АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 736
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Привет, нещо слабо днес писането Laughing с това слънце навън....
Никол как  си днес с кръвното !?
Аз минах днес консултация с анестизиолог, няма спиране на това фракси ей до предният ден #2gunfire, изписаха ми една спинална упойка за секциото Shocked и си заплюх анестезиолога за деня на секциото #Crazy

Много памперси, и ние взехме само един пакет, щото ако не понесе на кожата кво ги правим другите???

# 166
  • Под кленовите дървета
Така де, аз 1-2 пакета имах предвид за памперсите. Ама все пак това е единственото нещо, което ми се губи в момента.
Добре че ме подсети за биозина, Маце, мерси!

ЖАсмин - това з кофата ме разби:)Simple SmileSimple Smile малкия да не го тресе треска преди раждането на новия член на семейството:)

Дааа...има треска..обещан му е динозавър Трицератопс да донесе бебето Simple Smile

Ние взехме един пакет Памперс и един Хъджис..да видим кое ще понесе.

Загледах се и аз в Такъв е животът, досега няма драма, ама...много викат тия акушерки беее. Що толкова викат да се напъва?

# 167
Рози,най-искрено ти съчувствам,щото и аз съм така.Запушен ми е носът(и то само едната ноздра Simple Smile ) и ми дразни на гърлото.Почти съм убедена,че е от климатика,ама като го спра и ми става студено.
Не е от климатика. И на мен само едната ноздра ми е запушена вече 6-ти ден и откачам. Взех си капки,но и те не помагат

# 168
Честита месечишнина на малките тиквенца!!! Имаме ли новини за тях, как са?

Чудесна - много е готина тази стойка. Я сподели за памперсите? Ние с всичко сме се запасили, само памперси не сме взели, хаха:)
Аз хубаво ви се похвалих сутринта, ама си се разболях... Тежи ми главата и ми дразни гърлото, та цял ден гаргари правя с лайка. Пфу!

Какво за памперсителлл  Rolling Eyes на Pampers са, 2-ри номер. Жената от обявата ми каза, че има 4-5 пакета, аз взех 3, ако искаш да ти пиша коя е да си поръчаш и ти?

Прави си лимон със сода и малко вода - сменя алкалната стреда на организма и променя ph-то. Много ечности, за да изчистиш каквото се е намърдало и промивки на носа с физиологичен р-р + клеева т-ра Simple Smile)) Ще мине бързо!  Hug

Маце, предния път с баткото в началото бяхме с такива и всичко беше наред. Ако нещо стане винаги мога да ги продам на същата цена, на която съм ги взела. Чиста работа.

Когато вече стана по-голям опитвамхе различни не за друго, а заради цената. ПОмня, че бях много доволна от Пуфис и като попивателност и като цена, както и от Хъгис.

Didolino, къде го видя това слънце? Метни малко насам!!! Heart Eyes

# 169

В Пловдив Hug

# 170
  • Бургас
Честито на малките тиквички Heart Eyes

РоЗи, swampi, има едни бонбони за смучене airwaves в синя опаковка със зелени надписи, на мен много ми помагат при болки в гърлото. Дано да не прозвучи като реклама, но не обичам да пия хапчета и вече втори път през тази бременност се спасявам с тях, по едно през половин час и от 3-4 всичко ми минава. Оправяйте се бързо, момичета!

За пелените - и аз съм взела 2 пакета с по 16-20 бр.. Но и да се купят повече, ако не понесат на бебче, все ще има на кого да се дадат. То от сега нататък предстоят много контакти с други майчета Simple Smile

# 171

В Пловдив Hug

Ясно, в другата България Simple Smile)))  Mr. Green

# 172
И аз се чудя за памперсите, но не за бройката, защото съм решила да взема един малък пакет-пък ако ни допаднат и свършат на 5 мин е аптеката.Друго ме терзае, гледах, че едните са от 2-5кг, а другите от 3-6кг, кои ще са най-удачни?

# 173
Никой не каза как мина срещата

# 174
  • София
Chudesna - мерси, това беше:)
Викам си да не изпусна някой тарикатски онлайн търговец, промоция:)
Търся някакво място от където да поръчваме след време, ама май първо трябва да се спрем на марка и чак след това да търсим кой какво и от къде доставя.
Разглеждах и чист дом преди време поради същата причина, искам от някъде онлайн да си поръчваме препаратите. Сега прах от едно място, за банята от друго и е голяма хамалогия. От всички места в нета само те ми се струват читави, но не знам. Маце - имаш ли отзиви от продуктите вече?

С лимона почнах. Минах на грейпфрути сега, мъча и едно полмело. С носа слава богу още не съм закъсала.... След 6 ще ударя едно Тера флу пак, много добре ми действа ама се отрязвам като пън от него:)

И аз не сум видяла слънце.. Втори ден вече:(

# 175
  • София
[

Загледах се и аз в Такъв е животът, досега няма драма, ама...много викат тия акушерки беее. Що толкова викат да се напъва?

това е МАСОВ тормоз ти не разбра ли?  Laughing

днес ще се мре от киселини нищо не помага въй

Po3u доволна съм да, те и братовчед ми вече с месеци от там поръчват.

# 176

Ами, ако искаш - свиркай на лични ще ти пусна профила. Simple Smile  Heart Eyes

# 177
  • София
Привет от мен Simple Smile

Да се отчета след прегледа днес. Малкият разбойник вече е 2740гр, което обяснява защо имам чувството, че ще ми се пръсне корема  Laughing Доки каза, че мерките му са добри за седмицата.
На записа на тоновете обаче пак си имах контракцийки и ще трябва явно да почивам повече, че му е рано да излиза.

Аз също още не съм взимала памперси, мисля да мина един ден през ДМ, от там имам и други неща да купувам, та ще пробвам техните памперси. А още не съм и прала, чакам в петък една пратка и после се захващам Simple Smile

За запушения нос добре, че ме подсетихте, че може да пробвам с клеева тинктура. Аз от край време си имам проблеми с носа, щом си легна и едната ноздра ми се запушва, гадна работа. А и капилярите в носа често ми се пукат, ама лошото е че не очаквам да мине след раждането, щото съм си така от преди бременноста.

Момичета, как мина срещата днес? На мен themall ми е на доста неудобно място, а и пак бях заета по това време.

Jasmin, това с баткото ми се вижда нормално. И ние с брат ми като малки сме правили подобни глупости в просъница. Аз даже във втори, трети клас помня, че съм имала няколко подобни случая - все сънувах, че съм в тоалетната и ... после голям срам  Embarassed Даже единият път бях на гости при леля ми, ужас после цял ден ми беше криво.

# 178

Поздравления за това, че с бебочето всичко е наред! Hug

Клеевата т-ра наистина е много добра. Обаче има различни наситености. Аз съм попадала на много силни и на много слаби. Така че на 5мл физиологичен р-р могат да се сложат както три, така и 7 капки Simple Smile

И на мен ми е далече themall и затова и тази среща пропуснах.

# 179
  • Под кленовите дървета
[

това е МАСОВ тормоз ти не разбра ли?  Laughing

днес ще се мре от киселини нищо не помага въй

Laughing Laughing Laughing
Пробвай с оризонки, чисти оризонки или типов хляб.

Рози, евкалиптово масло ако имаш, опитай да капнеш в стаята на памук, помага много.

В 4та сррия добре обясняват как се напъва ефективно.

alvinda, беше смешно как обяснява на баща си "аз ти казах дай нещо да пишкам, ти Не, не и Не! и аз къде да пишкам, в кофата освен Joy" явно нещо е сънувал!

Общи условия

Активация на акаунт