Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Омега-7 и какви са неговите ползи?
Има ли връзка между консумацията на млечни продукти и целулита?
Какво представлява антицелулитният масаж и какви са очакванията от него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Омега-7 и какви са неговите ползи?
-
Има ли връзка между консумацията на млечни продукти и целулита?
-
Какво представлява антицелулитният масаж и какви са очакванията от него?
-
Какви са ефектите от вакуумните ролкови масажи с Dermo Health?
-
Какво е криолполиза и какви са отзивите за нея?
Аз водя борба от 1.06. с почти всички възможни средства - ръчен масаж + вендузи, дори с точилка, Радиочестотен лифтинг, LPG - с последния модел - М 6 Integral, доста по-добър от M 6, криолиполиза, която добавих от 2 седмици насам, пилинг, мазила, маски, много движение, пиене на вода и др. Но имам и излишни килограми и става бавно ... Целулитът е много по-мек, като цяло и доста по-видим. При мен е повече с цел отслабване. Само кавитация не съм пробвала.
Като втора причина-краката ми изглеждат ужасно след масаж със вендузи-с огромни синини,то даже не са синини -ами лилави на цвят кръвонасядания.Предполагам че е до кожа..Кожата ми е доста бяла,и прозират кръвоносните съдове през нея.Така или иначе имам доста видими капиляри,след масаж стават още повече и се пукат и няма оправяне.Пих два месеца рутаскорбин-без ефект..С други думи-не са за всеки тези масажи.
с масажи, тренировки...