Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 110
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 930
Ванини, поне гледай преди да се шашнеш. И Мерида и аз сме майки на преждевременно родени деца. Живи и здрави са си.

# 931
Ванини-за съжаление такива неща се случват. По една или друга причина. Аз също съм минала по този път.
Затова се опитай да мислиш позитивно и се разсейвай с други, странични неща. Hug
Иначе историята на семейството при Гала е с Хепи енд. Дори скоро изписват бебенцето. Peace

# 932
Искам да кажа, че за обяд изядох половин козунак (огромен) с един айран  bowuu
Мноооого ми хареса.
Обявявам сезона на Великден за открит  Laughing

# 933
sigma, Merida, благодаря ви. Ще гледам да я карам по-спокойно.

# 934
Искам да кажа, че за обяд изядох половин козунак (огромен) с един айран  bowuu
Мноооого ми хареса.
Обявявам сезона на Великден за открит  Laughing

Боже, аз от един месец се скъсвам да ги ям.За производителите в Ягодово съм ВИП клиент сигурно. Успявам да се справя с цял козунак и литър мляко на едно ядене  Embarassed

# 935
  • HH
Ванини, избрахте ли вече имена? Бела имаше и не успях да си предложа моите варианти  Blush

# 936
Ванини, избрахте ли вече имена? Бела имаше и не успях да си предложа моите варианти  Blush

И аз мислех да питам. Добре, че Катя мисли вместо мен  ooooh!

# 937
  • HH
Бела, ти хубаво стягаш багажа, а сети ли се да пъхнеш и зарядното за таблета в сака? Я погледни пак, че ние ще чакам да ни информираш, пък може да нямаш батерия  Sunglasses

# 938
Катя, имената уж ги бях избрала, но мъжа ми наложи вето на едното. То е името на баща му, но и моят баща се казваше така и решихме, че е по-добре да не го използваме, тъй като татко е починал.
Знаем първите букви какви ще са. Живот и здраве мислим да зарадваме двете баби. С едната буква имам име и за момче и за момиче, но другата ми е много мъчна. Никакво име на мога да харесам с "А".

# 939
  • HH
За момиче с А, Адриана или Аделина. И двете ми харесват. И галеното Ади ми звучи добре. За момче се сещам само за Александър, но в последно време кръщават много деца така. Виж Бела се е спряла на Апостол, което също е вариант. Ако се сетя още нещо ще се допълня.

# 940
Кате, и таблета и телефона са ми с еднакво зарядно, предвидила съм го  Joy
Ванини, пусни анкета  hahaha

# 941
Ванини, не слушай и не чети такива неща... При всеки е индивидуално. Спокойствие момиче, всичко ще е наред  Hug
Аз нямах никакви симптоми за раждане и на термина дори. На датата ми за раждане бях на работа и беше петък, помня го като днес Simple Smile Събота и неделя се мотахме, в понеделник се чудех да ходя ли на работа или не и мъжа ми каза че съм неразумна и оставам вкъщи. А на мен ми беше скучнооооо, не ме свърташе у дома. Прибира се мъжа ми - еди коя си родила, трябваше преди това, преносила била, едва ги спасили. Сърцето ми се качи във главата... Аз преносвах 3-ти ден... За момент почва човек да си мисли че и на него същото ще се случи и т.н. е на 4-тия ден след термина влязох да раждам, всичко си беше наред. Сега, че на онази й се е случило, задължително ли трябва и на мен. Тя си е имала проблемна бременност преди това. Ама не само това, на мъжа ми му се обадили да му кажат, че щом на нея така се е случило, едва ли не е правило и на всички ще се случва.
Приемам, че хората са го направили с добро, но в действителност предизвикват излишно напрежение и притиснение.

Кате, и таблета и телефона са ми с еднакво зарядно, предвидила съм го  Joy
Ванини, пусни анкета  hahaha
Бела, твоите трепети ми върнаха спомените  Heart Eyes Разплаках се вече Blush

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 13:21 от blackcat6

# 942
Единственото име, на което съм се спряла е Адриана - едно от предложените ти. Имаме и една приятелка, която се казва така и го свързвам с хубав човек. Александър и Александра ги харесвам, но отпаднаха веднага - всеки втори се казва така. Харесвам и Асен, но така си кръщават децата циганите. Сега обаче ми просветна едно име, от тук е - Алина. Свекърва ми е Ангелина. Ще се получи нещо като галено нейно. Ще помисля, определено. Но и вие давайте предложения, ако се сетите.

До преди половин час се тресях от нерви и постоянно ме избиваше на рев. Не мога да ви опиша как ми оправихте деня. Благодаря отново.

blackcat6, аз не мога да разбера хората, които виждат, че си бременна и започват да разказват какви ли не случки и то почти винаги с кофти край. Винаги съм се изумявала на такива. Да не говорим, че болшинството са роднини. Не говоря за сега и случая, с много мои приятелки се е случвало. Ето и ти разказваш такава история.  ooooh!

# 943
blackcat6, аз не мога да разбера хората, които виждат, че си бременна и започват да разказват какви ли не случки и то почти винаги с кофти край. Винаги съм се изумявала на такива. Да не говорим, че болшинството са роднини. Не говоря за сега и случая, с много мои приятелки се е случвало. Ето и ти разказваш такава история.  ooooh!

Мен точно такава история с лош край ме спря да се доверя на едно местно докторско светило. Вече даже бяхме уговорили дата, час, начин и сума. Буквално предишната вечер се отказах, след като чух разказ на родителите на наш приятел, на който отидохме на гости. По случайност и те бяха там. След няколко месеца имаше още по-лош случай със същия лекар, нищо че до ден днешен го броят за много ВИП.

# 944
  • Ямбол
Гледах сега новините на Нова за захарта. Сравняват я с хероина. Имало зависимост към сладкото. Имало и скрита захар, като в например в хляба.
Повече от 50 грама захар на ден не трябвало да се яде. Добре че избягвам сокове и газирано да пия. Там най-много имало.

Общи условия

Активация на акаунт