Искам да кажа ... (27)_09.03-15.03

• 74 622
  • 2 081
  •   1
Отговори
# 1 875
  • В Космоса
Тъп ли е? Sad Участва любимия ми Арън Пол. Heart Eyes

# 1 876
  • Пловдив
Тъп ли е? Sad Участва любимия ми Арън Пол. Heart Eyes
Ох, какво да ти кажа...... ако харесваш филми с коли - 100% е за теб. Размятат се някакви бръмчила за по 2-3 милиона, от онези на които вратите се отварят нагоре. И горе-долу това може да се каже за целия филм.

# 1 877
  • Euskal Herria
Е, не е лош филма. И ние го изгледахме. Имах съмнения, че заради дъжда няма да има сигнал сателита, ама не би.

# 1 878
  • Пловдив
Е, не е лош филма. И ние го изгледахме. Имах съмнения, че заради дъжда няма да има сигнал сателита, ама не би.
Laughing Кое му хареса? Освен хубавите коли.

# 1 879
  • Euskal Herria
Точно тях, де. Ние ги харесваме този тип филми - "Бързи и яростни" и сие. Не си падаме по драми и сълзливи истории. Обичам комедии, някои фантастики...  Laughing

# 1 880
  • В Космоса
Laughing Кое му хареса? Освен хубавите коли.

Арън!? Crazy

Иначе не си падам много по такива филми, ама заради него ще го изгледам.

Бързи и яростни, например, не съм го гледала. Grinning А е няква класика май. Thinking

# 1 881
Преядох  Sick дано храната натисне бебето и да излезе  Mr. Green
Много е спокойно тук днес.

# 1 882
  • Пловдив
Точно тях, де. Ние ги харесваме този тип филми - "Бързи и яростни" и сие. Не си падаме по драми и сълзливи истории. Обичам комедии, някои фантастики...  Laughing
Значи тази вечер сте били 100% задоволени, мярнах и "Бързи и яростни" по другия канал Simple Smile Еднствения филм с коли, който харесвам е "Да изчезнеш за 60 секунди".

# 1 883
Оо, Янтра ми напомни, че щях да гледам пак "Да изчезнеш за 60 секунди".
Божанке, нищо ли не помага? Тото си седи там и не мърда  Mr. Green

# 1 884
И аз много харесвам Секундите  Heart Eyes

# 1 885
  • Euskal Herria
Белла, не го пришпорвай детето, то си знае кога.

Янтра, честно си признавам, че искам филм, с който да се разтоваря и да разпусна. Поради тази причина не чета Никълъс Спаркс и не гледам филми, правени по неговите книги (примерно). Предпочитам да се похиля час с някоя комедия, вместо да плача с някоя драма.

# 1 886
  • Пловдив
Няма лошо Simple Smile Просто в НФС нищо не се случваше Simple Smile Освен шофирането насам-натам.

# 1 887
  • Варна
На мен ми обясняват задачи.  
Чак интересно ми стана и се надъхах да издирвам разни ъгли по колко градуса са.

Последната цифра от номера на личната карта показвала колко двойници имаме. При мен е 2.  Crazy

# 1 888
  • В Космоса
С коли харесвам тези:

http://www.imdb.com/title/tt0152930/

http://www.imdb.com/title/tt0183869/?ref_=nm_flmg_act_19

И сега видях, че имало още две части. Супер!

# 1 889
  • Euskal Herria
Акаша, "Такси"-тата са на особена почит у нас. Синът ми ги гледаше нон стоп, когато беше малък и направо наизуст ги знаеше.

Общи условия

Активация на акаунт