Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 479
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Варна
Таковата, Белла, чай от листа на малина казаха ли ти? Пробва ли? Не съм чела назад, ама и аз със съвет.  Laughing

# 1 636
Аз заради миенето на едни прозорци си навлякох контракции в 7-мия месец, та вкъщи щяха да ме бият.

# 1 637
  • Euskal Herria
Е, то и аз в 9-ия месец се бях покатерила на стълба и лепях тапети...  Joy  Ама не родих тогава  Joy

# 1 638
  • София
Белинда много ме разсмива цяла сутрин  Laughing

Утро с разказа си ме подсети как веднага след като родих голямото момче и преглеждат плаценти-млаценти, акушерката ме попита: "Знаеш ли колко е часа?" и аз  Rolling Eyes, тая пък намерила кой да пита за часа, обаче отговарям: "Ми някъде привечер... 5-6...". А тя: Абе как някъде привечер?! Така ли ще му кажеш като те пита после в колко часа се е родил! 18.35 е! Laughing
И така.... неговият час на раждане ми се е врязал в съзнанието.... А за дребните се улавям че редовно забравям кога точно са се родили. Добре че си имам един тефтер, в който си пиша разни неща за дечурлигата та се подсещам от време на време.

# 1 639
  • София
Белинда, е просто вихър днес  Laughing  Mr. Green

Да, нема що Crossing Arms Втори ден нищо не успях да напиша по жалбата. Лигавя се във форума колкото да компенсирам усещането си за тотално интелектуално пресъхване. Отказвам се, вдигам ръце. Някой път просто не става!

Тъпото е, че сега пак ще трябва да мъкна лаптоп с мене през уикенда и да вардя вдъхновението си като спорадична ерекция, която трябва незабавно да бъде оползотворена, че не се знае колко време ще трае...А се надявах да не работя този уикенд Sad

# 1 640
  • някъде ... тук ...
На акта за раждане на дребния пише час на раждане - горе някъде до номера беше.
За големия помня "там някъде около 11 преди обяд" Crazy на неговият акт не пише.

Белинде, днес ти е ден за несериозности Laughing
Що цял лаптоп? Една флашка с инфото и после пращаш сътвореното на собствения си мейл. В понеделник сутрин сваляш и пращаш Simple Smile

# 1 641
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мамче, честит рожденик,  да расте здрав и силен малкият гений!
Гледай го добре, че може да се сватосаме - нашта госпойца ще навърши 12 след два месеца и също е чуВствителна и умна Joy JoyИ хубавица, естествено. Може ли дете от форума да не е хубаво Joy Joy
Чета ви и се чудя: колко са се променили нещата през вековете! Аз съм раждала през миналия век и всичко беше наобратно - ММ напираше за секс и се сърдеше, пък мен ме беше страх да не стане нещо на бебето и го гледах с укор и възмущение. А сега мъжете се плашат...Значи права е една приятелка, която наскоро ми каза: а бе знаеш ли, сегашните мъже не са като нашите едно време...Защо бе, викам, да не са? - Ами гледам, вика, моите. Приберат се от работа, навечерят се, зетят се опъне пред телевизора да гледа мач, дъщерята си легне. На сутринта го намирам - заспал на дивана. Кога наште мъже са  ни оставяли да си спим на спокойствие Joy Joy

Но пък сегашните мъже много помагат в домакинството, трябва да им се признае. Нашите филия хляб не можеха да си отрежат Joy Joy

# 1 642
Такам... Аз пак с моите конкурси конкурси ще ви занимая. Значи оказа се, че тоя, дето скоро му е крайния срок за участие щял да бъде някакво реалити и щяло да има тв-предаване. Таз подробност сякаш ме отказва... А така се бях навила. От Добрич съм и изобщо няма да ми е удобно да пътувам постоянно до Сф, ако евентуално се стигне до участието ми и се наложат снимки. Пък и не искам да ме снимат.  Embarassed Чак пък да се излагам пред цяла България....

Случайно преди малко попаднах на информация за друг конкурс за роман. Обаче разглеждайки журито вижте какво установих.
Единият е написал това стихотворение :

Скрит текст:
СЪН

Бойко Пенчев

Пеперуда тлъстогърба
в гробището кръгом хвърка.
Хем си хвърка, хем си пее:

- Ой, ва вази, стари мъртви,
стига спахте, стига гнихте,
хай станете, свят видете!

Стари мъртви не говорят,
стари мъртви се не видят,
сал Стоянчо, попско чедо,
изпод бора и отвръща:

- Ой, та тебе, пеперудо,
що се с нази подиграваш?
Ний не мойм от тук да станем,
че души ни са при бога.

Пеперуда тлъстогърба
в гробището кръгом хвърка,
хем си хвърка, хем се смее:

- Ой та тебе, лудо-младо,
кой те люто тъй излъга,
кой ти каза, че душата
баш при Господ ще отиде?

Че кат рипна лудо-младо,
кат погледна що да види -
зейнали са вси гробове,
ала мъртвите ги няма.

Млад Стоян с глава зелена
в гробището кръгом хвърка,
хем си хвърка, хем трепери.

Другият е написал това :

Скрит текст:
Кръговратът на една чушка

Чушките божествено творя на лютеница
чушките умират в огъня
в лютеница се превръщат
от коя деца повръщат
и в клозета престояват
като ланшна слама
Погледнах вътре във котела
във който вряха чушките
и като Бог ги претворявах в мармалад
едно око ме гледаше от мрачната му бездна
надникнах
бе семка от чушка
и таз година ще има лютеници
и чушките ще мрат
и ще оживяват в лютеница,
която ще отива в тоалетната.

Как да очаквам подобни хора да ме оценяват? И изобщо кой луд е решил да ги сложи за жури??? Не знам, аз ли нещо не съм добре...  Shocked Rolling Eyes

# 1 643
Светалчо, ама ние сега четем бг-мамата и там пише, че може секс. Мъжете като не четат, се притесняват Simple Smile
Утро, ако това им е творчеството, наистина не знам как може да приемеш те да те оценяват.

# 1 644
  • Бургас
 #Crazy
Утро,и аз не съм добре.

# 1 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, ама ние сега четем бг-мамата и там пише, че може секс. Мъжете като не четат, се притесняват Simple Smile
Утро, ако това им е творчеството, наистина не знам как може да приемеш те да те оценяват.

А бе и нашите  мъже  не четяха, ама бяха сигурни, че може. Joy Joy А пък ние четяхме в книгите, че може, ама някак не ни се вярваше, че няма да навреди на бебето.  Joy Joy

Утро, направо ме уби с тез поети! Майко мила, аз си мислех, че разбирам от поезия! Никога не би ми минало през ум, че може да бъде възпята лютеницата и естественият й земен край, мили боже!

# 1 646
  • София
утро, от това което прочетох би следвало:
1. Аз не разбирам изобщо от поезия.
2. Тия двамата са пълни бездарници.
Едно от двете ще да е...

# 1 647
Утро, първия поет не го познавам, но второто така наречено стихотворение е пародия и не е написано от Георги Господинов, когото очевидно визираш. Това е оригиналът:
Скрит текст:
ЕСЕН
Майка ми
  вари зад блока
лятото
  на
    лютеница

(Спазвам оригиналния правопис.)

# 1 648
Утро, първия поет не го познавам, но второто така наречено стихотворение е пародия и не е написано от Георги Господинов, когото очевидно визираш. Това е оригиналът:
Скрит текст:
ЕСЕН
Майка ми
  вари зад блока
лятото
  на
    лютеница

(Спазвам оригиналния правопис.)

Не познавам нито един от двамата. Това, което съм постанала ми излезе от Георги Господинов, да.

# 1 649
Това са пародийни текстове, в смисъл, авторите им са целяли пародия.
Какво те притеснява? Пусни единия от двата романа, ако форматът е за роман.
Ако имаш и други написани неща си направи блог и публикувай.

Общи условия

Активация на акаунт