Целулит - 7 тема

• 145 666
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте момичета,
Алена и аз имам същия масажор, много е добър и здрав. Моят е на 9 години и все още си работи идеално. Обаче аз не помня коя от приставките е за целулитен масаж? Ти всъщност за целулит ли го ползваш?

# 571
Ето го Simple Smile http://www.fitneshrani.com/terapevtichen-masazhor-casada-tappymed-ii/ 

Търсех масажна седалка за подарък на ММ и в този момент този масажор беше безплатен подарък, та хич не се двоумих и съм супер доволна Simple Smile

В моловете има места, където могат да се пробват различни уреди. Всичко пробвах лично преди да направя избора си Simple Smile

Благодаря, аз го загледах, но в крайна сметка си взех този.
http://shopping.bg/Lanaform-Anticeluliten-masajor-s-vakuum-SKIN-MASS

# 572
  • Бургас
Силиконовите вендузи са страхотни. Лесни за употреба.

# 573
Много ви благодаря момичета за съветите  Hug Спрях се на силиконовите вендузи от Самоздрав  Peace Сега остана да си комбинирам и подходящи масла и започвам процедурите  Simple Smile Ще ви попрочета назад да видя кой с какви материали "работи",но ще се радвам да изкажете мнение какви масла смесвате и от кое има бърз и видим ефект...Все пак до лятото има мнооого малко Grinning Кой ми е виновен,че чак сега се сетих  ooooh!

# 574
Ето го Simple Smile http://www.fitneshrani.com/terapevtichen-masazhor-casada-tappymed-ii/ 

Търсех масажна седалка за подарък на ММ и в този момент този масажор беше безплатен подарък, та хич не се двоумих и съм супер доволна Simple Smile

В моловете има места, където могат да се пробват различни уреди. Всичко пробвах лично преди да направя избора си Simple Smile

Благодаря, аз го загледах, но в крайна сметка си взех този.
http://shopping.bg/Lanaform-Anticeluliten-masajor-s-vakuum-SKIN-MASS

Моля, дайте по-подробни отзиви и за двата уреда, ако сте ги ползвали достъчно време. След колко време се наблюдава ефект и какъв, всеки ден ли го ползвате и по колко  минути, по-добро ли е от вендузите, стават ли синини?
Зададох доста въпроси, но вашите отговори ще ни бъдат много полезни!  Simple Smile

# 575
  • София
new_girl, аз уреда не съм го ползвала целенасочена с-у целулит, вероятно ще има ефект, защото раздвижва кръвта и все пак е масаж- отводнява. Относно вендузите- да, ефект има, трябва обаче да си постоянна. Освен това, трябва и спорт и хранен и т.н. Войната с целулита е на всичко фронтове. Зависи и какъв ти е целулита. Ако е по-твърд от по-отдавна, минимум 3 месеца ще ти трябват.. Всичко си зависи и от теб и от кожа и т.н. Няма чудеса.

# 576

Моля, дайте по-подробни отзиви и за двата уреда, ако сте ги ползвали достъчно време. След колко време се наблюдава ефект и какъв, всеки ден ли го ползвате и по колко  минути, по-добро ли е от вендузите, стават ли синини?
Зададох доста въпроси, но вашите отговори ще ни бъдат много полезни!  Simple Smile
Декември месец го купих и за съжаление съм го ползвала 3-4 пъти оттогава. Прави вакумен масаж, аз и затова го взех, понеже ми се появи проблем с дясната ръка и не мога да стисна вендузата. Сега съм решила да правя масаж поне през ден, но да видим. Като започна да го ползвам по-редовно и имам мнение за него ще се отчета в темата.

# 577
  • sofiq
Преди някоко дни си купих този масажор,като още едно допълнение към борбата.Ползвам го накрая,след всички процедури ,след като съм нанесла серума.

На мен втория серум ми е на привършване вече и не съм се ориентирала какво да взема Thinking

# 578
  • Бургас
Момичета,използвах това мазило за целулита,но ми свърши.
Някой да го е виждал на БГ пазара? Къде мога да го купя?
http://www.rossmannversand.de/produkt/359254/alterra-cellulite-h … e-und-orange.aspx

# 579
Благодаря за отговорите за масажорите! Аз също искам да си взема някой добър, с вендузите ми е малко трудно и поради тази причина не съм много редовна.

Исках да попитам тези от вас, които ползват вендузи от дълго време, дали няма опасност от някакво отпускане на кожата? Вакуумът е доста силен и разтягането не е малко. Не знам как би реагирала кожата след продължително третиране. Thinking

# 580
  • София
Ти определяш натиска. В началото на темата има клипчета, добре е да ги видиш. Всеки масаж трябва да се прави внимателно, за да не разтеглиш кожата и вместо да я подобриш, да й навредиш. Масажът не трябва да боли и да ти прави синини. Същото е и за капилярите. Започни с леки масажни движения и с лек натиск. Когато усетиш, че няма вече натоварване може да увеличиш  вакума. Успех! Wink

# 581
  • тук и там
Какви са ви впечатленията от отводняващите продукти?Имат ли ефект върху целулита?Вчера гледах в аптеката на промоция разни такива,това конкретно беше със намалена цена
http://apteka.framar.bg/30005165/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C% … D0%B0%D0%BD%D0%B5
Проблема при мен е че не пия много вода,насилвам се -но едва докарвам до литър на ден,понякога направо ми се гади като взема да се наливам без да съм жадна.В къщи имам и Хидролес-но като не пия достатъчно вода,не съм го пила и него..Голяма мъка ми е тази вода,но ако ще помогне-ще пия.

# 582
  • София
Отводняващите продукти са си нож с две остриета, защото товарят бъбреците и може да ти докарат проблеми. От друга страна, да ще имаш видим ефект, но това ще е защото ще се дренира целулита, но ако е твърд пак ще си личи, дори може би и повече... По-добре магданоз на чай.

# 583
  • тук и там
Благодаря! bouquetМежду другото по време на МЦ си личи най-много  моят целулит и става най-нелицеприятен,за това си мисля че има връзка със задържането на вода... newsm78

# 584
  • София
о, да има връзка определено. И при мен е така, предполагам при всяка жена. Но по-добре 3-4 дни преди цикъл да си правиш отвара от магданоз, на мен много ми помага.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт