Най-уникалният хотел, хотелът грабнал сърцето ви :)

• 112 202
  • 269
  •   1
Отговори
# 195
Така както е озаглавена темата ,не се предполага ,че става въпрос само за хотели в БГ. Така ,че няма лошо всеки да споделя  като включва и хотели извън страната.

# 196
Поне първия пост не четете ли?

# 197
Ами честно казано не го бях прочела и за това заглавието на темата би трябвало да се съдържа това уточнение. Не всеки разполага с достатъчно  време да започва да чете от пост №1 подред всичко.

# 198
Темата е
Най-уникалният хотел, хотелът грабнал сърцето ви,
ама май никой не се придържа към нея...

# 199
  • Бургас
Момичета, моля за препоръки за" уникално място" -хотел, което да съчетаем пътуването си до Истанбул. Искам да е,  до или  около Свиленград?

# 200
Хотел Романтика В Свиленград

# 201
За мен уникален хотел е ''Рока Резорт''в Главатарци....Невероятна гледка към яз.Кърджали,много нестандартна архитектура съчетаваща стил и клас в едно.Чистотата,храната и обслужването също е на ниво !!
Моля ,препоръчайте ми хотели с хубави и подобни гледки !!

# 202
Здравейте, предложете хубав хотел в борова гора, но да няма прекалено много завои до там. Пътуваме от Бургас. Благодаря!

# 203
  • Бургас
Скоро ходихме до спортната база на Белмекен.Струва ми се, че за лятото ще е чудесно място за почивка и чист въздух.Не сме спали там, бяхме за няколко часа.Нямам спомен за много завои.

# 204
Скоро ходихме до спортната база на Белмекен.Струва ми се, че за лятото ще е чудесно място за почивка и чист въздух.Не сме спали там, бяхме за няколко часа.Нямам спомен за много завои.
Е то може ли да се ходи там, така свободно? Има ли басейн?

# 205
  • Бургас
Казаха, че може. Има вътрешен, но ако има спортисти предполагам, че ще е зает през по-голямата част от времето.За външен-не знам.

# 206
  • София

Здравейте, ще опишете ли с какво спортната база грабна сърцето ви, какво я прави "най-уникалния хотел"?  newsm78 Направили ли са ремонт, стаите вече как изглеждат, уютно ли е вече? Преди две години когато ходих освен красивата природа и чистия въздух нищо друго не ме грабна, но ако са направили ремонт на базата и са подобрили кухнята с удоволствие отново ще ги посетя.  bouquet

# 207
  • Бургас
Писах, че не сме спали там, а ми е харесало като място за посещение и природа, по повод питането на  miglena_stamenova.Разходиха ни вътре, видя ми се прилично и поддържано, но без да сме влизали в стая.

# 208
  • София
Писах, че не сме спали там, а ми е харесало като място за посещение и природа, по повод питането на  miglena_stamenova.Разходиха ни вътре, видя ми се прилично и поддържано, но без да сме влизали в стая.
Благодаря за отговора. Мислех, че темата е "Най-уникалният хотел, хотелът грабнал сърцето ви" и когато коментираме тук ще бъде наистина за хотели, които са уникални, където сме се чувствали специални и все пак сме ги посетили... Харесвам Белмекен и природата, но темата не е - места, които ни харесват...
 bouquet
Например: Уникален хотелски комплекс за мен е Rocca Resort на брега на язовир Кърджали, в Главатарци (природа - уникална, спокойствие, красота, хотелски комплекс с прекрасни стаи и обслужване, хратата - вкусна, предлага различни възможности за релакс) или Zornitza Family Estate Relais & Chateaux над Мелник (всичко там е уникално включително цената  Joy ).

# 209
  • Бургас
Благодаря за отговора. Мислех, че темата е "Най-уникалният хотел, хотелът грабнал сърцето ви" и когато коментираме тук ще бъде наистина за хотели, които са уникални, където сме се чувствали специални и все пак сме ги посетили... Харесвам Белмекен и природата, но темата не е - места, които ни харесват...
 bouquet
Например: Уникален хотелски комплекс за мен е Rocca Resort на брега на язовир Кърджали, в Главатарци (природа - уникална, спокойствие, красота, хотелски комплекс с прекрасни стаи и обслужване, хратата - вкусна, предлага различни възможности за релакс) или Zornitza Family Estate Relais & Chateaux над Мелник (всичко там е уникално включително цената  Joy ).

Съгласна съм, но не е необходимо да се изпада в дребнавости. На мен мястото ми грабна сърцето, все пак не само лукса и спа-то са важни.

Общи условия

Активация на акаунт