Целулит - 7 тема

• 145 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
При теб може да не е така осезаем  Simple Smile Зависи какви потребности имаш Simple Smile Няколко пъти в годината ползвам по една опаковка - профилактично или за опр. проблем Simple Smile

# 31
Здравейте Simple Smile
За няколко дена успях да прочета всички теми и мога да кажа, че ми бяха много полезни. И аз предприех мерки срещу целулита (след приема на противозачатъчни стана много видим), като правя масаж с вендузи(20мин на зона), вечер се мажа с гела на Кройтерхоф, спортувам, пия много вода, както и една билка, за да не я задържам. За сега целулита ми стана по-видим и се промени някак, но от прочетеното до сега го отчитам като напредък и ще продължавам така докато не го ликвидирам Twisted Evil

# 32
  • София
Момичета как точно става номера с вендузите newsm78 Чувала съм за тях и добрия им ефект, ама как се прилагат?

# 33
  • в 1001-та нощ
Виж в първия пост има видеа  Peace Не съм проверявала дали работят, но се надявам да е така, ако не  - ще потърся други  Peace

След това ще коментираме неяснотите  Peace

Важно е:

1. Мястото да е добре намазано с масажен хлъзкав продукт тип олио. Можеш да си проготвиш и сама с базово масло и есенциални масла  Blush

2. Да захващаш вендузата на кожата на място, където кожата е по-груба, напр. към дупето, а не от вътрешната страна на бедрата или зад коляното, където е по-нежна.

3. Да движиш постоянно, без да задържаш на едно място - защото ще стане синка.

4. Започни с лек вакуум и увеличавай постепенно при следващи масажи. Целта не е мъчение  Peace

5. Бъди постоянна  Peace

Ако имаш слаби капиляри е възможно да станат видими, ти си познаваш кожата  Peace

# 34
  • София
Видях ги, Аленка, ама не разбирам как става вакума...мислех, че с някаква помпичка, ама май се стиска вендузата някак си и захапва newsm78

# 35
  • в 1001-та нощ
Да, стискаш я в дланта си, както би стиснала гъба, доближаваш да се опре с отвора към кожата и отпускаш - т.е. вече не стискаш. Но понеже при захващането за кожата - въздухът е чашката е бил изкаран, то като отпуснеш ръката става и вакуум и чашката засмуква кожа. Едно време при разтриването имаше едно "отлепване на кожа" - това е подобно. Подобрява кръвообращението, дренирането на задържани течности и т.н.

# 36
  • София
Да, стискаш я в дланта си, както би стиснала гъба, доближаваш да се опре с отвора към кожата и отпускаш - т.е. вече не стискаш. Но понеже при захващането за кожата - въздухът е чашката е бил изкаран, то като отпуснеш ръката става и вакуум и чашката засмуква кожа. Едно време при разтриването имаше едно "отлепване на кожа" - това е подобно. Подобрява кръвообращението, дренирането на задържани течности и т.н.

Ясноооо....Благодаря, Аленка   bouquetМисля, че ще се справя Peace
Утре тръгвам да търся вендуза, че вече пролетта наближава и трябва да се влиза във форма....

# 37
  • в 1001-та нощ
Продават се в Магазин Самоздрав - има в халите долу или се поръчват - 2 бр са 14 лв, с доставката 20 лв  Peace

# 38
  • София
Продават се в Магазин Самоздрав - има в халите долу или се поръчват - 2 бр са 14 лв, с доставката 20 лв  Peace

Изобщо няма да чакам поръчка, утре отивам в халите и вечерта се почвам Peace

Както винаги, няма нещо, за което да не си наясно !
Мерсииии  bouquet

# 39
  • в 1001-та нощ
 Hug Вземи си етерични масла за целулит - от цитрусите, хвойна, канела, аз обичам и жасмин и розмарин и си направи коктейл от сл. олио и есенциалните масла. Аз го правя в бутилка с малък отвор - от мицеларна вода. Разклащаш добре, мажеш хубаво - да се пързаля добре и внимателно започваш  Peace

Успех  Peace

# 40
  • София
Аз правя всеки ден сухото четкане, душ и после антицелулитно масло с канела. Не успявам всеки ден с вендузите, но поне в седмицата веднъж ги правя....Малко ми е  досадно, откровено казано.. Blush Ще започна два курса по 10 процедури ЛПГ и после ще взема още един пакет, поддържащи по една в седмицата...И смятам да правя чат пат и вендузи, когато имам време и ...желание.Simple Smile Гледам да пия вода, колкото може повече, спортувам във фитнеса три пъти седмично и съм решила сега да ходя и още един , два дни и на тае бо или кик бокс....И така.... Simple Smile

# 41
Аз ви чета Simple Smile , но е хубаво пак да се захващам..... Че скоро ще слагаме късите поли Wink

# 42
Аз ви чета Simple Smile , но е хубаво пак да се захващам..... Че скоро ще слагаме късите поли Wink

Аз поли не искам. Къси панталонки. Че поли съм носила, а а панталонки никога! Да си направя и аз сефтето това лято! Joy

# 43
Днес ми дойдоха вендузите. поръчах ги от Англия, чрез Ebay, тъй като не живея в България. Още днес ще пробвам.
Поръчала съм си и този парещ гел, за който много от вас говорят. Също и дермаролер. Скоро няма да има и следа от проклетия целулит.  Joy

# 44
Днес ми дойдоха вендузите. поръчах ги от Англия, чрез Ebay, тъй като не живея в България. Още днес ще пробвам.
Поръчала съм си и този парещ гел, за който много от вас говорят. Също и дермаролер. Скоро няма да има и следа от проклетия целулит.  Joy

Този гел обаче хич не пари на приятелката ми Simple Smile така, че може да си от късметлиите Wink Тя казва, че усеща леко загряване но не болка. При мен е ад! Не мога да седя на едно място като го намажа.

Общи условия

Активация на акаунт