Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 354
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Знае ли някой, който е вадил документи в Първо РПУ, дали имат ПОС терминал за плащане на таксите на място или трябва да се плаща предварително в банка? Ако някой пък случайно знае телефона на гишето за вадене на документи, моля да ми го даде.

По банка се превеждат.Нямат терминали
Онзи ден бях в районото в Кичука и искат бел от банка.Терминал не видях на гишетата

# 496
Знае ли някой, който е вадил документи в Първо РПУ, дали имат ПОС терминал за плащане на таксите на място или трябва да се плаща предварително в банка? Ако някой пък случайно знае телефона на гишето за вадене на документи, моля да ми го даде.

По банка се превеждат.Нямат терминали
Онзи ден бях в районото в Кичука и искат бел от банка.Терминал не видях на гишетата
Благодаря  Hug В централата на ул.Волга ми казаха, че имат и предполагали, че и в районните имали. Забравих обаче да поискам телефона тук в нашето РПУ, за да попитам. Значи трябва да минавам през банката първо.

# 497
  • Пловдив
star in the sky, можеш да платиш таксата и в пощата, ако ти е по-удобно. Simple Smile

# 498
  • Пловдив
star in the sky,все пак питай.Може и да имат,а аз да не съм видяла
Смятам,че ако попиташ в районното да те свържат с паспортна служба,ще ти свършат работа 032/62-52-73

# 499
  • Пловдив
Имат терминал в РПУ-то...скоро вадих международен и така платих.

# 500
  • Пловдив
Районното в Кичука има ПОС терминал. Миналата година си подновявах документите и платих с дебитната си карта.

# 501
Много благодаря на всички отзовали се   bouquet  Hug

# 502
  • Пловдив
От къде да купя хубав детски халат за баня за 8 год.момче ?

# 503
  • StZ
Здравейте!
Трябва да купя костюм за абитуриент, но панталона да е малко тантурест. Моля ако някой е виждал по-нестандартни мъжки костюми в някой пловдивски магазин да ме насочи. Младежа е с нормално телосложение, но не иска от актуалните към момента панталони. От Стара Загора съм и нямам представа за пловдивските магазини  - ако има добро шивашко ателие също моля за адрес или телефон.

# 504
  • Пловдив
От къде да купя хубав детски халат за баня за 8 год.момче ?
Във халите откриха нов стар м-н само за халати и бельо на 2 етаж срещу стълбите  .Аз лично пазарувам от тях .Преди имаха в Гранда ,но от седмица са открили и в халите ,където на мен ми е по удобно .Имат невероятни и много качествени неща .Аз ти ги препоръчвам ,защото са много качествени .На цялото семейство съм купила има и на Панагюрище ,който са доста дебели хавлии .
Дано да съм помогнала .

# 505
  • Пловдив
 На мен в Гранда ми е по-удобно.Ако мислиш,че има същите неща ще отида там.Иска ми се и да е красив халат,от тези дето отвътре са хавлиени,а отвън е като плюш.Дано ми разберете мисълта...На Панагюрище са качествени,попиват,но не са особено красиви. newsm78

# 506
  • Пловдив
На Панагюрище за мен са едни огромни ужасни торби, хавлии имат хубави, но халати за стройни хора с нормален ръст и телосложение нямат  Naughty  . За слаби жени и мъже изобщо не са удачен вариант, а продавачките обесняват, че халата трябвало да си е торбест  Laughing . При турските халати има малки размери, така че търсете си упорито размера , овен десена . Много хубави турски халати, а освен това и на много изгодни цени има в аутлета на М. Луиза, точно търсената материя са . Във въпросния магазин в Гранда също има много хубави неща, но като попадна на собственичката винаги се мъчи да ми пробута отново огромните си размери , защото малките явно бързо се изчерпват и в наличност имат само 1-2 бр.

# 507
Има ли лаборатория в Пловдив, която прави кръвни изследвания за алергия?

# 508
  • Асеновград
Има ли лаборатория в Пловдив, която прави кръвни изследвания за алергия?
Да в Окръжна болница, в кожния диспансер а може вече да има и другаде.За различни неща теста е различен.Стандартния в който влиза домашен прах алергия към кучета, котки и материи са ми правили в Окръжна. Други в кожния. Някои са с алергени поставени с инжекция под кожата и дават резултат бързо, за други е контактно с лепинка на гърба там резултат е след няколко дни. Консултирай се с кожен специалист най добре.

# 509
Ние ходихме при д-р Маркова на тест, но там само драскат, а аз искам да направим и кръвен тест, само 1 алерген ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт