Мами, бясна съм

• 30 876
  • 488
  •   1
Отговори
# 480
Факт е обаче, че като някоя жена се оплаче тук, че я ползват у тях за персонал, въпреки че работят заедно, все се намира кой да й обясни, че така трябва да бъде, все пак мъжът й 5 пъти годишно си вади ръцете от джобовете.

Не съм съгласна. По-скоро, когато някоя се оплаче, че е измила чиниите, ти идваш и й обясняваш, че е трябвало мъжът й да държи верото. 

# 481
Popule, може да стои, защото "какво ще кажат хората", защото си мисли, че той ще порасне и т.н.
Не е задължително причината да е основателна.
Може и да не стои вече, тяхна си работа  Peace

Осми март мина и замина а още дъФчим тая тема. Хората сигурно отдавна са се оправили че и забравили, тук не та не - да се избистри Mr. Green

Нещата са доста по-сериозни, щом тя го напусна веднъж. Силно се съмнявам, че ще забрави. Дано все пак той има поне малко акъл и любов, и дано това го е стреснало и е осъзнал, че ги обича, за да започне да се държи като баща и човек с отговорности към семейството във всяко отношение.

Не съм съгласна. По-скоро, когато някоя се оплаче, че е измила чиниите, ти идваш и й обясняваш, че е трябвало мъжът й да държи верото. 

Не е вярно.
Може да съм казвала, че докато тя мие е хубаво той да свърши нещо от следващите 5 неща, които чакат на гърба й, че като мъж и едно да е, и леко да е, няма да го заболи, ако й каже - остави, аз ще го направя, че не е срамно да направи вечеря за семейството си и т.н., но едно и също нещо да правят заедно не съм писала никога. Ти го пишеш след мен, а защо, ти си знаеш  Simple Smile

# 482
Факт е обаче, че като някоя жена се оплаче тук, че я ползват у тях за персонал, въпреки че работят заедно, все се намира кой да й обясни, че така трябва да бъде, все пак мъжът й 5 пъти годишно си вади ръцете от джобовете.

Ако, докато тя мие чиниите, той вири крака на масичката и чати в "Гепи ме", да, и аз смятам, че по-добре да й държи верото.    Mr. Green

Абе, и ти си съвсем наясно, че НСЧ изобщо не казва това, ама ....явно и днес си станала с д--о нагоре.    Laughing

# 483
Осми март мина и замина а още дъФчим тая тема. Хората сигурно отдавна са се оправили че и забравили, тук не та не - да се избистри Mr. Green
Нещата са доста по-сериозни, щом тя го напусна веднъж. Силно се съмнявам, че ще забрави. Дано все пак той има поне малко акъл и любов, и дано това го е стреснало и е осъзнал, че ги обича, за да започне да се държи като баща и човек с отговорности към семейството във всяко отношение.
Момента с напускането веднъж съм го оттъвала  Blush
Дано, наистина, но... Той може и да си осъзнава, че ги обича, което никак да не му пречи да се държи безотговорно.
Тук е момента тя да подреди приоритетите си и да реши дали е готова да прави още компромиси, дали си струва...

# 484
Абе, и ти си съвсем наясно, че НСЧ изобщо не казва това, ама ....явно и днес си станала с д--о нагоре.    Laughing

Почна да ми се изяснява. Явно си има причини, за да се хвърля така в тази борба.

# 485
Почна да ми се изяснява. Явно си има причини, за да се хвърля така в тази борба.

Причината е само една - когато ми се зададе въпрос - отговарям. Особено, когато репликата е лично към мен  Simple Smile
А се хвърлям в тази борба, защото съм израсла в такова семейство и в детските ми очи това изглеждаше ужасно жестоко спрямо майка ми. Сега вече и те не следват този модел, но тогава такива бяха времената.

# 486
филма стана прекалено скучен

# 487
филма стана прекалено скучен

А ти защо го гледаш?

# 488
защото бях изказала мнение по - горе .. взехте се за някакви семейни консултанти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт