АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 727
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Аз не съм приготвила нищо. Имам списък,но не съм ходила да пазарувам.
Но мисля да го направя началото на Април Simple Smile

# 151
  • София

Зависи как са я срязали също. Не се филмирай това е болка от няколко дни макс. За мен по тегавото е тези 9 месеца.

Съгласна! Peace

Операцията си е операция, а коремната операция е нещо сериозно. Просто вече вдигат от легло максимално рано, за да няма сраствания и за по-бързо възстановяване. Колкото повече вървиш и се движиш, толкова по-добре.
Ама няма как да кажа, че не боли или че не ми беше изтръпнало мястото 2 години поне.

Както съм сигурна, че невинаги нормалното раждане е песен. Peace

Елица, и с теб съм съгласна! Бях забравила за това изтръпване. И при мен го имаше, но беше 2-3 месеца, може би по-малко даже. Белегът ми е толкова малък, че се изглежда като чертичка от пристягане от бельото.

# 152
  • Варна
Някой нямаме избор. Моите деца сами си решиха и двете седалищно!  Явно имам някаква особеност на матката, която не им позволява да се обърнат. До сега нокой не е констатирал такова нещо, но взеха да го коментират при последния преглед, тъй като не е много обичайно да се повтаря това предлежание. Бебето сега е в абсолютно същата позиция, в която беше баткото, дори мануално им е трудно да определят на къде е завъртяно, както беше и с баткото Peace

Кари, и аз съм така, и първото ми беше с такова предлежание, и това сега пак е седалищно и лекарите незнаят защо. Да те питам, колко време след операцията те раздвижиха?

# 153
  • София
Някой мисли ли за подарък за лекаря след раждането? Не пари, а нещо символично по-скоро.

Аз ще съм с избор на екип, но АГ-то толкова усилия положи за моята рискова бременност още от първия ден, че ми се иска да й подаря и нещо за спомен. Ама какво? Дайте идея.

# 154
Mohita разглеждала ли си ангелите, които прави chudesna ? Мисля, че един такъв би бил много хубав подарък.

# 155
Добро утро  Hug
Аз доста ви по изпуснах, но си имам мъж вече и смятам, че е подобаващо извинение  Laughing
Честито на Васето!Да и е жив и здрав Антон
!

Браво,че се е завърнал ТМ Simple Smile
Аз съм много притеснена, че на ММ му се налага да тръгне Събота или Неделя към Германия за 5-6 дена и ме е страх да не тръгна да раждам Sad Тази нощ имах много силна болка на два пъти под ребрата ,  то е ясно, че е от бебо, защото се забеляза,че той е там . Ама се стресирах и отделно сутринта тъкмо ММ ме събужда и хоп " крампа" на левия крак - чак ми се преплака Sad

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 14:45 от Nikol_1189

# 156
Здравейте, коремчета! Как сте днес???

# 157
  • Под кленовите дървета
Вече всичко е изпрано и...тази сутрин малкия ми сервира изненада...полу сънен решил, че не може да стигне до тоалетната и в просъница се изпишка в кофата за боклук hahaha и го питаме "Що бе мамеее" предвид, че пази чисто детето, чисти си сам стаята, сгъва чорапи... тоест знае да пази чисто, защото мама не може всичко вече. Загадка някаква Simple Smile

Пуснах си и аз Такъв е животът, да видя за какво иде реч.
тази нощ такива танци-манци и забивки в шийката бяха  Laughingняколко по-болезнени, нерегулярни, но истински контракции и сутринта заспах Grinning

Каквото дойде, такова, малко бебе, ама има АМ, ако не ми стига кърмата да наддава, подготвила съм един кашон.

ЗА раждането.. за секцио не знам, но за естествено раждащи -купете си пояс, детски. Ако има шевове след раждането седие на него, дупето пада в дупката на пояса и не натоварва разкъсванията или епизиотомията. Зарастват много бързо.

# 158
Мамчета с коремчета, как сте Simple Smile)) Имам чувството, че моя корем расте с дни... вече е 10мин. пред мен...  baby_neutral

Аз творя от сутринта (дойдоха ми нови мъниста, полускъпоценни камъни и и кристали) и не можах да устоя и нанизах 6-7 гривни Simple Smile Сега ще метна малко обици и колиета. Ако искате мога да ви ги покажа Blush

Междувременно гледан един фиУм с Дженифър Анистън и мисля да си поръчам нощница от онзи сайт, който тук се спомена няколко пъти. По-добри от тези не намерих, нищо, че са с копчета. ПО-добре от нищо.
Някоя от вас поръча ли си вече?

Преди няколко дни намерих обява в продавалника за памперси 3-6кг. 72бр. за 10лв. пакета. Направо 3 си поръчах. Дойдоха снощи - чудесни са. Неотворени пакети - муцка! Та съм се заредила с 222бр. пелени, хахаха!  Crazy

Намерих си и една много готска подложка за къпане на Fisher-Price, защото ние място за вана със стойка нямаме в банята, а мивката в кухнята е огромна, та в началото там ще се чипкаме. Ето така изглежда:

# 159
Момичета днес малките тиквички стават на 1 месец! Пожелавам им да са живи и здрави и скоро да получим новини от тиквичка, че вече се гушкат вкъщи !  Praynig

# 160
  • София
Честита месечишнина на малките тиквенца!!! Имаме ли новини за тях, как са?

Чудесна - много е готина тази стойка. Я сподели за памперсите? Ние с всичко сме се запасили, само памперси не сме взели, хаха:)
Аз хубаво ви се похвалих сутринта, ама си се разболях... Тежи ми главата и ми дразни гърлото, та цял ден гаргари правя с лайка. Пфу!

# 161
  • София
А защо се запасвате с памперси като не знаете как ще се понесат от дупето на бебето? Аз за това взех само един пакет на Памперс за проба. Че не се знае от кои ще се обрива  newsm78

Ро3и пийни и един парацетомол, двойна доза биозин и много витамин Ц

Тиквичке идвай на отчет да кажаеш как сте?

# 162
PaKris  Родих в 14.50, изправих се сутринта на следващия ден, но през цялото време ме обръщаха от едната на другата страна и по гръб. Бебето беше при мен и ми го подаваха да го кърмя, като ми помагаха да се наместя, та раздвижване си имаше цяла нощ, но  същественото ставане беше сутринта. Дори като ме раздвеижиха реших да се изкъпя, супер се чувствах, като изключим ниското кръвно, но този  път ще се заредя с шоколад   Peace

Честита месечинка на тиквичките! Дано скоро да са си вкъщи  Hug

# 163
  • София
Така де, аз 1-2 пакета имах предвид за памперсите. Ама все пак това е единственото нещо, което ми се губи в момента.
Добре че ме подсети за биозина, Маце, мерси!

ЖАсмин - това з кофата ме разби:)Simple SmileSimple Smile малкия да не го тресе треска преди раждането на новия член на семейството:)

# 164
  • София
Рози,най-искрено ти съчувствам,щото и аз съм така.Запушен ми е носът(и то само едната ноздра Simple Smile ) и ми дразни на гърлото.Почти съм убедена,че е от климатика,ама като го спра и ми става студено.

Общи условия

Активация на акаунт