Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 792
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 305
А Марулка-Сланинка няма ли да стане?

# 1 306
А Марулка-Сланинка няма ли да стане?
Ей ,верно бе  ooooh! Нали е модерно с две първи имена . Идеално  Peace

# 1 307
Някои звучат като герои на Тери Пратчет  hahaha

# 1 308
По темата да се включа и аз с този виц:
Един човек отива в паспортна служба.
- Добър ден, искам да си сменя името.
- Ами по принцип не е голям проблем, но виждате ли, има много злоупотреби, хората се опитват да правят измами чрез подобни неща... Простете за любопитството, а вие как се казвате?
- Иван Лайнаров.
- Аха, ясно, с това трябваше да започнете, ще го сменим! Как искате да се казвате?
- Петър Лайнаров.

# 1 309
  • София

Ще ви питам нещо тъпо, не ми се смейте много: Възможно ли е човек да е хем късоглед, хем далекоглед?
Аз съм си кьорчо от много години и продължавам да не виждам добре надалече, но нещо напоследък се усещам че като чета нещо си го дърпам назад от очите, за да мога да го фокусирам добре Thinking

# 1 310
Ще ви питам нещо тъпо, не ми се смейте много: Възможно ли е човек да е хем късоглед, хем далекоглед?
Майка ми е така. Има 2 чифта очила - за близо и за далече. Peace

# 1 311

Аз съм си кьорчо от много години и продължавам да не виждам добре надалече, но нещо напоследък се усещам че като чета нещо си го дърпам назад от очите, за да мога да го фокусирам добре Thinking

От няколко месеца и аз съм така. С -5 диоптъра съм, но като чета книга ми е по-добре без очила.

# 1 312
Като сте започнали със смешните неща, ето ви едно клипче от ревю на дамски чанти, което получих преди малко от една колежка. Не знам дали да му сложа 18+, но да си знаете, че има гледки, които евентуално биха могли да минат за еротични  Joy

https://vimeo.com/103227182

# 1 313
Да кажа, че прочетох темата за хотел без деца.
Ми пък ... размечтах се  Blush

# 1 314
  • София
Уф, ще се ходи на лекар, то се е видяло. Не че не ми е време де. От 4-5 години поне не съм ходила на очен преглед. Тъкмо водих децата наскоро, та още съм загряла  Simple Smile

# 1 315
  • HH
Като сте започнали със смешните неща, ето ви едно клипче от ревю на дамски чанти, което получих преди малко от една колежка. Не знам дали да му сложа 18+, но да си знаете, че има гледки, които евентуално биха могли да минат за еротични  Joy

https://vimeo.com/103227182

Да беше казала, да не го отваряме по време на работа  Flutter

# 1 316
Майка ми е така. Има 2 чифта очила - за близо и за далече. Peace
И моята е така  Peace Даже е с повече -има очила и за без/с лещи .

# 1 317
  • Бургас
Да кажа, че прочетох темата за хотел без деца.
Ми пък ... размечтах се  Blush

Не си сама,сестро !

# 1 318
  • София
И аз съм така, Онна. Моето е лоша адаптивна способност на окото. По принцип съм далекогледа, съвсем леко, но реално не виждам надалече, защото окото ми бавно префокусира от нещо четено наблизо, примерно до часовника на стената. Затова като шофирам избягвам да си гледам по таблото, защото после двайсетина секунди не виждам добре пътя Rolling Eyes

Мене Ягода Вампирска и Шунка Сапунджиева ми напълниха душата. И Трошка Пръндачка Joy А Стихия Балканска направо ми всява респект bowuu

# 1 319
  • София
Аз съм късогледа от тийн. Обаче в последните 2-3 години, когато трябва да фокусирам нещо близко, например да си лакирам ноктите, и гледам изпод очилата. Според мен е от одъртяването. Напоследък всичко отдавам на ЕГН-то си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт