тази седмица и щяла да се вдигне, но аз естествено се шашнах и веднага се зачетох Crazy
Позволявам си за първи път да поръся и се надявам темата да се изпълни с две чертичкови тестчета Grinning
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 297
  • Варна
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75, събирам си малко за по-късен етап.
Sweetɣ, бонбонче.  Heart Eyes

# 298
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 И аз отсега да си събера за на лято  Crazy Whistling  Grinning

Sweety, прекрасна  Heart Eyes

# 299
И аз влизам да дам кураж на всички момичета , вчера бях на ФМ бебето си има всичко , за сега се развива чудесно и даже расте по- голям с една седмица . Утре влизам в 6 месец и се надявам да изкараме така до края - почти без проблеми както до сега ! Поръсвам малко син прашец за всички , които още чакат  babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт