Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 374
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ще те научим, бееее, и на мене днес ми беше сефтето. Рецептата на Янтра няма грешка Simple Smile

# 271
Колко викаш.струва гофретника?  Laughing

# 272
Аз вече забърквам сушито   chef Ще си умра от глад хора, днес нямах време да изляза да ям нещо, то затова гледам все да имам нещо за ядене като за бюро... А толкова ми се яде суши, че даже се посъбудих от глад  Crazy

# 273
Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing

Колко викаш.струва гофретника?  Laughing

Joy

# 274
Привет.
Ужасена съм, потресена съм от едни добри познати.
Не мога да повярвам докъде може да стигне човек в желанието за печелене на пари... Надали нещо разбрахте, но пък да си кажа, че според моментните ми виждания българските бизнесмени са жалка картинка.

# 275
Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing

Колко викаш.струва гофретника?  Laughing

Joy

Изобщо не съм го видяла, вярваш ли ми?  Joy

# 276
  • София
Ъъъ, искате да ми кажете, че един нещастен гофретник може да струва 220 лв?  Shocked

# 277
Майтап си правят, Тонка Wink

# 278
  • София
Аз уж схващам майтапите, но в случая не разбирам защо белинда е сложила една екстра нула при стотинките. Проверих в брошурата, защото ми се видя невъзможно това чудо да е 220 лв.  Wink

# 279
Аз уж схващам майтапите, но в случая не разбирам защо белинда е сложила една екстра нула при стотинките. Проверих в брошурата, защото ми се видя невъзможно това чудо да е 220 лв.  Wink

Аз пък даже и не видях стотинките  Blush

# 280
  • Пловдив
Гофретите ми са уникални, разкошни, душички Hug Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing

Бела, на тебе ли ти се ядяха гофрети? Направо заминавай в Лидл!
По на моя мъж рецептата ли ги прави?

В Лидъл единичния струва 22лв, двойния е около 40.

белла дона, сериозно ти казвам - ела утре у нас към 11, ще ти направя гофрети и ще пуснем снимки тук. Имам нутела, мед, боровинково сладко и сирене. Ако искаш друг топинг си носи.

# 281
Ох, стига с тия гофрети, пак ще се вкарам в беля  Embarassed

# 282
  • София
Янтре, не става утре Жади да ти гостува. Тя ще има друга работа, защото е 10-ти март.  Wink
Знам, много съм гадна, ама Жади много стоически изтърпява подмятанията около предстоящото щастливо събитие.

# 283
  • Пловдив
Янтре, не става утре Жади да ти гостува. Тя ще има друга работа, защото е 10-ти март.  Wink
Знам, много съм гадна, ама Жади много стоически изтърпява подмятанията около предстоящото щастливо събитие.
Няма да роди бе, спокойно, да идва щото после с бебе е зор. Един месец ще и трябва да се освести и да свикне и да почне да го влачи насам-натам, все пак и е първо дете.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 20:06 от Янтра

# 284
  • София
Е как ще ми е спокойно, като съм заложила на 10-ти.  Mr. Green
Нахрани я до обяд, че да я напънат гофретите.

Общи условия

Активация на акаунт