Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 255
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 255
Вече ми става ясно,, само да се появя и започвате да мрънкате за времето колко е студено и гадно , или колко кила тулумби се изяли Laughing

Сериозно ли мислиш, че някой те чака - миличкият  baby_neutral.

# 256
  • някъде ... тук ...
Оооо, времето си е екстра.
Стига да не се налага отриване на колата и шофиране в недоизчистените улици.
След половин (надявам се) час вече хич няма да ми пука дали вали, какво вали и колко духа...

И рибите ли не са ти интересни, Бориле?

# 257
Котенце,  не съм си го и помислил дори за бегъл момент. Опазил Господ Mr. Green
Елит, здравей. Simple Smile

# 258
При нас никакъв сняг няма...като ви чета за преспи, парцали и т.н. направо се чудя в една България ли сме. Simple Smile

С рибата в развъдници е и като с пилетата....тъпчене с антибиотици, хранене с неща, които човек не може и да си представи.
Ако си я хванеш в реката или морето е друго. В магазинната мрежа всичко идва от развъдници.

Преди 2дни пак загледах щанда в Кауфланд с разни продукти за суши. Ама нещо хич не си представям да тръгна да го приготвям. Имаме един ресторант, който предлага "най-чистото" на вид суши...може да се прежаля да опитам там.

# 259
  • София
Лесно се прави суши. Не е хамалогия хич. То една зеленчукова супа да забъркаш е по-трудоемко. Като си помислиш само колко зеленчуци трябва да нарежеш на кубчета Crazy
Ще помоля любимия да купи пушена сьомга и ще навия малко сушита утре. Всички оризи, оцети и водорасли ги имам налични

# 260
Поне дава пъти седмично риба. Но не суши. Пушена също  не.
Хубава, прясна риба, дава незаменими вещества на организма.
Е, може да си ги набавяте на таблетки - омега -бла глупости, но не бих ви препоръчал.

# 261
Хайде, и тук специалисти по хранене.  Whistling

# 262
  • някъде ... тук ...
тъкмо това четох преди малко Crazy

# 263
  • София
Бррр, бебетата змиорки ми приличат на червеи Sick Бих ги опитала, разбира за, аз съм кулинарен всичкоед, любопитството надделява, но надали бих могла да преодолея визуалната асоциация, за да ги заобичам истински.

Забърках сместа за вафлите smile3508 Подготвих машинката - почистена според указанията. Чакам дечко да се завърне с татко си от градина и отварям сладкарницата Simple Smile Аз само ще ги мириша, де, ама пак се вълнувам Laughing

# 264
Сесил, какво имаш в предвид за количката от ибей?

# 265
Сесил, какво имаш в предвид за количката от ибей?

Просто чети добре описанията, много от продавачите не изпращат (нормално е, количките са обемни и тежки, а англичаните ги мързи да опаковат).
Търсиш само колички в Лондон, от където има превозвачи. Дори и тогава не са много навити да пращат, всичко е пик ъп. Много трудно се организира.
Най-удобно е да търсиш мостри от магазини, те ги изпращат с безплатна доставка.
Или ако е от частен продавач, за препоръчване нова или ползвана няколко месеца.
Там ги спукват от употреба до към 3години.

# 266
Искам да кажа, че нямате изчитане, връщам се да чета на спокойствие. Когато ви догоня, тогава.
Видях, че за домашните любимци сте споделяли, два лабрадора отгледах и погребах, просто нямам сили за други домашни любимци.

# 267
Сесил, разбрах. Мерси.

# 268
  • София
Гофретите ми са уникални, разкошни, душички Hug Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing

Бела, на тебе ли ти се ядяха гофрети? Направо заминавай в Лидл!

# 269
Гофретите ми са уникални, разкошни, душички Hug Купувайте машинката смело, заслужава си всяка от 22 000-те стотинки Laughing

Бела, на тебе ли ти се ядяха гофрети? Направо заминавай в Лидл!

Ама аз не мога да ги правя, за това търся някакво заведение където да продават  Sad

Общи условия

Активация на акаунт