Целулит - 7 тема

• 145 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
За стрии при мен страхотен ефект има от мазане с какаово масло-био натурално.За един месец ,всяка сутрин мазане почти изчезнаха.Аз имах на бедрата ...вече пиша в минало време 😄 имах

а какво каково масло ползваш? може ли линк към магазин откъдето го купуваш?

аз ползвах на кройтерхоф мазилото, около 2 седмици издържах, такова парене не съм очаквала просто. Струва ми се, че има лек ефект, но наистина дискомфортът не се издържа...та сега търся алтернативи

# 466
Момичета, можете ли да препоръчате масажи в Стара Загора?

# 467
  • София
За стрии при мен страхотен ефект има от мазане с какаово масло-био натурално.За един месец ,всяка сутрин мазане почти изчезнаха.Аз имах на бедрата ...вече пиша в минало време 😄 имах

аз ползвах на кройтерхоф мазилото, около 2 седмици издържах, такова парене не съм очаквала просто. Струва ми се, че има лек ефект, но наистина дискомфортът не се издържа...та сега търся алтернативи
Купувам от зоябг ,на блокчета .Мажа се направо с блокчето ,не го разтапям .

# 468
Благодаря ти airamber. Видях го, поръчах го и ще пробвам и аз.

Моите стрии са доста стари, какво ли не съм пробвала, вкл лазерно премахване, от което ефект не видях (може би минимален, ама не знам дали не си внушавам), а парите не бяха малко.

# 469
  • Sofia
   Момичета, препоръчайте ми добра масажистка (жена), за мануални антицелулитни масажи (без вендузи), по възможност в центъра на София. Hug Гледам, че по-назад сте писали за това място – www.svsbg.com – добри ли са масажистките?

Моля, без препоръки за "дамата-диетолог" от "Банишора". Mr. Green Stop

# 470

Опитай да го втриваш добре Peace Масажирай докато усетиш, че вече не толкова лепкава кожата. Разликата е голяма Peace Пак се усеща затопляне но не е такова парене... Аз правех същата грешка но сега нямам проблем и след дълъг душ да мажа Peace

# 471
За стриите бих препоръчала ампулите на лирак фитоластин,ползвала съм ги в комбинация с антицелулитни масажи и
дерморолер. Не изчезват но избеляват. Аз имах малко но след раждането ми се появиха нови иначе леко ми избеляха още като започнах масажите с вендузи.

# 472
Момичета, бихте ли препоръчали ефикасно средство против появата на целулит и стрии по време на бременността. Също така някоя от вас ходила ли е на антицелулитни масажи през този период?

# 473
Момичета, бихте ли препоръчали ефикасно средство против появата на целулит и стрии по време на бременността. Също така някоя от вас ходила ли е на антицелулитни масажи през този период?
Маз от щраус, направи чудеса е бюста на дъщеря ми,който много наедря по времена пубертета,но мн.гадно мирише.

# 474
stasy_f, много ти благодаря, ще се поинтересувам от къде мога да намеря  bouquet

# 475
stasy_f, много ти благодаря, ще се поинтересувам от къде мога да намеря  bouquet
http://www.ostrichfun.com/store

# 476
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча ръчен антицелулитет масаж в района на Младост?

# 477
Здравейте, и аз съм със същото питане ( за добър антицелулитен масаж), само че за Пловдив.

# 478
Здравейте, и аз съм със същото питане ( за добър антицелулитен масаж), само че за Пловдив.

Здравейте! Някой може ли да ми препоръча ръчен антицелулитет масаж в района на Младост?

защо не пробвате с мезотерапия?

# 479
  • София
Момичета, някой има ли впечатление от VENUS LEGACY
Мисля да го пробвам, че незнайно как констатирам отпускане на кожата, което комбинирано с малко целулит = депресия  hahaha

http://kozmetichensalon.com/venus-legacy-tialo-anticelulitni-proceduri/

Общи условия

Активация на акаунт