Отговори
Здравейте на всички бъдещи майки:)) Имам един ужасен проблем,който искам да споделя с вас и да питам дали някой е бил в същото положение и за съвет.Вече влизам в шести месец,но от два месеца насам ,не се чувствам добре.Вие ми се свят,отпаднало ми,получавам световъртежи,най-лошото което е,че вече ме е страх да излизам сама,за да не ми стане лошо.Даже и у дома ме е страх, да не ми прилошее. Незнам какво да правя. Лекарите ми казват,че за моето състояние в момента, няма хапчета и трябва да търпя така до края.Химоглобина от изследването на миналата консултация ми беше добре 124. Незнам какво да правя,ако някой може да ми даде съвет ,ще му бъда благодарна. Wink

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 20:57 от AnMary

# 1
  • Драгоман
  Да не ти е ниско кръвното? ПРи някои бременни прилошаването и гаденето не минава до края, ако си от тях ще трябва да търпиш за жалост Sad

# 2
Ако ти е ниско кръвното, пийвай айрян с малко сол. Може и малко кола.

Имаш ли апарат? Трябва да се следи както за ниско, така и за високо кръвно по време на бременността.

# 3
Да меря си го. Варира ми от 100\60 до 110\70

# 4
  • София
Добре звучи кръвното, щом и кръвните са ти ОК, възможно ли е да става дума за някакво нервно напрежение/ притеснения/ проблеми? Понякога те дават такива реакции, особено страховете, които развиваш.

Като ти казват, че за твоето състояние в момента няма лечение, не казват ли какъв е проблемът тези доктори? Много странно така да говорят неконкретно и за какви хапчета въобще става дума, ако нямат диагноза

# 5
Проблема е от вестибуларния апарат,но в момента няма какво да пия,заради бремеността.Поне така казват лекарите.

# 6
Малко е ниско кръвното. Нормалното е 120 на 80. Възможно е заради това да се чувстваш така. Пийвай айрян със сол! Аз така се спасявах. В редки случаи и по малко кока-кола.

# 7
Мила и с мен е така, и аз съм в 6ти по същия начин /Всички резултати в норма/ ..  Разсейвам се с филми, книги и гледам да не оставам сама.. явно ще търпим докрая!! Бъди силна, малко ни остана!

# 8
преди да забременея бях с такова кръвно.Нисичко си е.И еи така си ми прилошаваше за миг,и в следваш момент се оправях от самосебе си.Приемай повече течности(плодови сокове,айран с малко сол,вода)и нещата ще се пооправят малко.

# 9
Аз също съм в шести месец и кръвното на ЖК винаги ми е 100/60. Чувствам се добре, храня се доста добре, течности приемам достатъчно, но нямам такива оплаквания.Консултирай се с друг доктор.Още едно мнение не е излишно. Simple Smile

# 10
Благодаря Ви момичета! Гинеколошката ми ме изпрати на невролог и той ми изписа Вертигохил- хомеопатични.Ще видим да ли ще има ефект,само дано наистина да не навредят.

Общи условия

Активация на акаунт