Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 412
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Тук в темата някой беше препоръчал д-р Марияна Лукова, но не съм ходила при нея и не мога да дам мнение.

# 361
  • гр.Пловдив
Здравейте,тук съм постоянен "клиент"   Laughing като енциклопедия сте,за което благодаря.И сега ще задам един въпрос който е дискутиран,за което се извинявам предварително,но нещо не се справям с търсачката.Детето ми ,на 3 год.,скоро има рожден ден,къде мога да го празнувам,че да не ми излезе 500лв. +Става въпрос за около 7-8 деца и родителите.(а родителите си пийват и хапват доста )Някой беше споменал за заведение с две имена беше(много ориентировъчно няма що) но забравих кое беше.Гладиаторите ми е последен вариант.
Благодаря предварително!

# 362
Здравейте,тук съм постоянен "клиент"   Laughing като енциклопедия сте,за което благодаря.И сега ще задам един въпрос който е дискутиран,за което се извинявам предварително,но нещо не се справям с търсачката.Детето ми ,на 3 год.,скоро има рожден ден,къде мога да го празнувам,че да не ми излезе 500лв. +Става въпрос за около 7-8 деца и родителите.(а родителите си пийват и хапват доста )Някой беше споменал за заведение с две имена беше(много ориентировъчно няма що) но забравих кое беше.Гладиаторите ми е последен вариант.
Благодаря предварително!

Сентрал парк на Младежкия хълм може би.Не е много евтино там,но е хубаво.Друга възможност е Тон Бонбон в Рива център,на първия етаж в семейния ресторант.

# 363
Тон-Бонбон не е много бюджетно решение,май  newsm78
Пробвай в Миро Парти  ( имаше някаква оферта на сайта им),не съм ходила никога,Дисни- до училище Благоев...
Навсякъде са си цифри,за 2 часа ....
Скрит текст:
При нас родителите винаги са се съобразявали,поръчват си едно питие + има сервирани сладки и соленки ,все пак е детски рожден ден.

# 364
  • Пловдив
Аз бях питала, сега да дам отзив за празнуване на РД (в нашия случай имен ден) за 9-10 годишни деца. Избрах Estrella bar&Dinner. Има помещение (доста голямо) за децата, аниматор, който ги забавляваше със спортни и логически игри. Децата бяха супер доволни, казаха, че са изкарали много весело. Вече са били навсякъде и са им омръзнали всички ДЦ, лазерни битки, Миро и темподобни..... Пък и се чувстваха някак си попораснали, в истинско заведение  Wink Храната беше добра. Родителите може да са вътре при децата, а може и вън в заведението - ние бяхме така, на свободна консумация. Спокойно може да се уговориш и тържеството да е по-продължително, а не стандартните 2 часа, така че децата да се наиграят. Гледах някъде в нета имаше и ваучери за 2ч. РД, като за малките предлагаха и оцветяване на фигурки, куклен театър......
В резюме - хем излязохме от обичайните места за празнуване, хем родителите седнахме "като хората", хем цифрата тотал беше доста по-ниска от обичайната за подобни случаи.

# 365

В резюме - хем излязохме от обичайните места за празнуване, хем родителите седнахме "като хората", хем цифрата тотал беше доста по-ниска от обичайната за подобни случаи.

Сподели моля те за финансовата част,ако не е тайна Simple Smile Може и на лични Simple Smile Защото на нас ни е близо,а не съм ходил скоро.Не е много скоро РД на детето,но започвам да обмислям варианти отсега,да не го оставям за последния момент.

# 366
  • Пловдив
Малко ми е рано,но и аз се интересувам... Grinning Peace Къде се намира това заведение?

# 367
Малко ми е рано,но и аз се интересувам... Grinning Peace Къде се намира това заведение?

На кръстовището на България и Васил Левски,срещу Ескейп.

# 368
  • Пловдив
  bouquet

Скрит текст:
Не схванах обаче нещо на фейса им...обявените часове за започване на дадено събитие са написани така...
14 март 2015 г. в 21:30 по UTC+02...т.е....?

# 369
  • Пловдив
mystic, оттук ще се ориентираш по-добре. Иначе уговорка може и на място, и по телефона за всякакви часове, стига да са свободни.
Скрит текст:

# 370
  • гр.Пловдив
 Peace Сентрал парк ще го проверя.А и мисля,че  Рива центъра беше въпросния с двете имена който търсех  Grinning jul  сподели и на мен на лично за цифрата моля  Mr. Green  и за 3 - 7 годишни ще бъде ли интересно там? Трапезица Моите гости не са от съобразителните,идват от далече,а и ще празнуваме 2 в 1 и на таткото рожден ден,та си ми трябва ресторант с манджи  Wink

# 371
  • Пловдив
Здрвейте. Имам поло блуза с огромно висока  яка, биха ли могли някъде да ми я отрежат и поръбят, но все пак не и на цена на нова блуза.

# 372
  • Пловдив
Извинявам се, че не е по темата  Hug Може ли някоя майка, чието дете е в детска градина "Буратино" да ми пише на лични.  Praynig Темата по тези въпроси не е никак посещавана, а трябва съвсем скоро да си "напазарувам" детска градина.

# 373
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, днес по случайност открих темата и най-вероятно ще се окаже доста полезна Simple Smile. Повода поради, който я открих е че ми се иска да се запиша някъде на йога и ако може да е някъде в центъра около Гранда

# 374
Ананда йога на Леонардо Давинчи 14(или16).Нямам лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт