Кюретаж и забременяване след това - тема 58

• 39 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Jeny sajalqvam mnogo mnogo kofti naistina  Hug ne padai duhom

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 20:16 от sancho8989

# 451
Hey Jeny ne se otchaivai sledvashtiqt put vsichko shte bude nared!

# 452
  • NE
Момичета, моля ви пишете на кирилица!

# 453
Кашмирче, благодаря ти скъпа, че отзова ! Много се радвам ,като те виждам колко си напред, пълниш ми душичката  Hug

# 454
  • NE
Антонели Как са нещата при теб?

# 455
Феичке, не знам и аз как са, в една жестока дупка съм, но все си казвам, че има по-зле. Затова не пиша, не говоря ..Аз съм си работохолик и това много ми помага.

При ММ има уреаплазма, аз не съм се изследвала, но сигурно има и при мен, това ми предстои на мен. Иначе СГ е ток и жица, ако махнем тази гадна, адски упорита инфекция. Ще изследвам и листерия. ФСХ и ЛХ са зле, едното е 5, а ЛХ е 10.. а аз ПКЯ или сПКЯ не съм имала - никога. Та тепърва ще видим какво значи. Имунологията е уж добре, но от генетична гледна точка имам 2 мутации... не знам как съм, наистина.. като в дупка, но усещам как изпушвам и ще дойде момента , в който ще стана и ще хвана всичко за рогата и ще трябва да отмятам всичко едно по едно. Липсва ми силата да го направя.. ПРеди бременност имам терапии и по време на такива, но докато стигна до там ми е някак адски далеч...

Бях на 21 години при първият кюртаж и беше някак лесно, но когато човек порастне и получи повече шамари, не само пораства, но и осъзнава, че да имаш дете - не е филм по тв, не е прищявка. Да, в нашата компаня всички имат деца, 2 познати родиха, 3-та чакаме, късмет ли е при тях , а при мен лоша карма - НЕ, такъв е животът и ще го живеем, ще го направим да ни е хубав, че да ни е по-сладко после, така си казвам аз, иначе... ще боли повече !  Mr. Green

Феичке, като гледам твоят малък принц е доста пораснал, на работа или номер 2 ?  Crazy Crazy Crazy

# 456
  • София
Антонели, ще дойде и твоя ред, колкото далечно и невъзможно да ти се струва в момента Hug Hug

# 457
  • София
Вижте това ;:http://m.offnews.bg/news/Здраве_18753/Профилактични-имунологични-прегледи-в-Пирогов_495930.html

Нова тема май трябва. Wink

# 458
  • NE
Антонели Важното е че откривате проблемите. Определено пусни и другите инфекции и се консултирай зареди високото ФСХ. Вярвам, че вашият миг ви чака.
Засега се връщам на работа, но ще видим кога ще се престрашим за номер 2. Grinning

# 459
Antonelly не се отчайвай, имаш нашата подкрепа! Хващай бика за рогата и почвай да правиш изследванията, които си планувала. Пожелавам ти скорощен успех! Уреаплазмата се лекува, както и листериозата (виждам, че и за нея говориш), така се смело напред и ти стискам палци  Hug

# 460
  • Варна
Антонели, уреаплазмата не е чак толкова гадна и упорита гадина - ние с моя мъж се излекувахме от раз само с 1 курс лечение (3 хапчета,по 1 на вечер за 3 дни). Дано и при вас нещата се наредят скоро  Praynig

# 461
  • София
Маце, мерси за линка - много е полезен. Аз обаче се чудя дали като съм бременна е добре да си направя сега имунологичните изследвания, тъй като така и не успях да си ги направя (а ми бяха в списъка) преди да забременея. Все пак е добре да знам дали и от там няма да изскочи нещо...  newsm78

# 462
Antonelli не се отчайвай аз днес трябваше да си взема изследванията от плодът толкова чаках а накрая не били готови.Толкова ме хвана яд че ми идеше да и кажа уж давате време след три седмици са готови а трябва да чакам още една уффффф.Ама добре че имам още един месец до прегледа..Кураж момичета Hug

# 463
И от мен стиснати палчета за всички момичета Hug
Аз минах първия преглед след като свърши първия цикльо, док каза че всичко се е възстановило много добре, и ми назначи да изследвам щитовидни хормони, Токсоплазмоза, Хламидия, Уреаплазма и Микоплазма. Ако всичко е наред с изследванията каза да изчакаме още 2 месеца и да действаме  Simple Smile

# 464
  • На остров
Много е хубаво, че в БГ може да се правят почти всички изследвания по желание. Така поне може да е ясно има ли причина и ако е възможно да се отсрани.

Аз в четвъртък съм на втора контрола да видим дали след повторното лечение съм се изчистила.

Много сила и успех за всички   bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт