АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 748
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
...

Рози, и на мен ми е гаден джинджифила, аз за пръв път го тествах преди няколко дни. Но не е нужно голямо количество, не повече от една супена лъжица, и после много мед. Сега имам един голям корен в хладилника, и се чудя какво да го правя  newsm78 Давайте идеи за съхранение!

Джинджифила става чудесен, когато се настърже или нареже на много тънки парченца и се остави 24 часа в мед. Попива и става за ядене. Ако е настърган може да се хапва веднага. Исключително полезен е. Може и в чай да се добавя.

А една позната го нарязва на тънко, заедно с лимонени резени, слага мед и ги мушка в хладилника при разни простудни случаи и т.н.

# 196
Po3u много се смях с тая статия, много добре е написана
"Цип на устата и кънки на краката"  Joy
На срещата бяхме само 3 мами, може би следващата трябва да е другаде за да е по-удобно на повечето.
Аз да докладвам, че скоро не съм Simple Smile 37г.с., бебе 2,900, води-малко, плацента- започнала да старее, но тоновете са добри, така че в събота пак на преглед. Дано изкара още 2 седмици

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 18:21 от Бенджи01

# 197
  • София
Chudesna, аз имам такава, на мойта копченцата много лесно се разкопчават и закопчават с една ръка. И аз имах сумнения, че нали са сърчица, ама са си ок. Аз си намерих и пижама за кърмачки и съм много щастлива, макар че сигурно ще ми е топло после с нея, но сега на големия корем ми е екстра с нея.

Jasmin, той баткото добре си го е обяснил, като не му давате на детето и той в кофата  Joy

Честито на малките тиквета Simple Smile хайде чакаме хубави новини за тях.

# 198
А копченцата лесно ли се откопчават с една ръка?  newsm78 Heart Eyes
Ами не са тик-так, а нормални копчета, но става и с едната ръка Wink

# 199
Момичета, много ме болят костите на ходилата/ от горе/ , кажете ми позволено ли е да използваме от тези мазила за ставите?

# 200
  • Под кленовите дървета
АБе ..извинявам се за тъпия въпрос, ама първата двойка от поредицата купува креватче месец след раждането, а дотогава бебето спяло в количката си...та ..абе само на мен ли ми се струва ненормална история?

А с тези цигански оркестри пред родилното Joy

# 201
  • София
АБе ..извинявам се за тъпия въпрос, ама първата двойка от поредицата купува креватче месец след раждането, а дотогава бебето спяло в количката си...та ..абе само на мен ли ми се струва ненормална история?

А с тези цигански оркестри пред родилното Joy

Тая ми беше супер противна и лигава, ми се идваше да я зашлева хахах и мъжа и. Мен и тези ми бяха странни дето много години чакали, не купили нищо за бебето, и само си мислех ми кога ще ги изперат тия дрехи, в тая зима кога ще изсъхнат. То ние за това не ревем бе Жасмин. Такива неща ни правят впечатление  hahaha
Циганите явно са си безплатна екстра към Шейново Simple Smile

# 202
Цитат
Циганите явно са си безплатна екстра към Шейново
Аааа,няма безплатен обяд,искат си хората,искат си нещо ДА ПОЧЕРПЕШ  #2gunfire

# 203
  • София
Доста години живях там и циганите са си екстра към Шейново, но не са безплатна!  Joy

Рози, направи си чай от джинджифил, много е вкусен. Режеш около 2 см от корена на многи тънко и го запаряваш за около 4-5 мин, после слагаш мед и парче лимон и е супер!

Някой пита как да съхранява джинджифила - аз го държа във ваничката в хладилника.

# 204
Ахаха ама Жасмин и ти се вкара в сериала Simple Smile И на мен тази с французина ми беше ама мега лигава. Това със спането 1 месец в количката също ми направи впечатление, обаче ето че е показано, че дето се вика всякак се гледат Simple Smile Оживяло е и в количката  hahaha
Аз днес бях на пеглед, бебка е добре. В началото на 33 седмица  към 2800кг. Ще я вадят на 17.04. И тази докторка се чуди, че не ми изглеждал голям корема  Joy А предният път имаше реплика " от къде излезе това бебе"  Laughing
След 2-3 епизод свикнах и не ми е ревливо  Rolling Eyes

# 205
  • Под кленовите дървета
Пуснах за разнообразие Криминал Майндс и се чудя да чистя или не...щото ме влече да изчистя, но не искам да раждам преди неделя. 12 и 17 март са забранени, племенниците са родени тогава. Искам бебка да има своя си дата пък Crossing Arms

Мъжо само ми пише смс-и да лежа, голяма паника го разтресе.

# 206
Ти пък ще чистиш, я гледай сериалче  Sunglasses по полезно е хем  Laughing

# 207
  • София
Giada - честити покупки:)

Майка ми сега ме зарибява и тя с този джинджифил, имала вкъщи, да си направя с мед, та може и да се жертвам, ако утре съм в същото състояние. Това с чая на red tree сякаш повече ме изкушава:)

Не съм излиЗала от два дни вече, направо утре ако не щипна някъде ще почна пак да ви спамя с безумни въпроси:)

Бенджи - то доста мами писаха, че не им е удобно дъ мол, другия път живот и здраве ще се организираме на по-централно място. Аз предложих там, заради лекцията, ама не отидох на нито едно от двете мероприятия, нали;) "Отчетох се" подобаващо:)

Между другото и нощниците, които ми дадоха, са с копченца, много са странни и се чудех дали ще се оправя лесно с тях...Simple Smile

Хаха, ама вие вярно какви размисли му ударихте за тоя "сериал". Един месец в коша на количката сякаш не ми е толкова стресиращо, колкото това, че те не купуват нищоооо предварително. Дори не бяха от най-крайните за мен случаи, които карат бащата да купува, докато майката е в родилния дом. В смисъл, за мен това е най-най-най-последния момент. Тея сладури обаче си чаааакали, чакали...

# 208
  • Под кленовите дървета
Абе много бяха лигави.
Тук е пролеееттт...8 градусааа Simple Smile))))

# 209
На един циганин му се родиха близнаци(не помня кой епизод, че гледах поредицата преди 2-3 мес.) отиде купи дрехи за изписването и бам директно в болницата, няма да ги изпере предварително, те нали нови от магазина идват  ooooh!

Разчуства ме, но на рев не ме изби поредицата но е хубаво да се правят такива филми.

Аз съм с увеличена доза магнезий до понеделник, когато съм на ЖК. Аз обаче си мисля, че това моето зацапване има връзка със запека, който имам от седмица, защото като се изходя и половин час горе долу след това имам това кафеникаво зацапване, после го няма.

Общи условия

Активация на акаунт