Целулит - 7 тема

• 145 666
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Бях попаднала на една статия за етеричните масла в пола на целулита - та тези цитрусовите - лимоново, портокалово, дали нямаше и от грейпфрут, хвойна, розмарин, канелено - то загрява ....

Започнах да си купувам и други и да си правя разнообразни коктейли  Peace

# 601
Здравейте!
Мнение за Антицелулитното масло на Икаров

Ползвах го 2 пъти в комбинация със силиконови вендузи.Няма как да имам наблюдения все още,малко съм несериозна за сега...Вие колко често правите масажи?2-3 пъти седмично достатъчно ли е за да има ефект?Целулита ми не е дългогодишен,по-скоро си го имам от една година  Peace

# 602
  • в 1001-та нощ
Аз правя масажите през ден - първо с вендузи и масло, а после с вибрации и потупване и крем  Peace

# 603
Това масло на Икаро, преди време една приятелка ми го беше препоръчала. Два пъти съм го ползвала и резултати не видях....

# 604
  • Sofia
Два пъти съм го ползвала и резултати не видях....

Какви резултати по-точно от 2 пъти ползване? Shocked

# 605
Хм.. ами под два пъти ползване имам предвид 2 бутилки - преди няколко години и наскоро отново ( май не се разбираше много). Дори кожата ми не стана по-гладка като допир.. единствено се сдобих със синини от масажа

# 606
  • Sofia
   Аха, ясно. Peace Ами, не знам защо не е имало ефект – при мен вендузите даваха много добър резултат, но поради крехки капиляри, вече няма как да ги използвам, за съжаление. Confused

А, всъщност, ти също ли си ползвала олиото за масаж с вендузи? Предположих, че е така, заради синините, които споменаваш. Peace

# 607
Аз усещам кожата си там по гладка....Въпреки,че само два пъти съм правила масажа с вендузи...Нямам синини,но то от толкова "усилено" масажиране сигурно е нормално  Laughing

# 608
  • sofiq
Много упоритост трябва за премахване на целулита.
Аз вече месец  и половина редовно правя вакумен масаж с вендузи и олио,след това се мия с антицелулитен душ гел и през ден добавям към душ гела и утайка от кафе,докато се мия правя енергичен масаж на бедрата с утайката.След това се мажа с антицелулитен гел,
серум или крем (каквото имам в момента).

Опитвам се да пия повече вода,но от към хранителен и двигателен режим съм мого зле....движа се малкоям си каквото и колкото си искам.

# 609
Да за масажа. Обаче на мен и по принцип по-лесно ми излизат синини, та може и заради това да е. В момента и аз правя душ с утайка от кафе, после мажа с един антицелулитен гел ( който страшно много пари и то в продължение на 2 часа сигурно ) Но отделно от няколко месеца спортувам и пия повечко вода. За храненето не мисля, че съм го променила кой знае колко, но и по принцип гледам да не пия много газирано, разни бързи хранения и бял хляб  Peace

# 610
Аз вендузите съм ги зарязала.Сега редовно правя сухо четкане-много ми приятно:) . Всъщност се опитвам да променя начина си на живот,тъй като тренировките след 2-3 месеца почват да ме отегчават .Почнах от около половин година да се качвам все по -рядко на колата и да ходя пеша на работа(по 7-8км на ден)  Това ми носи удоволствие . Обмислям да си купя и колело Simple SmileОпитвам се да пия повече вода и да намаля вредните храни. Имам и кремчета ,от време на време правя и по някоя процедура,но за мен най-важно е движението.

# 611
Почнах от около половин година да се качвам все по -рядко на колата и да ходя пеша на работа(по 7-8км на ден)

Това си е за завиждане.  Peace
Сутрин толкова трудно ставам, за работа винаги закъснявах, все трябваше да тичам. А ако трябва да ходя пеша, трябва да изляза поне 30-40 мин. по-рано...  Crazy

# 612
Аз пък няма как да отивам пеша на работа... Едно, че ще трябва да изляза вместо в 6:20 - 5:30 .... и друго, че имам да пресичам булеварди, кръгови ... и просто няма начин  Rolling Eyes

# 613
Предимството да не живееш в столицата ,са по -близките разстояния Simple Smile

# 614
Аз пък няма как да отивам пеша на работа... Едно, че ще трябва да изляза вместо в 6:20 - 5:30 .... и друго, че имам да пресичам булеварди, кръгови ... и просто няма начин  Rolling Eyes
Ами то и при мен е така - булеварди, паркове, тунели  Crazy Mr. Green Не, че не става, ама са си сериозни препятствия.
Иначе каквото и да се прави, движението е най-доброто 'лекарство' срещу много неща.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт