Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 75 046
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 185
Бела, радвам се че са те върнали. Много хубаво е да си почне само раждането.  А за болката не я мисли, а си поискай епидурална!

# 1 186
  • София
Цвети, не се излагай. Моите деца след стомашен вирус винаги, без изключение, акат бяло. И през ум не ми е минавало да ги изследвам по въпроса, според мен си е в реда на нещата. По-скоро съм учудена, че си му дала да пие мляко след диария и повръщане, но допускам, че не си му дала, а сам се е обслужил.

Белла Hug Според мен е добре да се изчака малко заради възможността за по-късен термин, но не бих чакала повече от 5-7 дни, защото и преносването е кофти работа. Така че съм "за" индуцирането след разумно изчакване Peace А...по повод страха ти, мислила ли си за упойка? Вместо да викаш, ще си тананикаш Laughing

# 1 187
  • Euskal Herria
Цвети, мисля, че е от храната. Ако е хепатит изпражненията са бели (като хума), а урината става тъмна като бира. И аз мисля, че може да се изчака до утре.

# 1 188
Alleisha  и ти ли бе, сладурче  Hug

Осмичке, искам да ти кажа, че току що изгледах клипа с Алфредо и Елен и ако бях бременна като момичетата, щях до минути да родя. Така не съм се смяла с глас скоро, разбудих детето  Joy Joy Joy На Елен ще и се откачат краката, аз никога не съм виждала човек такада ги мята, все едно е кукла на конци.
Малко повече преиграват от необходимото. Но им прощавам. Разхилиха ме от сърце! Сладури  Heart Eyes
Иначе за стъпките - добре.
Сега пак ще ги гледам, но ще се разкашлям от смях.

Цвети, изчакайте до утре.  Hug

# 1 189
  • София
Според мен при хепатита изпражненията се променят трайно, заради увредената чернодробна функция. При вирусните инфекции е за ден-два-три, после се оправя "продукцията" Laughing Ако е хепатит, няма как да се оправи от само себе си, а и това едва ли е единственият симптом. Но, ако ще се почувствате по-добре, изследвайте се.

# 1 190
Белинда, те дават 5 дена заради разумно изчакване. Самия доктор не иска повече. Говорих за епидурална-нещо не я одобрява лекаря.  Thinking

# 1 191
  • София
Благодаря, момичета. И аз не мисля, че има проблем и нямаше много много да се замисля, но ММ е в потрес и само ходи и повтаря и чете в нета и се държи за главата и обяснява, че ако тези от градината са виновни ще ги избие...абе нещо превъртя човека. За първи път го виждам така изплашен. А иначе си е много трезвомислещ, аз съм паниката в къщи обикновено. Та затова се психирах. И на мен звездите започнаха да ми го говорят  Crazy
Белинда, на моите не им се е случвало до сега, а иначе много правилно е предположението, че се е самообслужил. И си призна сега, докато се суетихме около него. Защото започнахме да се чудим какво е ял и т.н. и детето си призна. Ама и за неговите 18 кила е много това количество мляко дето е изял/изпил  ooooh!.

# 1 192
Пфууу, като казахте за белите лайна: имаше преди години едни ненормални изследвания, заради които трябва да ядеш само бели храни - захар, паста, бял хляб, бял ориз, после да се изходиш (то не знам дали е възможно ако ядеш само тези бели неща) и да занесеш пробичка, да се види кръв има ли. Аз не съм правила де, когато лекарката ми каза, че такова изследване ми се полага и какво трябва да ям, се изхилих. То здравето добре, ама няма да си развалям фигурата заради него.
И всичкото това важи, само ако нямаш хемороиди, уж на лекар всичко се казва, но хората не си казват и после възникват недоразумения.

# 1 193
  • София
Белинда, те дават 5 дена заради разумно изчакване. Самия доктор не иска повече. Говорих за епидурална-нещо не я одобрява лекаря.  Thinking
Нещо не я одобрява или няма опит с израждането на пациентки с епидурал Wink Както и да е, избрала си го вече, слушай си го, че то така накрая е най-гадно да се разколебаеш, доверието в лекаря е по-важно от всякакви упойки.

Цвети, кажи му, че и на други се е случвало и се е оправяло от само себе си, дано се поуспокои човекът. Мъжете са големи кеки, като стане дума за детско здраве. Предигодини, когато намекнаха, че големия ни син може би развива астма, мъж ми така се панира, че на връщане от болницата на два пъти щяхме да катастрофираме. Направо беше изгубил връзка с главния мозък Rolling Eyes

# 1 194
  • София
Казах му, преди няколко минути. Не е като да се успокои много, ама поне не се размрънка, че иска да тръгваме веднага. Той се е шашнал и защото малкия остана само кожа и кости. Пък на 6 години можело ли да е 18 кила. Ама на детето му е екстра, според мен.
А малкия се кефи, че имал плочки на корема  hahaha

# 1 195
Белинда,  Hug

А това за бялото ако за сефте го.чувам, но е полезно да се знае.

# 1 196
Белла, той не одобрява щото не го е боляло. Раждах Ина без упойка и Деян с упойка. Разликата е от земята до небето! Искай си, освен това упойката отпуска и разкритието става по-бързо и всичко става бързо. Някак си всичко става много бързо.

# 1 197
Белла, той не одобрява щото не го е боляло. Раждах Ина без упойка и Деян с упойка. Разликата е от земята до небето! Искай си, освен това упойката отпуска и разкритието става по-бързо и всичко става бързо. Някак си всичко става много бързо.

Ми ще понастоявам  Hug

# 1 198
 На 4 см като стане разкритието почвай да искаш, на 6 см я слагат. Ти ще си усетиш, но като почне да не се търпи, сети се за мен.  Hug

# 1 199
  • София
Цвети, моят е 21, нищо чудно след болестта и той да е бил под 20. Не знам, на мен на снимката ми изглежда като една страхотно хлапе, няма недохранен или болнав вид. Вие всъщност освен акото и килограмите, други симптоми за хепатит имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт