Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 510
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Добро утроо,брей какви празници имало и да не знам,единия го отбелязах  CloseБебето го няма още така разбирам,сладки деца и сладки животинки.Дано деня е хубав и спокоен,мен корем нещо ме боли ужас.

# 1 906
Добро утро. Хайде, днес Тото да излиза, че утре да не тормозят майка му  Heart Eyes Hug

# 1 907
  • София
ще видим дали ще го бъде.Ние с теб сме най-ранобудните май Одри. Heart Eyes

# 1 908
ще видим дали ще го бъде.Ние с теб сме най-ранобудните май Одри. Heart Eyes

Мда  Heart Eyes На мен ми стана интересно ти точно кой празник отбеляза  Blush Thinking

# 1 909
Добро утро. Не сте само вие ранобудните. Wink
Днес по изключение станах в 7 часа, а е неделя. Явно съм се наспала.
Camomilla1, честит рожден ден на сина ти/на патерици/! Да е жив и здрав и да се гордеете с него.

Хубав ден на всички ви, където и да сте, каквото и да правите!

# 1 910
Слънце! Слънце! Не помня от колко време не го бях виждала, на какви неща вече се радвам...Ще дръпна една разходка по случая, че вече се съчлених със стола и вкъщи и работата, а ни чака безкрайна седмица Crazy
Никакъв ден не празнувах вчера, освен че се натъпках в 22,30 и заспах като младенец. А не можело да се спи доволно, ако си преял, да бе, да. Обичам ''Такситата''.

# 1 911
  • София
♥Mam4e♥   добро утро и  на теб,аз станах ,че малкия терминатор ме сабуди разбира се иначе питай си питанката кога ще се вдигна толкоз рано.Ами Одри как да ти кажа,ядохме супа  Laughing

# 1 912
  • София
Добро утро и от мен. И моите терминатори ме събудиха рано. А заспах в 2, защито и мен ме болеше корема, много Sad сега мисля здраво да се натъпча с лекарства и да го подхващаме и тоя ден.
След пианото с голямата, сме се разбрали да ходим на суши по женски-аз, дъщеря ми, сестра ми, мама и баба  Twisted Evil Обикновено тези сбирки са дълги, шумни, смешни и качваши поне кило, та чакам с нетърпение.
Одри, Бел проверявала ли си я през нощта?  Heart Eyes
Днес е ден на потребителите, на здравния инспектор и на съня. Мисля да отпразнувам третото късмия следобед.
Нино, каде зачезна? Как са баба ти и сестра ти?

# 1 913
Колко дни е този ден на съня, нали и вчера беше:) Цвети и ти добре не се видя, момиче, аз имах такава серия към 20-дневна, корем, разстройство, гадости...а за капак кашлям към месец вече. Да се оправяш и хубаво изкарване с жените в семейството. Simple Smile

# 1 914
  • София
Джулка, мерси  Hug Тоя път учсамо корема ме боли, нищо друго ми няма, ама като се надумкам със суши и ще видим  Mr. Green
С Ени и балона много се смях-как сладко спи с него!

# 1 915
Ох, сега гледа Мики Маус, и отново държи балона - отваря очите и е в ръката й. За първи път обръща толкова внимание на играчка, обикновено меракът се изпарява след няколко часа:)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 09:44 от Julia_21

# 1 916
Добро утро. kaffeetrmker_2

Вместо да се наспя до късно в неделя, взех че станах в 9. Но съм свежа и отпочинала.

"Такситата" не съм ги гледала, но съм голяма фенка на "Умирай трудно". Grinning

# 1 917
Най-накрая изпълзяхте.
Умрях от скука  Grinning.  

# 1 918
Даун, дочака ли купонджията:)

# 1 919
  • София
Е тука сме как.Мен болките в корема са ми като за цикъл,но нали миналия месец с това объркване незнам кога ,какво защо  и как ще доди тоз цикъл.Много е сладка малката с този балон,вземете един резерва ако стане нещо с този да не настане Бейрут пак. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт