АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 686
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
РоЗи, мерси за темата Simple Smile
Ще напомниш ли пак за срещата в The Mall утре в 12:00 ли беше? И къде точно?

# 91
  • София
Добре де, значи, въпреки че умишено направиха това болничните още при издаването си да отиват в НОИ, пак трябва да чакаме от счетоводство да занесат физическия документ, за да се отрази и да почне да тече срока за изплащане. Е за чий?

Срещата утре: в 12:00 в ресторантчето към детски център capella play, the mall - на последния етаж, в дясно от ескалаторите. Ще се познаем по тумбаците.
Преди това има лекция в 10:00 на сп. Моето дете, темата е захранването.
Който иска там, който не - направо в ресторанта.

# 92
направете си обща снимка искам искам да видя Wink

# 93
Честито бебче на мама Васето ! Simple Smile
И аз да се похваля , че днес си взех 45 дневния болничен . Да , и на моя си пише първичен , нали вече се води майчинство.
А за НОИ нямам думи и аз чакам за януари/февруари. Последно имах превод края на януари , целия февруари , сега ще стане и средата на март , пари НЯМА ! Да ги питам аз ,как се живее цял месец и половина без пари. Просто нямам думи.
Мамчета , сега се сетих да ви попитам има някоя на която са и се появили стрий ? Аз все още нямам , мажа се с един крем на Дева против стрий , но не знам дали ще има ефект , то май си е индивидуално , до кожа .

# 94
  • София
Мамасита аз чакам болничен от декември, тъй че два месеца...

# 95
Маце , май едни Господари на ефира , ще оправят работата. То в нашата държава освен на тях да се жалваш други не останаха , само си прехвърлят топката едни на други.

# 96
  • София
Уж от догодина щяла да започне да работи новата система с болничните пълноценно и счетоводителите ще пращат декларация ли е, какво е там, по електронен път. Нещо такова четох. Tired

# 97
  • София
Уж от догодина щяла да започне да работи новата система с болничните пълноценно и счетоводителите ще пращат декларация ли е, какво е там, по електронен път. Нещо такова четох. Tired

ами и правилно е след година да заработи. Това не е шега работа. Трябва всички да се научат да работят със системата да се изчистят всички бъгове и тогава да заработи пълноценно. Странно е защо за обществото беше представено като вече работещо като това изобщо не е и бил плана на никой, веднага да заработи електронното поддаване? newsm78

# 98
  • София
Те всичките ни системи такива у нас - циркаджийски, с бъгове, трябва им поне година да заработят, ама някой прибира милиони, за да ги "разработи", после взима и едни абонаменти да ги поддържа... Crazy

# 99
Здравейте, момичета! Днес минах през консултация с анестезиолог, а също така си взех и последните резултати от лабораторията. Микробиологията е ок. Това, което ме притеснява е кръвта и урината. Желязото в кръвта ми е над нормата, а в урината има белтък, еритроцити и левкоцити Sad На лекар съм в четвътък и се надявам да не е кой знае каквъв проблема, но според лаборантката нещата не били добре. Някоя от вас ако е запозната с тези неща, моля да ми разясни дали е опасно или не, защото до четвъртък ще се побърам. Не ми се чете в интернет, за да не се филмирам допълнително.

# 100
Здравейте, момичета! Днес минах през консултация с анестезиолог, а също така си взех и последните резултати от лабораторията. Микробиологията е ок. Това, което ме притеснява е кръвта и урината. Желязото в кръвта ми е над нормата, а в урината има белтък, еритроцити и левкоцити Sad На лекар съм в четвътък и се надявам да не е кой знае каквъв проблема, но според лаборантката нещата не били добре. Някоя от вас ако е запозната с тези неща, моля да ми разясни дали е опасно или не, защото до четвъртък ще се побърам. Не ми се чете в интернет, за да не се филмирам допълнително.
Най-вероятно имаш някакъв възпалителен процес по хода на пикочопроводната система. Аз бих се обадила още утре на док, ей така- за всеки случай.
 Как е СУЕ и левкоцити в кръвта? Имала ли си някога песъчинки или камъни в бъбреците? Колко са формените елементи в урината?А колко позитивен дават белтъка? Как е кръвното ти налягане?

# 101
Тантан, не се чуди  и тревожи, а звънни на доктора, който те следи. Най- малкото ще те успокои.

Абе Маце, че на тебе за кой месец ти изплатиха болничния? Не трябва ли да започнат от декемврийския ? newsm78

# 102

[/quote]
 Най-вероятно имаш някакъв възпалителен процес по хода на пикочопроводната система. Аз бих се обадила още утре на док, ей така- за всеки случай.
 Как е СУЕ и левкоцити в кръвта? Имала ли си някога песъчинки или камъни в бъбреците? Колко са формените елементи в урината?А колко позитивен дават белтъка? Как е кръвното ти налягане?

[/quote]

Никога не съм имала проблеми с бъбреци или кръвно. Качвам резултатите, тъй като съм абсолютно неграмотна по въпроса  Embarassed
http://prikachi.com/images.php?images/516/7974516L.jpg

# 103
  • София
Тантан звънни на лекаря си днес/утре. По спокойна ще си

11ALIS99 изплатиха ми февруарския който е продължение на декемвриския. Да им имам логиката. Ще видим утре какво става. Ако не в понеделник ако не съм родила отивам на място в НОИ да ги изнасилвам. Те не са виждали бременна македонка в 9я месец  #Cussing out

# 104
  • София
Тантан Пусни си утре сутрин урина в стерилно контейнерче в друга лаборатория. Може и пробата да е замърсена.

Общи условия

Активация на акаунт