Целулит - 7 тема

• 145 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ами затова и питах  Crazy Аз не масажирам с олио и се зачудих как процедирате, тези, които масажирате с олио.

# 646
  • Sofia
   Винаги го отмивам старателно с душ гел / сапун и вода, но интересното е, че дори и след това все още имам леко мазнеещо усещане по кожата. Simple Smile Ползвала съм само олиото на "Икаров" засега.

# 647
  • sofiq
да дам отчет :

Аз вече два месеца активно боря целулита,първия месец всяка вечер с вендуьите,сега 3-4 пъти седмично.
От маслото на икаров и от двата вида не съм доволна аз,миришат ми много гадно,необходимо ми е по голямо количество защото попиват бързо.Доволна съм от маслото на Алверде,миризмата му по ми допада,едно шише ми стига за около две седмици ежедневен масаж.Последно взех масло на Ривана,като състав е почти същото като това на алверде,но цената му е наполовина.В момента ползвам него ,като го свърша ако не намера друго да пробвам ще купя пак него.

Относно антицелулитните душгелове....изхабих два на алверде и един на Дева.Сега нямам ,ползвам си обикновен душ гел заедно с утайка от кафе.Купих си и пилинг трици довечера ще пробвам тях.

За кремовете....изхабих два серума на Кройтерхофен,наистина един стига за 10 дни ....да вметна само да не вярвате на рекламата,че ще ви отърве от целулита само за 10 дни Mr. Green.Сега привършвам черения антицелулитен на Евелин и се чудя кой да е следващия....днес в Лили гледах някакви на промоция ,на неизвестна за мен марка,позачудих се,но не взех.

С пиенето на вода почти се справям....около 2 литра на ден.

Големия проблем при мен е храненето....ям основно на крак разни банички и подобни тестени през деня,доста сладко .За съжаление нямам воля да си наложа по здравословен хранителен режим....не ям плодове изобщо,проссто не са ми вкусни,много рядко зеленчуци.

В заключение видим ефект от всичките процедури има определено,но има и още какво да се желае .Ще се проточи повечко борбата при мен заради храненето .

# 648
  • София
От днес и аз съм в редиците в борба с целулит.
Взех си комплект на Lierac - серум  и нощен крем с подарък масажор , отделно правя вендузи.
Това съчетано с много вода и НВД , надявам се да даде бързи резултати.

# 649
  • в 1001-та нощ
Масажното олио ВИНАГИ го измивам Simple Smile
Теди, поздравления Simple Smile

# 650
"Мазнините изгарят в огъня на въглехидратите"..,не виждам защо спазвате НВД...

# 651
  • sofiq
Какво е НВД?

Аз днес след голямо чудене си взех антицелулитния гел на Кройтерхоф,както и антицелулитния душ дел на същата марка.От гела имам много неприятни спомени как пареше...да видим сега след години ще го издържа ли Laughing

# 652
  • Бургас
 Shocked Чудя се,как може да ви пари този крем  Rolling Eyes
ММ ми прави масаж с този крем,пари,но нормално. Нищо по специално  newsm78
Дори ми е приятно много усещането на крема след масажа  Grinning

# 653
Ох, аз вчера бях малко по-смела с вендузите, но въпреки че не го правих кой знае колко силно, днес имам яко синини, особено от вътрешната част на бедрата. Освен естетичеческия негатив, това много лошо ли е? Все пак днес реших да ги пропусна. Правих само ултразвук с един гел с л-карнитин и люта чушка.

# 654
  • София
Сякаш се привиква към паренето, и при мен усещането е поносимо, дори приятно.
Епонка, аз пък се чудя дали е нормално да намалее болката? Вече не ме боли така  Rolling Eyes

# 655
  • Бургас
Относно вендузите,при първата ми процедура,ми беше много неприятно,наболяваше ме.
Но следващите беше коренно различно. Явно мастните депа се раздвижват и затова болката я няма. Странно е да се обясни,но вече не ме боли. А и другото важно нещо при вендузите е,че трябва да е хлъзгаво мястото.Да има достатъчно антицелулитен продукт,за да се плъзга хубаво вендузата  Peace

# 656
  • Sofia
Ох, аз вчера бях малко по-смела с вендузите, но въпреки че не го правих кой знае колко силно, днес имам яко синини, особено от вътрешната част на бедрата. Освен естетичеческия негатив, това много лошо ли е?

В доста статии съм чела, а и няколко професионалисти са ми казвали, че масажът от вътрешната страна на бедрата, особено в областта към слабините, е противопоказен. Peace

# 657
  • Бургас
Кожата на тази част на крака е много слаба,чувствителна и не е хубаво да се минава с вендуза.

# 658
Хм, не знаех, че отвътре не трябва са се минава. Моите синки не са в областта на слабините, основоно по средата. Имам малко и от външната страна. Явно трябва по-внимателно да карам. Сега трябва ли да ги чакам да изчезнат преди пак да правя вендузи?

Вив, аз нямам много опит, но примерно забелязах, че в началото ме боли повече, а към края на процедурата по-малко. Предполагам, лигичното е, вече като се пораздвижат нещата, особено в дългосрочен план, болката все повече да намалява.

# 659
Аз започнах да използвам силиконовите вендузи преди 3 дни, днес ще ми е третия масаж. По 50-60 минути ги използвам, но засега използвам само една вендуза (не съм свикнала все още с 2 едновременно Blush). За масажа използвам зехтин екстра върджин (качествен) и усещането е много приятно, като количество слагам съвсем малко- иначе става прекалено мазно. Но достатъчно е количеството, за да се плъзгат добре вендузите. В началото масажът е по-неприятен, болезнен, но след няколко минути започвам почти да не усещам нищо неприятно. Simple Smile При мен е най-болезнено от вътрешната страна на коляното и странично отвън на бедрата- там имам и малко видими капилярчета. Embarassed А от вътрешната страна на бедрата към слабините при мен вендузите не правят много силен вакум- или по-скоро, аз не усещам нищо неприятно, вероятно тлъстинките са повече. Mr. Green И аз знам, че трябва да се внимава с масажите там, затова масажирам с пръстите (вендузите при мен и без това не правят толкова силен вакум там), по-ефективно е така. Зехтинът не го отмивам веднага, избърсвам го много добре с мокра кърпичка или със салфетки, къпя се няколко часа по-късно, кожата става много мека. Heart Eyes След душа мажа с червения антицелулитен гел на Евелин (загряващия) и при мен той щипе много само ако масажирам веднага след къпане, иначе без масаж се понася. Laughing
Освен масажите, много съм си подобрила храненето тази година, пия по приблизително 3 литра вода дневно, кафе и чай са без захар, ям пълнозърнести храни. От това имам видимо подобрение на целулита-  освен това болката при масажите сега е доста по-поносима, миналата година беше ужасно и спрях масажите. Embarassed
Имам няколко въпроса за вендузите:
1. Може ли да се прави масаж всеки ден или е добре да е през ден, за да има време тялото да изхвърли токсините?
2. Може ли да се масажира коремната област с вендузите и как (в легнало положение или в изправено)?
Епона, и аз имам съвсем малко сининки, при мен са отвътре на бедрата, малко по-нагоре от коляното. Там кожата е по-нежна. Според мен, не е нужно да чакаш да изчезнат. newsm78 Просто бъди по-внимателна с масажа.

Общи условия

Активация на акаунт