На 8 март ще сме красиви, с МАЙски тумбачета игриви! - Тема 13

• 35 463
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Много се извинявам за неприятния въпрос, но забелязвате ли увеличено течение напоследък?
Притеснено ми е, защото не знам дали ще разбера ако са води. Могат ли всъщност водите да се губят по малко, някой знае ли?

# 541
Тайга и аз точно в този момент размишлявам над този въпрос, защото и аз се стреснах от това сутринта. Чудя се дали да отида до АГ-то я кабинета, знам че има някакви тестове, с които правят тест на течността. Но не знам седя и се колебая дал ще ми обърне изобщо някой внимание.

# 542
  • Варна
Има тестове, да  с тях проверяват цялостта на мехура. На мен два пъти ми правиха в болницата. Имай предвид само, че се плащат, за не те оставят изненадана накрая.
55 лева струва един

# 543
  • Пловдив
Друго да ви питам малко странно  Grinning Вашите гърди пораснали ли са  Embarassed Понеже моите и сантиметър не са мръднали и близки тука само ме притесняват,че щом не ми растат няма да имам кърма  Rolling Eyes Дали има нещо вярно  newsm78

Изобщо не се притеснявай за гърдите си. Големината на гърдите няма абсолютно нищо общо с образуването на кърма. За образуване на кърма влияят други фактори - тук във форума има цяла библиотека http://www.bg-mamma.com/index.php?board=442 , мисля, че може да намериш доста отговори на въпроси за кърменето.

# 544
Здравейте, момичета!
Най- сетне е пролет! Честито!  Heart Eyes
Мноого ми е скапана тази сутрин, събудих се много рано от болки в зъбите и сега ми е едно  Tired
Проблема е, че съм с брекети и вчера ходих на ортодонт да ми ги стегне и съвсем закономерно днес и следващите 2-3 дни ще е ужасно... Много чувствителни зъби, чувствителни дори и само при дишане, допир и говор... Някой знае ли някакво локално обезболяващо, което да мога да използвам? Някаква вода за уста или друго... Сега пих парацетамол, но това не е решение, тъй като след малко като ме пусне, няма да е добре да пия пак...
Иначе да ви кажа от 2-3 дни бебка сякаш се отбутва от ребрата ми надолу и се чуват някакви странни пукания... Все едно ми пука коляното например - такъв е звука - малко по- тихичък. Да не вземе малката маймуна да се засили да излиза - как мислите? Корема ми още е доста височко... Все пак съм в 34 г.с. все още...

Руми Д аз на последния преглед бях с горногранични води, то и бебка тъкмо се беше изпишкала, че и беше празно мехурчето, но все пак... Док ме посъветва да изследваме кръвната захар, та трябва да ида в понеделник сутрин да ми вземат кръв.

Radus Вземи си Гавискон или Талцид и ще се родиш. На Гавискона си пише изрично, че може да се използва от бременни. Ако намериш сиропчето - то действа повече, но трудно се намира, тъй като уж било изтеглено от складовете, а пък рекламата по ТВ си му върви... newsm78

Никки на мен чак да ми тече кръв - не, но всеки път като си издухам носа в секрета има малко... Аз също се чудя нормално ли е, но явно е, то нали всичко ни е "сбъркано" в момента  Laughing

Спирам се. Ферман стана. Кой ще ме чете - не знам...
Поздрави   bouquet

# 545
А знаеш ли дали цената навсякъде е една и съща. И ако отида в Майчин дом днес в събота има ли кой дами го направи

# 546
  • Варна
Всъщност не знам дали цената е една и съща, аз ходя в частна болница. Но тестовете си ги платих отделно от престоя, затова съм сигурна каква е точната сума, поне тук.
Би трябвало да има кой да ти ги направи, при мен и двата пъти с това се занимаваха дежурните на смяна лекари, не е някаква философия. Дано ги имат налични само.

# 547
Ок мерси. Ще поумувам още малко. Засега от сутринта уж положението е добре.

# 548
  • Варна
А и днес е работен ден, нищо, че е събота.

# 549
Работен ама само за някои.Сутринта звънях в кабинета на следящия ме лекар по ЗК и разбира се никой не ми вдигна. Реших че няма смисъл да звъня на JSM защото вероятно и там няма да ме отразят.

# 550
# 551
Здравейте, майчета  Hug
Честита ви пролет!! Чух, че в БГ не навсякъде е много пролетно времето, дано се оправи скоро. Тук е прекрасно и вчера и днес, такова настроение ми донася, направо летя   bouquet

Никки, аз съм с непрекъснато кръвотечение от носа цялата Б, направо ми писна. Добре, че съм свикнала, като дете страдах от капиляри с тънки стени и редовно си бях с тампон в носа. Нормално е сега, количеството кръв се увеличава 1 път и половина, кръвоносните съдове и система са доста натоварени.
Bloomie аз също съм секцио, разбрах, че се правят 10дни до макс. 2 седмици преди официалния термин. Чудесно е, че твоя док иска да е в 39г.с., защото в БГ доста често вадят бебоците много рано, а реално за бебето всеки ден е важен в корема на майката.
Bondellina моите гърди си порастнаха значително до сега, старите сутиени 75В не ми стават, но ми казаха, че като слезне кърмата след раждане още пораствали и то значително  Joy Та ми е доста притеснено кой номер сутиен за кърмене да избера...от сега ми се струва труден избор, пък после с бебе на дни няма да ми е до това. Ще изчакам още малко до към Великден ако попорастнат още малко да са по-автентични спрямо момента след раждне. И все пак май ще карам на късмет.  Laughing А за кърменето знам, че размерът на гърдите няма отношение.

# 552
  • Варна
Аз съм в болница, най-вероятно със спукан мехур и частично изтекли води. Ще се опитат да задържат бебето, но са в готовност и за други варианти.
Този път съм доста изплашена.

# 553
Тайга, стискам палци да задържите положението!!!  Peace

# 554
Тайга, и аз стискам палци да удържите положението! Успех мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт