Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 651
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мда и сушилнята винаги е отгоре, не пералнята. И аз не го виждам вариантан - пералня върху плот, в действие....

# 601
Имам си съдомиялня, и за първи път ще ползвам такова чудо на техниката. Изчетох уж книжката, моля дайте съвет каква сол да си купя, и колко ще ми трябва за първото зареждане. А какъв гланц? За препарата май ще пробвам с течен на Сомат. От софия съм, на колко да настроя солта - по книжкс са 5 степени. Машината ми е голяма за 16 компл., а ние сме 2ма, бая голяма ми се види, дано свикна с нея и дано мие добре. Благодаря предварително за съветите Simple Smile

# 602
  • Сф
Аз взех сол ККласик от кауфланд, както и техни таблетки всичко в 1. Имам и финиш куантом таблетки, но не съм ги пошзвала. Солта на минимум за софия, тук е мека водата. Дават го един пакет сол наведнъж да се сложи, но юоята пое по- малко. Гланцът ми е на 3 от 5.
От няколко седмици си я ползвам миялната и умирам от кеф !!!!!  Joy Няма такова удобство и удоволствие  bowuu

# 603
  • На брега на реката
На Лидл продуктите също са много хубави така, че въпрос на избор. Сипи си сол и я настрой на най-ниска степен, а гланц може и да не ползваш. Пробвай без и ако ти харесва, карай така, една химия по-малко.

# 604
  • София
В Сф водата е мека, ако изобщо ползваш сол на първа степен е ок.

# 605
  • София
........Машината ми е голяма за 16 компл., а ние сме 2ма, бая голяма ми се види, дано свикна с нея и дано мие добре......
Ако готвиш, слагай вътре и посудата от готвенето и ще видиш, че никак не е бая голяма!
Ако пък не готвиш и слагаш само чинии и чаши, изплаквай ги предварително и я пускай през 2-3 дена или когато се напълни.

Един въпрос за солта - в София и при мин. настройка възможно ли е да не свърши солта за 8-ми месец вече, голяма машина, първо напълване със сол и пое по-малко от 1 кутия.

# 606
Един въпрос за солта - в София и при мин. настройка възможно ли е да не свърши солта за 8-ми месец вече, голяма машина, първо напълване със сол и пое по-малко от 1 кутия.
[/quote]

възможно е, допълвам периодично, не чакам да светне лампичката, от 2 години я имам и съм на втори пакет сол

# 607
  • София

възможно е, допълвам периодично, не чакам да светне лампичката, от 2 години я имам и съм на втори пакет сол
[/quote]

Благодаря!

# 608
Момичета, имам нужда от помощ   bouquet

Майка ми ни подари миялна Фагор, обаче няма книжка  Thinking  случайно някоя от вас да има подобна миялна и да ми даде някакви насоки  Praynig  много ще съм благодарна  Hug

Ние още не сме я свързали, че май малко по трудно ще стане и имаме да слагаме плот отгоре и отпред плоскост , но нямам търпение да я изпорбвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 609
  • София
Може би ако дадеш модела ще има в нета, поне на английски, ако не на бг.

# 610
Може би ако дадеш модела ще има в нета, поне на английски, ако не на бг.

Peace  Ще се опитам да го видя от някъде, че за момента нямам абсолютно никакви документи  Mr. Green

# 611
  • София
Облаче, една от търсачките на Инструкции за експлоатация (и не само на Fagor) http://www.manualslib.com/brand/fagor/dishwasher.html

# 612
Облаче, една от търсачките на Инструкции за експлоатация (и не само на Fagor) http://www.manualslib.com/brand/fagor/dishwasher.html

bouquet  Голямо благодаря

# 613
  • София
Здравейте,

Опитвам се да си харесам съдомиялна и имам няколко въпроса за притежателите на Бош.

Харесах 4 модела около 1000 лв., всички с трета кошница за прибори, реших, че е много по-удобно от обикновената кошница. Моделите са SMV58L70EU, SMV58L50EU, SBV48M30EU, SMV48M30EU. За първите две в сайта на Бош чета "Материал на резервоара - пластмаса". За кой резервоар става въпрос, това целия вътрешен панел ли е? На друго място за първия модел е писано "10-годишна гаранция против ръжда на вътрешния кожух и доживотна гаранция срещу изтичане на вода."

Друг въпрос - варио кошниците как "варират" - трябва ли да се извадят изцяло, за да се промени височината?

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 09:43 от Ani111

# 614
  • София
Здравейте. И аз с въпрос. Ползвам миялна Беко вече няколко месеца досега без никакъв проблем.
За нормално замърсявсяване използвам таблетките на Лидл, а за силно замърсени съдове Феъри платинум. Проблемът е следния. Онзи ден не ми се беше отворило капачето с таблетката. Снощи пък беше отворено, но част от таблетката беше изпаднала на дъното на миялната неразтворена.
Дали някой съд е пречил на капачето или може да има друга причина. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт