Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 154
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти, Чек.

# 241
Аз не се притеснявам. Имала съм едно вече. Ама ще трябва да поошетам преди него,това ми е дерта Simple Smile

21 април ми е термина. Момиче засега. Иначе докато излезе не се знае  Laughing
А име избрала ли си?

# 242
  • Euskal Herria
Добър ви ден/Feliz lunes!  Гледам, че сте на рибна тематика. Мразя риба и всякакви рибни ястия. Единствената риба, която ям, е скумрия (най-миризливата). Когато бях бременна със сина, буквално бях умирисала къщата - само това ми се ядеше. Добре, че домашните кротки и държеливи - как ме изтърпяха, те си знаят  hahaha. Тук много си тачат средиземноморската кухня и ,естествено, рибата е на почит. За деликате се смята тази:
Скрит текст:
rape, но и мерлузата много я купуват.
Ходих да пазарувам и на касата младежът, който може да ми е син, обяви, че след тази chica (посочва ме) повече нямал да обслужва. Ех, направо за почерпка си беше - нареди ме сред момичетата/девойките  Joy
Ванини, напоследък пазаруваме доста от немския и испанския амазон. Доволна съм.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 17:00 от YanaDG

# 243
  • София
Белинда,   bouquet
Янечек, много хубаво, дано да случите на хубаво време.

# 244
  • София
Въййй, Янче, тоз хубостник ми иде да го разцелувам бе Crazy Прилича на един дзер от енциклопедията на дребчо, който се казва "риба-сопол" hahaha

Аз похапнах, сега можете да ми говорите Sunglasses

# 245
  • някъде ... тук ...
Яна, интересна риба. Каква е - мазна, суха?

Белинде, успокои се, значи Laughing

# 246

Аз похапнах, сега можете да ми говорите Sunglasses

Аз не съм, затова познайте...  Mr. Green
На всичкото отгоре трябва да седя на работа с половин час повече, защото трябва да изчакам мъжа ми, а когато съм гладна и уморена последните минути ми се струват часове...

# 247
  • Euskal Herria
ЕлиТ, досега не сме купували и дори не знам и как се приготвя. Но е скъпа риба, по-скъпа е от сьомгата (тук е за без пари направо; мерлузата е по-скъпа). Заради мен рядко купуваме риба. Доста време се чудех какво е това, дето толкова много го взимат и него:
Скрит текст:
Продава се в пакети, държат го в хладилни витрини - някъде до зеленчуците, някъде до пресни продукти. Най-накрая разбрах, че това било малки змиорки. Често има рекламни маси, където предлагат на купувачите да го опитат.

# 248
Свърших цигарите а така ме мързи да сляза до магазина долу...

# 249
Не ходи. Причиняват само гадости.

# 250
  • някъде ... тук ...
Много са ми интересни разните му риби по другите ширини. Не съм фен на дребните морски дарове, змиорките и те не ме привличат, но за рибите - да.

Вън е ужасно - вали сняг и духа, пак.

# 251
Ванини, за количка от ибей трябва да се внимава. 

Лина, то и аз си мислех че второто секцио ще е песен като първото....но уви.
Бебе овен е супер. ...при това точно в годината на овцата. Simple Smile

# 252
Леле как заваля, ама на парцали... джингъл белс, джингъл белс  Mr. Green

# 253
Вече ми става ясно,, само да се появя и започвате да мрънкате за времето колко е студено и гадно , или колко кила тулумби се изяли Laughing

# 254
  • София
Тия бебета-змиорки изглеждат като спагети  Simple Smile Привлекателни са ми, ако дойда до Билбао ще ги опитам обезателно. А сега ще взема да изям две рулца от раци, в момента са ми единственото "рибно" нещо в хладилника...

Общи условия

Активация на акаунт