Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 317
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 285
Янтре, не става утре Жади да ти гостува. Тя ще има друга работа, защото е 10-ти март.  Wink
Знам, много съм гадна, ама Жади много стоически изтърпява подмятанията около предстоящото щастливо събитие.
Няма да роди бе, спокойно, да идва щото после с бебе е зор. Един месец ще и трябва да се освести и да свикне и да почне да го влачи насам-натам, все пак и е първо дете.

Чакам адрес на лични  Heart Eyes  гофретииии!

Тони, поне знам, че ако ми изтекат водите от кеф по гофретите, Янтра няма да се паникьоса  Joy

# 286
  • София
Янтра е оправна жена, направо може да ти акушира за Апастол. Тя и без това умее да борави с момчета.  Grinning

# 287
  • София
Аз уж схващам майтапите, но в случая не разбирам защо белинда е сложила една екстра нула при стотинките.
Е, как що? Така се е наяла, че две не вижда Joy Естествено, че съм се забляла и съм чукнала една нула в повече Laughing

# 288
  • Пловдив
Много се радвам, че рецептата се одобрява Simple Smile Страшни са докато са свежи и горещи Simple Smile

# 289
  • София
ЕДно време с голямото момче тапата взе че ми падна 3 седмици преди термина. Всеки божи ден 2 приятелки ме проверяваха по 3 пъти дневно дали не съм родила вече. Идеше ме да ги цапардосам с нещо тежко в един момент... щото все не бях родила и само ме изнервяха. Родих си баш на термин... Та направо се възхищавам на Жади как ни търпи всичките

# 290
  • София
Да, и ние това установихме. Тези, които се изядоха топли, бяха уникални. Изстиналите, които хапнахме след вечеря - не чак толкова. Другия път ще пробвам рецептата от книжката, която е с много масло и захар, подозирам, че ще е добра Wink
А децата са във възторг. Никола каза, че от сега нататък до края на живота си иска всяка неделя гофрети Mr. Green

# 291
Добре...До изтичане на днешния ден остават по-малко от 4 часа. Толкова са ми шансовете да позная за Апостол Simple Smile
Утре обаче ще чакам снимки на гофрети Simple Smile

# 292
Оле от смях не тапа ами не знам какво ще ми падне. Пуснете си Като две капки вода!  Joy  Joy

# 293
  • София
Абе Рачков голям бойлер направил Shocked Той не беше ли един гърчав такъв newsm78

# 294
Оле от смях не тапа ами не знам какво ще ми падне. Пуснете си Като две капки вода!  Joy  Joy
Много го обичам това предаване  Heart Eyes Всеки път ми оправя настроението  Laughing Фънки ме утрепа направо Joy

# 295
  • Пловдив
Не може да си пускам никакви капки вода, у нас се гледа "Тигър и дракон".

# 296
  • София
Не може да си пускам никакви капки вода, у нас се гледа "Тигър и дракон".
И у нас гледаха това - два броя големи. Дребните правеха сватба на 2 барбита (женски) и около 400 автомобили и плюшени играчки и кукли са се подредили в редици - гости на сватбата. В момента всички зачезнаха към гаража да "помагат" на таткото за разни важни дейности. И аз си пуснах "Като 2 капки" за пръв гледам това предаване.
Пък бабите ще получат бойно поръчение да снабдят децата с кукли - момчета .... Ние в нашето семейство сме ретроградни типове и не одобряваме еднополовите бракове  Laughing

# 297
  • София
Гофретите ми са уникални, разкошни, душички Hug Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing

Бела, на тебе ли ти се ядяха гофрети? Направо заминавай в Лидл!
По на моя мъж рецептата ли ги прави?

В Лидъл единичния струва 22лв, двойния е около 40.

белла дона, сериозно ти казвам - ела утре у нас към 11, ще ти направя гофрети и ще пуснем снимки тук. Имам нутела, мед, боровинково сладко и сирене. Ако искаш друг топинг си носи.
Това само за Жади ли? Магистралата е разчистена... Бързо мога да стигна до теб  Embarassed
И ние четиримата сме се наредили и гледаме Като 2 капки и падаме от смях. Много го харесвам това предаване. А Фънки беше просто... Mr. Green

# 298
Бах тея гофрети..
Да взема готвач ли да стана, кво ли  Simple Smile

# 299
Гофретите ми са уникални, разкошни, душички Hug Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing
Белинда, мерси че сподели  bouquet
Аз минах през Лидл, гледах ги гофретниците и не купих, щото мъжа ми каза - стига с тия боклуци. Преди около 15 дена си купих шунковар, сега искам гофретник, само трупам, и той смята, че няма да го ползваме, та направо ме раздума, а цял ден се навивах във форума Mr. Green. Купих си обаче Великденска украса и много й се радвам Blush

Общи условия

Активация на акаунт