Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 499
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 620
За това си отивам на стълбите и после през Макдоналдс  Mr. Green

Това за стълбите кой ти го каза? Да знаеш, че не работи.  Laughing

# 1 621
Ох, бе, Белинда  Joy

Жади, той много страхлив твоя. Както се казва - "Га яде кюфтета, ни рива...". Та и неговата работа такава. Не го ли беше страх, когато го правеше Тото, а?

# 1 622
За това си отивам на стълбите и после през Макдоналдс  Mr. Green

Това за стълбите кой ти го каза? Да знаеш, че не работи.  Laughing

Тук във форума ми го казаха. В отчетната  Blush

# 1 623
  • София, Младост
Жади, а компот от ананас яде ли? Ако не си, сега е момента! Спред моя мъж втория път съм избързала с компота и много рано съм родила(синът ми се роди 2 седмици по-рано). Като го видя какъв е мъничък и мъжът ми вика_-И що ти трябваше да го ядеш този компот снощи... можеше още малко да си постои милото..  hahaha hahaha

# 1 624
  • София
Ох, бе, Белинда, от пост на пост цвиля все по-силно  Joy Joy Joy Днес си в серия направо  Joy Joy

# 1 625
Лиляна, точно това обяснявам. Няма как да ти искачат неща или твоите да се появяват.
Това, че някой не знае как да го ползва е друг въпрос.
Форумът ми е много приятен, но предлага доста по-малко възможности за филтриране на информация.
Яна, благодаря, ти поне ме разбра  Hug.
Спирам, защото спорът е на ниво "мразя спанак, макар че не съм го опитал".

# 1 626
Белинда, е просто вихър днес  Laughing  Mr. Green

За ананаса и пресен и на компот ядох. Нъцки!

# 1 627
Даун, и аз те разбрах. Първо няма как да знаеш, че нещо е зле като не го ползваш и второ, аз изобщо не виждам какво постват 90% от "приятелите" ми, защото съм ги ограничила.  Mr. Green Следя само групи, в които съм се включила и към 30 човека, с които наистина сме близки. Всъщност даже някои от близките съм ограничила, защото са ми безинтересни публикациите им. Добре че получавам известия за рождените им дни.  Laughing Но като цяло ФБ ми е полезен, най-малкото защото лесно общувам с приятели, които са далеч. Даже с тези, чиито публикации не следя мога да се свържа по всяко време на ЛС ако нямат Вайбър. Скайп отдавна не ползвам.
Само не разбрах ти защо се впрегна?  Laughing Да си ползват или да не ползват каквото си искат.

# 1 628
Белинда, е просто вихър днес  Laughing  Mr. Green

За ананаса и пресен и на компот ядох. Нъцки!
Бела, нищо ме работи, но поне това с правнето на секс е приятно, така че пробвай него!

# 1 629
Даун, и аз те разбрах. Първо няма как да знаеш, че нещо е зле като не го ползваш и второ, аз изобщо не виждам какво постват 90% от "приятелите" ми, защото съм ги ограничила.  Mr. Green Следя само групи, в които съм се включила и към 30 човека, с които наистина сме близки. Всъщност даже някои от близките съм ограничила, защото са ми безинтересни публикациите им. Добре че получавам известия за рождените им дни.  Laughing Но като цяло ФБ ми е полезен, най-малкото защото лесно общувам с приятели, които са далеч. Даже с тези, чиито публикации не следя мога да се свържа по всяко време на ЛС ако нямат Вайбър. Скайп отдавна не ползвам.
Само не разбрах ти защо се впрегна?  Laughing Да си ползват или да не ползват каквото си искат.
Hug
Впрегнах се, защото за първи път имам ПМС, а може и климакс да е, то знаели човек.
Забавлявах се бе Simple Smile. За толкова години във форума за сефте се дъфча с някой, а и мразя обръщения като "Мила", "Скъпа", "Мацко" и пр.

# 1 630
  • Euskal Herria
Е, то моят и сега така ме гледа, ама като го заклещиш да не мърда и стават нещата.
Мхм, вярно е! И като му кажа: "Ти не щеш, ама той ме харесва..." с многозначителен поглед, отправен на юг от кръста му... Де ще ходи с такава луда жена  Joy Joy Joy  

Божке, личи си, че е петък - само щуротии взех да пиша  Joy

# 1 631
Моля ви, смилете се и сменете темата, че...

# 1 632
Аз и двата пъти родих рано (първия път 2месеца, втория път с месец) и не мога да си представя какво е вече да ти е дошъл термина и да се чудиш как да предизвикаш раждане. Сиурно много кофти....Simple Smile

Днес петък 13ти, на хората хич не им се работи.... Simple Smile

Пак ми бръмна в главата, че искам британска късокосместа котка. Страшна спекулация обаче с тези развъдници, а цени....все едно кола ще си купувам. Да му се не види...

# 1 633
Много са красиви тези британски котки! Heart Eyes Но наистина цените им са космически. Аз и персийките много ги харесвам, обаче и там не е евтино.

П.П. Къде ми изчезна аватара? newsm78

# 1 634
Пак ми бръмна в главата, че искам британска късокосместа котка. Страшна спекулация обаче с тези развъдници, а цени....все едно кола ще си купувам. Да му се не види...

Е, с развъдниците е така! Държиш ли на развъдник? От частно лице са доста сносни цените.

За конфликтите със съфорумци - моля не се вживявайте толкова! Все пак в Конституцията е заложена свободата на словото - всеки има право на мнение. Друг е въпросът, когато някой счита единствено себе си за прав и идеален и се опитва да налага своето мнение. Конкретния случай не знам какъв е.

Бела, от коментарите разбирам какво те терзае.  Wink На мен много ми помогна изчистването на банята - усетих някакви леки контракцийки и реших за всеки случай да излъскам из къщи, че свеки щеше да дойде да гледа голямата ми дъщеря като ида да раждам. Докато пораздигна вкъщи и най-вече докато изчистя банята /щото там малко се озорих да се навеждам, клякам и т.н./и се усетих, че конкракциите започват да придобиват някаква ритмичност. До полунощ вече бях родила.  Laughing

Между другото мн интересно се случи с второто ми раждане - като забременях термина ми беше 28.11, но на мен от самото начало ми се върти в мислите 17.11. Мина време, позабравих го тоя 17-ти. Като наближи ноември - айде пак взе да ми се върти 17-ти. А ми беше тежичко и копнеех по-бързо да минава. От 1-ви бях съгласна на всеки един ден, обаче бебето не иска. Та най-сетне стана 17-ти и аз казвам на мъжа ми - днеска ще раждам. Той "да, бе да. " Наистина родих на 17-ти. В 23:10ч. Като гледах как напредва часа, се чудих дали наистина ще се роди на 17-ти бебето или на 18-ти. Но все пак се роди на 17.11.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт