Сладкарничка за книги - тема 36

• 29 847
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
ДУ Hug
Нелко,да ти е живо и здраво голямото момче,да те слушка и да се обичате! Весел празник   bouquet и дано да си по-добре днес да го изненадаш и зарадваш подобващо! Hug

Бъбли,радвам се че всичко е минало добре и че колегите ти са готини, то това е много важно, а с подредбата ще свикнеш.
Пете,благодаря за чайчето,ще го търся да си взема,обичам нестандартни чайове.
Тук пече и е хубаво, но сигурно ще се развали времето,поне така казаха...
Изчезвам,че много работа,но пак ще дойда...

# 646
Нели, честит ти рожденик и от мен!!!  Hug
Та е жив и здрав и много радост да ви носи   bouquet

# 647
Нели, да ти е честит рожденика! Да е жив и здрав, късметлив и винаги влюбен в теб! Hug

Маришка, ако е това, за което всички си мислим - да си здрава, щастлива и нека всичко, за което мечтаеш, да се сбъдне! Ако пък не е - пак ти го пожелавам  bouquet

# 648
  • София
ДД, момичета  Hug!
Нели, поздрави на твоето момче за днешния празник! Жив и здрав да е, а ти много го обичай  Heart Eyes.
Слив, беше ми интересно да прочета споделеното от теб!
И другите момичета прочетох внимателно, но не мога да ви пиша, щото нямам времееее! Довечера ще ви спамя (Точ, къде си?)!

# 649
  • София
Мижжж, аз като официален преводач от "Маришкин" мисля, че тя имаше предвид, че си е избрала днешния ден от март, поради което това й е празник и ще ни почерпи по-късно. Няма друг повод.  Mr. Green   (Да видим дали ще мина теста. Ако тя потвърди, значи ставам за преводач. Ако не потвърди, ще трябва да уча още...  Mr. Green)

# 650
Пете, подозирам, че ползваш Тюринговата машина "Енигма" за превод и разшифроване от Маришкин език   Thinking
Да видим дали си успяла...  Grinning
Очакваме включване от Маришка  Simple Smile

# 651
Другия повод на Маришкин е, че си е избрала мъжо на тая дата  Mr. Green Laughing май Grinning

Нели, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и да се слушате и обичате взаимно!  Hug

# 652
Тук съъъъм.
Но ми е трудно да пиша много от телефона. А имам какво да кажа. Не исках да се включвам ей така, но чувам - викате ме  Hug
Довечера, ако не заспя, ще пиша като хората  bouquet

# 653
  • на североизток от Рая
Ехооо, момичета!
Идвам да ви прегърна и да благодаря че сте ме поздравили за това, че голямото ми момче днес порасна с още една година. Дано да е здрав, наистина това искаме най-много, но и да ме обича приемам като пожелание. Той го прави!  Heart Eyes

Маришка май днес се е сгодила, така мисля аз.  Wink

Точи, хайде, де идвай си!  Hug

Виви, на мен би ми се искало да пишеш по-често тук, независимо, че си част от темата, както казват. Казвам го, защото ако участваш в следващата игра и се падна аз за твое другарче, ще ми бъде трудно да ти избера подарък. Бих казала, че не те познавам. Дано да ме разберете и прочетете правилно.  Peace

Слив, дано да преборите агресията, когато я има в групата ви. Трудно е, особено пък ако няма съдействие от семейството. Много може да се говори и спори по тая тема, тежка е, винаги има какво да се каже и какво да се направи. Най-лесно е на думи. Но приложението в действие винаги е адски трудно. Говоря го от личен опит, скоро знаете през какво минах. А де да беше само този случай.  ooooh!

И един много страничен въпрос:
Скрит текст:
детето на някоя от вас учи ли в 48-мо ОУ в София?

За слънце говорите,  а тук падат снежинки вече. Печеше доста, но и студът е щипещ. Искам да е горещо, не топло, а горещо.

# 654
  • ГОре на черешата...
Честит ти рожденик, Нели  bouquet! Да е здрав и да се подкрепяте още дълги години Peace!

# 655
  • на североизток от Рая
Честит ти рожденик, Нели  bouquet! Да е здрав и да се подкрепяте още дълги години Peace!

Благодаря!  bouquet

# 656
Като прочетох и аз реших, че Мариша има РД днес Simple Smile ама сега като споменахте, май наистина е годеж  Grinning
Слив, на мен ми беше интересно как дефинират агресия при толкова малки деца.
Разкажи после и днес с какво се занимавахте.

Нели, по-добре ли си днес? Ще правиш ли торта Simple Smile и какъв подарък му взе на любимия мъж Simple Smile

# 657
  • в огледалото на живота
Нели,честит празник на порасналия ти голям мъж! Обичайте се и бъдете много щастливи заедно, цялото ви семейство!
Нека любовта и хармонията около вас не спира да живее  още дълги години и в очите винаги има искрица на обич   bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=W1Hy818Jouo

Маришкин,бързо да минава болката със зъбчето  Hug

Слив,чета те и се опитвам да осмисля всичко задълбочено  Peace

# 658
  • на североизток от Рая
Дев, благодаря ти, миличка. Нацели ме в слабото място - Мишо Белчев ми е слабост, имам тръпка към тази песен. А днес ми е едно сълзливо, не заради РД на мъжа ми, нещо в работата се случи, по-скоро в моя клас. А аз нали си изстрадвам нещата, това е на дневен ред.  Confused А сега и песента...., разплака ме. Но денят ми е хубав, момчето ми ме обича, годините не му се отразиха, сякаш дори чувствата му стават по-силни, като отлежалото вино е при нас, и при  двамата.
Благодаря отново, че се включи! Дано да си добре!  Hug

Ули, торта купихме. А подаръка не го намерихме. Пак ще ходим по магазините, зная поне какво търсим, е, не че не съм взела някои нужни дребни неща.  Simple Smile

Мариетко, приготвих ти пакетче и утре ще го пратя. Очаквай го! Съжалявам, че закъснях, отново искам да се извиня.

# 659
  • в огледалото на живота
Нелко,не искам да се натъжаваш... Hug Hug Hug
Тази песен и аз много я обичам и затова неслучайно те поздравих с нея.

А ти избърши очите и се усмихни!Пожелавам ви още 30 х толкова РД да имате заедно!Нали помниш онази притча за калинките  Wink
Както казва ММ :''Ще сме заедно докато ни опадат зъбките и поникнат отново млечни....'' Laughing
Тъй де..като катедрали да остаряваме..с достойнство и красота.... Flutter
Това за настроение.

Дано и тревогите в работата отшумят... Praynig Ти си чувствителна натура и изживяваш всичко...знам....
Не забравяй онова за водата,което преди време ти казах.....При грижи и проблеми също те кара да се отпуснеш и преосмислиш всичко  Peace

Аз съм добре,много добре дори... Heart Eyes Благодаря ти,че ме мислиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт