MasterChef България, Тема 2

• 52 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Как се радвам за бай Илия! Много ми е миличък човека. Само за момчето от Бургас и за индийчето ме е яд, че си тръгнаха.

# 106
  • София
Ох, ама много гадно с тоя лук. Толкова радост, че продължават и накрая си тръгват, заради лук. Ама няма как трябва са се отсява.

# 107
Измъчиха дядото ей...що лук наряза  Mr. Green
На какъв принцип преценяват кой кога да го спрат....според мен не е много справедливо един да реже 15 мин., друг 1 час  newsm78

# 108
  • София
Как се радвам за бай Илия! Много ми е миличък човека. Само за момчето от Бургас и за индийчето ме е яд, че си тръгнаха.
И аз режа на кубчета като Рамеш.Не е ли по-важно дали е нарязан както трябва, отколкото как го режеш.Яд ме е за него.

# 109
На мен бай Илия и фризьора Аврам са ми много симпатични. Стисках палци да продължат. Дано и с другите задачи да се справят.

# 110
Супер задача - и много хитра - да ги върнат към най-основното - техниката.

Кажете трика на Рамзи момичета, че всеки път като режа лук вкъщи се леят сълзи - това за дупетата ли е номера?

Много се радвам, че тези, които запомних и ми харесаха преминават - Аврам (фризьорът), Силви, Стефи (момичето с десертите), Дарин и майката от снощи - до края ще ги запомня - обещавам.

Да видим какво е следващото изпитание

# 111
  • София
Лелеее, колко много лук.. Представяте ли си как се стои там...

Сигурно е ужас да се стои там Simple Smile На мен ми текват сълзите още докато го беля.

Яд ме е за момчето от Бургас Sad

# 112
На мен много ми хареса Михаела (първата участничка, която беше излъчена), която сготви заек тогава, но нещо не я виждам тук.

# 113
Лук режа в чопъра аз, че по-лесно.  Joy

# 114
  • София
На мен ми се стори, че лукът на продължилите беше различен- на някои на малки кубчета, на други на по-едри ивици.

# 115
  • Ямбол
Така режа и аз - на ивици. Така го обичам на салата.

# 116
  • Разпиляна във въображението
Правилно съм го запомнила - https://www.youtube.com/watch?v=dCGS067s0zo&list=PLTzMGnJjrs … sP154WIDpj53ELm98

# 117
  • София

Сигурно е ужас да се стои там Simple Smile На мен ми текват сълзите още докато го беля.
Забравила съм какво е да ти люти лук, мислех си,че е защото са нови сортове, нелютящи.

# 118
  • София

Забравила съм какво е да ти люти лук, мислех си,че е защото са нови сортове, нелютящи.

Ами, лютят си  Mr. Green

Их, че готина задача.

# 119
  • София
Сетих се на кой ми прилича шведката- жената на Шрек.

Общи условия

Активация на акаунт