АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 737
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Привет, нещо слабо днес писането Laughing с това слънце навън....
Никол как  си днес с кръвното !?
Аз минах днес консултация с анестизиолог, няма спиране на това фракси ей до предният ден #2gunfire, изписаха ми една спинална упойка за секциото Shocked и си заплюх анестезиолога за деня на секциото #Crazy

Много памперси, и ние взехме само един пакет, щото ако не понесе на кожата кво ги правим другите???
ДА не ми гепиш анестезиолога  Laughing Laughing Joy
 Аз си избрах Георгиев. Сега в петък само датата ще уточним

# 181
Ужасни сте, заради вас сега и аз роня сълзи на "Такъв е живота в Шейново" Crazy. Повече няма да ви чета какво предлагате за гледане Joy

# 182
  • Под кленовите дървета
Аз минах днес консултация с анестизиолог, няма спиране на това фракси ей до предният ден #2gunfire, изписаха ми една спинална упойка за секциото Shocked и си заплюх анестезиолога за деня на секциото #Crazy

Много памперси, и ние взехме само един пакет, щото ако не понесе на кожата кво ги правим другите???

И сега бой за анестезиолога Laughing дано да е и готин, те са малко чалнато племе Party

# 183
На мен ми се стори брутален. Нямах намерение да избирам анестезиолог, ама този индивид е такъв образ, че не се стърпях. Реших, че би ме разсейвал прекрасно по време на раждането

# 184
Междувременно гледан един фиУм с Дженифър Анистън и мисля да си поръчам нощница от онзи сайт, който тук се спомена няколко пъти. По-добри от тези не намерих, нищо, че са с копчета. ПО-добре от нищо.
Някоя от вас поръча ли си вече?
Аз миналата седмица ходих на място до магазина на Vienetta и си взех две с къси ръкави за кърмачки. Имаше и вариант нощница+халат. Изглеждат добре, с малко детски апликации, но важното е да вършат работа Simple Smile

# 185
  • Sofia
Калитарка и аз мисля да избера Георгиев  Joy Ама аз съм чак края на април, така че ще успеем да го поделим хахаах

Алвинда, браво на разбойника  Hug

Рози, дано по-бързо ти мине  Heart Eyes

Честит 1-ви месец на малките тиквички  Hug Ще чакаме новини.

Аз май ще си взема нощница от един магазин до вкъщи. Предпочитам да видя и меря, че не знам дали ще си уцеля размера онлайн.

# 186
Рози, горещо препоръчвам джинджифил и лимон с мед. При мен пресече настинка от раз.

Къде е магазина на венета?

# 187

И сега бой за анестезиолога Laughing дано да е и готин, те са малко чалнато племе Party

Joy Joy Joy
Ааааа Георгиев е " брутален" /много точно си го казала / , не споко Калитарка аз си избрах един със сини очи да ме разсейва по време на рязането Mr. Green

# 188
  • София
Ейми какво стана и ти се разплака, брей само аз съм безчувствено говедо.

Жасмин седнах малко подпрях се нали вече мога та да видим.

И аз харесах анестезиолога, оказа се че е празнувал НГ в моя роден град в Македония като се заговорихме половин час вътре.  ;о

# 189
  • Под кленовите дървета

Споко, аз още не съм ревнала Simple Smile Но не ви препоръчвам последните серии на Анатомията на Грей, да знаете Sad

# 190
  • София

Споко, аз още не съм ревнала Simple Smile Но не ви препоръчвам последните серии на Анатомията на Грей, да знаете Sad

Млък изтрила съм всичко свързано със сериала, и във фейса и навсякъде!

# 191
Къде е магазина на венета?
Аз ходих в този, който е близко до Студ.град:
http://vienettasecret.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

# 192
  • София
Мерси за съветите, момичета.
Не искам да стигам до тоя джинджифил, толкова да ми е гаден... Чайове, цитруси, гаргара с лайка, засега ме оправят.

Ей, покрай Съни се присетих за това, я го разпратете на бабите:
http://www.edna.bg/za-roditeli/syveti/narychnik-za-babi-pri-otgl … na-vnuche-4629517

Маце, тука всичките се прочистихме от реване с "Такъв е живота". Мани-мани  Joy

# 193
Шматкофелче, и на мен този магазин ми е най-удобен. Ама аз вкъщи имам една нощница L-ка отпреди 4г., ще проверя на етикета дали е тяхна нощницата (дизайнът е 1 към 1), и това ще ми е ориентир. Та може и онлайн да се справя.

В последните няколко дни се обзаведохме с детско легло, нови щори, памперси и бременни превръзки, та лека полека се ориентирам към финала  Simple Smile. Остават още неща, но какво му трябва на едно бебе, една дрешка на гърба и мама да го гушка. Ако нещо не успея да оправя, все таткото ще спретне някой уъркараунд на момента (колкото и да е разсеян Wink).

Рози, и на мен ми е гаден джинджифила, аз за пръв път го тествах преди няколко дни. Но не е нужно голямо количество, не повече от една супена лъжица, и после много мед. Сега имам един голям корен в хладилника, и се чудя какво да го правя  newsm78 Давайте идеи за съхранение!

# 194
Междувременно гледан един фиУм с Дженифър Анистън и мисля да си поръчам нощница от онзи сайт, който тук се спомена няколко пъти. По-добри от тези не намерих, нищо, че са с копчета. ПО-добре от нищо.
Някоя от вас поръча ли си вече?
Аз миналата седмица ходих на място до магазина на Vienetta и си взех две с къси ръкави за кърмачки. Имаше и вариант нощница+халат. Изглеждат добре, с малко детски апликации, но важното е да вършат работа Simple Smile

А копченцата лесно ли се откопчават с една ръка?  newsm78 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт