Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 219
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 360
  • Пазете Гор
Аз мисля, че образователната и обучителна роля на киното бива силно надценявана, що се отнася до подюрганения тип занимания.

# 361
  • София
Е, стига де, Бърди, кой пък го взима на сериозно този филм Simple Smile Въобще който и да е филм...Представяш ли си нашето поколение да беше взело на серизно Трейнспотинг Laughing

# 362
Изпуснах Азис, докато нареждах Пенка да мие. Справи ли се? От тези дето гледах много се забавлявах с Филип Аврамов.

# 363
Е, стига де, Бърди, кой пък го взима на сериозно този филм Simple Smile Въобще който и да е филм...Представяш ли си нашето поколение да беше взело на серизно Трейнспотинг Laughing
Аа, Белинда, взимат го сериозно. Знаеш ли колко са се повишили покупките на помощни материали за БДСМ  Mr. Green

# 364
  • София
Помощни материали? Глезотии...Във всяка къща има тиксо, кабел и точилка Laughing
Айде стига, много внимание отделихме...

Ще спим ли?
Аз имам още една гофрета на плота, седи си ме вика ли, вика...

# 365
  • София
Аз не визирам толкова секса, колкото цялата им там връзка ужким и негово отношение.
Ама щом Куркума и Белинда казват да не се тревожа, няма  Flutter

# 366
  • Пазете Гор
Отбелязвам си - Белинда се е учила на някои неща, когато е излязъл Трейнспотинг. Значи е родена, аха, ето кога.

Така и не го преведоха това заглавие, а аз много се чудех що ще да рече, и не помня къде прочетох, че така се наричали картинките, които зърваш за миг в прозорците на прехвърчащ край тебе влак. Някакви дребни-ситни късчета чужд живот, които са пред теб и след миг ги няма.

За какви неща си имат хората думи!

# 367
  • Пловдив
Самата история е крайно неправдоподобна. Начи неква смотла се появява в кабинета на супер-дупер якото парче милиардер, ного секси, ного умен, уеко извратен и той веднагически, моменталически си пада по нея. Т'ва се случва баш само в мокрите сънища на смотлите.

# 368
  • София
Янтра, Бърди  hahaha hahaha hahaha

# 369
  • София
Ххаха, Куркума, то не е тайна, на 25 съм bowuu

Янтра, ти сериозно ли? Пепеляшка правдоподобна ли е? Или Рапунцел? Е, те и този толкова...Ми смотла го е писала, ти какво очакваш Laughing

# 370
  • София
Мд, Янтре. И най-важното - той един такъв суров и безчувствен, ама тя ще го промени, нали. Красавицата и звяра и тям подобни.
И после що четем теми - той е комарджия и пияница, то аз си го знаех, ама заради мен и детето мислех, че ще се промени.
Ще се промени бе, ей сега.

# 371
Самата история е крайно неправдоподобна. Начи неква смотла се появява в кабинета на супер-дупер якото парче милиардер, ного секси, ного умен, уеко извратен и той веднагически, моменталически си пада по нея. Т'ва се случва баш само в мокрите сънища на смотлите.

Четох психологически профил на филма. Да, наистина така беше озаглавена статията! Та там рекоха, че книгата е писана имено заради задръстени момичета с ниско самочуствие. Демек и за тях има шанс  Mr. Green

# 372
Бях се засилила да пиша нещо умно, обаче докато се добера до темата, от двете страни на екрана ми изскочи някаква реклама с русо хентай-недоразумение, облечено в стилизирана българска носия, а над него - още по стилизирано НДК, сякаш някой го е стиснал  през кръста  newsm43  Отивам да изпия чаша топло мляко и да си бая против стрес...  

# 373
Янтре и в другите книги от този тип, които съм чела, щом падне смотлата (по възможно най-тъпия начин), то някой много богат се влюбва в нея. Извода е, че трябва да падаме пред милиардери  Grinning

# 374
  • София
П.С. И аз като Белинда съм на 25 и Трейнспотинг съм го гледала от гърнето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт