Мами, бясна съм

• 30 973
  • 488
  •   1
Отговори
# 75
  • Tам през Атлантическия океан
Обичам подаръци  Flutter много  даже  Grinning

# 76
Моят проблем е друг .. гледа детето, не излиза , не пие с приятели.. може да се каже , че домакинската работа е изцяло негово задължение , но  празниците нищо , няма подаръци , няма цветя ,няма изненади ,чат пат ми честити , но предимно рожденият ден. Това, което ме притеснява е , че преди не беше така в продължение на много дълго време когато бяхме гаджета нямаше среща без цветя  Sad

# 77
Ммм,вчера моя оцапа работата-събрали се на рожден ден,пийнал си и си дошъл в 4.. Ядосах се,ама сна следващия ден ми подарява колие да замаже положението  Grinning Grinning

# 78
интересна тема съм пуснала...заедно сме от 4 г., аз съм на 28, Той на 33. събрах си нещата, а той викна родителите ми да се шари, нз как да говори с мен, той жали се, мравка, не мога да повярвам , останах, но съм уморена, изгоних го да спи на дивана, и въобще не искам да говоря с него, писна ми, но щял да оправи нещата, ако не се промени коренно, това е края. Трудно ми е хем да чиста, готвя, дете да гледам, да вкарвам основен доход в бюджета, и да не получа поне малко уважение

# 79
интересна тема съм пуснала...заедно сме от 4 г., аз съм на 28, Той на 33. събрах си нещата, а той викна родителите ми да се шари, нз как да говори с мен, той жали се, мравка, не мога да повярвам , останах, но съм уморена, изгоних го да спи на дивана, и въобще не искам да говоря с него, писна ми, но щял да оправи нещата, ако не се промени коренно, това е края. Трудно ми е хем да чиста, готвя, дете да гледам, да вкарвам основен доход в бюджета, и да не получа поне малко уважение

Успокой се и пробвай да стабилизирате отношенията си ! Имате дете все пак не го карайте да страда !

# 80
Мен мъжа ми не ме ,,третира така,, :Д заедно сме от повече от 11 год.,не се държи зле с мен,обичаме се,той изкарва големите пари обикнвенно. Аз се занимавам в офис,и не ми плащат особено много,но той като е оплескал нещата ВИНАГИ се реваншира,и НИКОГА не е забравял нито 1 мой/на детето празник Wink   bouquet

# 81
  • В древна страна на край света!!!
Имате сериозни проблеми във връзката си и празнуването и честитенето на празника не  е един от тях. Мъжете могат всичко да правят, понякога и по добре от нас жените, стига да ни обичат и уважават. Минахме през кошмарни периоди, когато се родиха близначките, избягахме от война, имахме сериозен разрив във връзката ни, но когато аз тръгнах на работа децата бяха на година и половина и баща им ги гледаше. Същите онези деца, чиято поява едва не ни докара развод. Като знам през какво сме минали и сме съхранили връзката си и брака ни ми е смешно да чета такива оплаквания. За да останете заедно трябва да говорите на един език, а това е май най-трудното в една връзка. Винаги сме готови да обвиняваме другия, забравяйки нашия собствен принос.

# 82
Аз пък нямам нужда да оплесква нещата и после да идва ми се реваншира. Предпочитам да размисли и да се постарае да не ги оплесква пак. Както той се изразява - "Да дойда да моля за прошка, означава, че си давам правото да повторя същата грешка." И смятам че има логика в тези думи.

Иначе готви. Подаръци без повод и хубави изненади, пак без повод, съм получавала. И всичките ни проблеми са, откак се роди малкия, преди скитосвахме заедно по заведения, сега вече не можем, а той си обича купона и не иска да се лишава. Не че ми е отказал да гледа малкия, за да изляза и аз, просто аз обичам да излизаме заедно, а и приятелки много-много нямам.
Моля се да дойде скоро свекърва ми (сигурно ще ме анатемосат другарките от свекървенската тема !  Joy), за да мога да и оставям Малчо чат-пат, вече стана на годинка и мога да си позволя да го оставя някоя вечер на баба му. Иначе са голяма любов двамата, баща и син имам предвид, никога нищо не  е отказал за малкия, но просто в дървената му балканска глава (той е румънец, а живеем в Западна Европа) е набито, че гледането на бебе и миенето на чинии са женска работа.

Била съм и аз носена на ръце... ама тогава "дървото" май бях аз...
Просто си избрах точно него. Знаех му и добрите, и лошите страни.

# 83
Ох, много ми е познато това.
Хем не съм ти купил ни цветя, ни подарък. Хем и едно "Честит празник!" ако кажа, ще ми се изкриви устата, хем ще отида да посуча от мама, защото ми се сърдиш и няма да се върна цял ден  Crossing Arms
После ще се върна да ти се правя на обиден, че си очаквала по-различно отношение и така до следващия празник...
Честно казано с този човек буквално ме беше да страх като наближат празници, защото винаги успяваше да ги скапе я с пасивността си, я с кофти настроение и негативизъм. Ами как в такъв случай жената да се чувства нормално и с леко сърце да сложи масата, та да пийнат и да хапнат со кротце, со благце. В моя случай, това би се изтълкувало като глупост и алкохолизъм, защото човека даже не пиеше, освен всичко останало.

# 84
А тези от вас, които се оплакват, че мъжете не се сещат за празници (да не се бъркат с тези, които по свои убеждения не искат нищо или им е все тая дали ще получат или не), някога споделяли ли сте с мъжете си, че едно цвете/картичка/подарък/шоколад би ви зарадвало, а неполучаването ви натъжава? А вие правите ли дребни подаръци на мъжете си с повод или без повод?

# 85
  • HH
Моят проблем е друг .. гледа детето, не излиза , не пие с приятели.. може да се каже , че домакинската работа е изцяло негово задължение , но  празниците нищо , няма подаръци , няма цветя ,няма изненади ,чат пат ми честити , но предимно рожденият ден. Това, което ме притеснява е , че преди не беше така в продължение на много дълго време когато бяхме гаджета нямаше среща без цветя  Sad

Ако си намеря такъв мъж, ще му подарявам цветя всеки ден Wink Ако пиеше постоянно, не се интересуваше от детето и не ти помагаше, дали проблемът щеше да е в единия букет на 8ми март?

# 86
А ако не очакваш от никого нищо, проблеми няма, нали?

# 87
При описаната ситуация,ти си тази дето трябва да подарява цветя.

# 88
И за кво да подаря цветя, като може да си намери любовник, докато мъжлето шета?  Laughing

# 89
Това, което ме притеснява е , че преди не беше така в продължение на много дълго време когато бяхме гаджета нямаше среща без цветя  Sad

В това няма нищо изненадващо, в много семейства се случва, като те впечатли и улови и после забравя малките жестове.

Общи условия

Активация на акаунт