Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 075
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 710
Тук съм момичета! Никав ефект от стълбите, приготвям се за Макдоналдс.  Crossing Arms
Нино, ама много ме зареди тази снимка  Hug

# 1 711
  • София
Е, Нино! Чудесна новина!  Heart Eyes Браво! Знаех си аз, че ще се пребори бабчето!  Hug

# 1 712
  • София
Е Бела стой си тука,да се постопли времето ще излезе младежа.

# 1 713
Е Бела стой си тука,да се постопли времето ще излезе младежа.

Тц! Отивам! И през аптеката ще мина да дира чай от малини  Naughty

# 1 714
  • София
За какво е този чай? newsm78

# 1 715

Предизвиквал контракции  Flutter  Laughing

# 1 716
Жади, толкова ли не можеш да изчакаш до понеделник? Не го напъвай така младежа.  Mr. Green

# 1 717
 Hug прекрасни жени!

# 1 718
За сушени малинови листа съм чела, сигурно това се има предвид.

# 1 719
  • София
Ееее, Нино, ама ме разплака бабчето!  Heart Eyes
Мамче, честит рожденик!
Отивам да ви дочета.
Даун, видях спора ти. Ми аз пък съм съгласна с теб. И нещо друго - хич не я разбирам тая работа в приятелите си във ФБ да имаш клиенти/бизнес партньори, както се изтъкна, че какво щели да видят. Аз си потдържам един постоянен брой приятели, рядко добавям нови приятели, сега ми се случи тук от темата де  Blush, за първи път от много време. За всички други профилът ми е недостъпен. А, сред моите приятелки има и кифли.  Mr. Green Отивам да изчета тази и онази тема.
Жади, Одри, къде изчезна Мишето?  Heart Eyes
Жади, ама не давай зор да е тая вечер, че да пием кафе утре евентуално.  Hug
Много съм изморена, дори за йога нямам сили. А ме чака още много работа. Децата ще вечерят шоколадови яйца  Laughing Егати майката съм.
Белинда, страшна жалба написах преди малко. Дойде ми музата. Давай да пишем и твоята, а ти ще проверяваш моята  Grinning

# 1 720
  • София
Седи си на газо като дойде време ще бъде.

# 1 721
Цвети има си разни работи да свърши Миша. Знаеш, че като има време винаги е тук.

# 1 722
Нино, прегръдки за теб и страхотната ти баба. Да сте живи и здрави и много да се радвате, а понякога и ядосвате една на друга.

# 1 723
Ех, Нино, че хубаво. Браво на бабет!  Hug

# 1 724
Браво на баба и на идейната снимка, баба ти изглежда доста шен Нинче, както някой каза жилава е, няма да се даде току-така, от отбора на баба ми е Heart Eyes

Да си кажа - ако някой е минавал през последния час през етажа на Карфур в Парадайс - да, ние бяхме тримата глупаци с взетата стълба назаем от Зоомагазина и четката за прах от книжарницата, за да достигнем тавана и да докопаме поредния Мики Маус трофей. Взехме голям балон с хелий и малката го изпусна и се почна едно врещене, не иска да мръдне, а таванът висок, та Тери прави едни еквилибристики да го достигне, бяхме атракцията на етажа.

Общи условия

Активация на акаунт