Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 625
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Пловдив
Янтра, здрави ли са, че доста се постарах с опаковането.
Всичко е наред Simple Smile

# 1 861
  • Euskal Herria
GeNa, весело ще ти стане. Възползвай се, нали младежът е на РД с преспиване  Joy.
Camomilla1, да ти е живо и здраво момчето!
Белла, по какъв повод те водиха на ресторант - щото си слушала, за индуциране или друго  Joy Шегувам се, надявам се да сте си изкарали добре.

# 1 862
Хм...а аз цял ден си мисля, че е деня на числото Пи. Нищо, пека пържоли, та може и други празник да отбележим

# 1 863
Нино  Hug Браво на бабата - боец!

Ох, вчера как готвих!  ooooh!
Реших леща и бисквити Трюфел да е.

Излизах и звъня по телефона да ми продиктуват продуктите за бисквитите за да знам какво да купя.
-Какао вкъщи има ли? - Да, има.
 Трябваше само шоколад и яйца да взема.
За лещата купих каквото трябва, тръгвам да я готвя, вадя пакета от шкафа и  Shocked Пшеница било. Хайде на бегом до магазина.
После бисквитите  ooooh! Какао има, да, но е 45 грама, на мен ми трябват 75.
Бакпулвер имаше само едно пакетче, другите две били канела.
Накрая не се усетих, че като ми е по-малко какаото и бакпулвера, трябва съвсем леко да увелича брашното. Не се стегнаха съвсем.
Получиха се бисквитите - почти свършиха.

Вчера станах рано и за да не ми се спи изпих 3 в 1 на Нова Бразилия (харесвам го повече от другото) към 17 часа. Заспах в 4 сутринта, а бях станала в 8.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 21:08 от Естел Бързоход

# 1 864
Ни пържолата ше уважа, ни свирката  Crossing Arms Бойкот!
Лили, наздраве майна!  Hug

# 1 865
  • Пловдив
Кога е денят на печения слънчоглед? Защото в момента него уважавам.

# 1 866
  • Бургас
Кога е денят на печения слънчоглед? Защото в момента него уважавам.

У нас е седмица на печения слънчоглед.Днес било световен ден на съня.

# 1 867
Днес на колко неща е ден?  Mr. Green

# 1 868
В нас е световен ден на сушито и на котките са им настръхнали мустаците по този повод.

# 1 869
  • HH
У нас е ден на нищото, защото нищо от това, което исках да свърша, не се случи  Crossing Arms

# 1 870
Аз се чудя защо цял ден ми е мързеливо ,а то било световния ден на съня  Grinning Цяла седмица я чаках тази събота имах големи планове за дълги разходки .Излязох сутринта за час ,два колкото да напазаря и да се видя с една приятелка.Прибрах се направих една баница и така ни хвана мързела с моя човек,че решихме разходката да е надвечер,след което той откърти и така до към 19 часа  Laughing Направих 100 шишчета и поне утре няма да готвя.Хем ми е тъпо,че почивният ден се пропиля в скука и лентяйстване ,хем пък времето цял ден е толкова мрачно и подтискащо ,че то нищо да не му се прави на човек Crossing Arms Поне Бела да беше родила малко да живнем от емоции  Mr. Green

# 1 871
Къде са всички тази вечер  newsm78

# 1 872
Къде са всички тази вечер  newsm78
Празнуват нещо  Thinking Нали е ден на свирката,пържолата и съня  Joy

# 1 873
Брей, че важни празници!
Да оставят темата!
Аз пък нищо не празнувам. И затова ми прави впечатление тишината тук.

# 1 874
  • Пловдив
Къде са всички тази вечер  newsm78
Гледам филма НФС (нийд фор спийд, по оная игра). Не мога да повярвам, че има толкова тъп филм, че и аз го изгледах.

Общи условия

Активация на акаунт